Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel DAS Loft

  7,4

  Hotel DAS Loft ligger centralt i den hyggelige by Willingen. Du kan hurtigt nå skiliften med kun 150 m. hertil, og dermed få startet din dag på ski. På Hotel Das Loft indkvarteres du i traditionelle værelser med plads til op til 4 personer. Efter en dag på ski, kan du nyde en drink i hotellets bar. Med beliggenhed i byens centrum, kan du nemt udforske byen nærmere og slentre rundt mellem diverse butikker, restauranter og barer. Da opholdet er inklusiv morgenmad, skal dagens andre måltider findes på anden vis. Vi anbefaler Hotel Das Loft til alle, som gerne vil bo centralt, under deres skiferie i Willingen.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Afstand til skipiste ca. 500 meter
  • Afstand til skilift ca. 150 meter
  • Afstand til skiskole ca. 150 meter

  Læs mere

  • Inklusiv morgenmad
  • Tæt på skilift
  • Central beliggenhed
  • Tæt på centrum

  Faciliteter

  • Samlet antal værelser: 29
  • Klasse: komfort
  • Reception (åben fra kl. 08:00 - 19:00, åben fra tisdag 24 december 2019 til torsdag 26 december 2019 mellem 06:00 og 14:00)
  • Elevator

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Overnatning med morgenmad

  - Morgenmad serveres som buffet.
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52272

  Skiområdet: Wintersport Arena Sauerland

  Højde

  834m
  500m

  Piste

  6km

  24km

  28km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 7
  Sleeplift 29

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  300km

  Funpark

  Ingen

  Dette familievenlige skiområde ligger blot ca. 550 km. fra Danmark. Det flotte skilandskab byder på udsigter til bjerge, skove, dale, søer samt hyggelige landsbyer. Skisport Arena Sauerland består af 7 mindre områder og ligger i 500-800 meters højde. Områderne er udstyret med moderne kunstsneanlæg, som sørger for snedækkede bjerge. Wintersport Arena byder på 65 km. piste, flere kælkebakker og langrend. Er du nybegynder tilbydes her også skiskole, så du får den helt rigtige start på ski. Et af de mest kendte steder i Sauerland er byen Willingen, som er en del af Wintersport Arena. Det er også i denne by Sunweb tilbyder skirejser til. Når du besøger Sauerland, mærkes en særlig hyggelig atmosfære af glade skiløbere.

  Oplevelser for hele familien i Sauerland

  Sauerland byder ikke kun på en masse skønt skiløb, men også på uovertruffen naturoplevelser og aktiviteter for hele familien. Så ønsker du afveksling fra skiløb eller er du ikke lige så begejstret for skiløb, som resten af familien, så er der stadig et hav af aktiviteter at tage sig til. Medbring vandrestøvlerne og tag på vandreture i den smukke natur, skøjt løs på skøjtebanen eller nyd en omgang wellness. Dette er blot et udpluk af de mange aktiviteter som tilbydes i Sauerland.

  BEMÆRK, Sunweb tilbyder ikke guideservice i Tyskland.

  Læs mere om Wintersport Arena Sauerland

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52272
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6173792 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel