Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Göbels Seehotel Diemelsee

  Er du på udkig efter et smukt hotel midt i et naturreservat? Så er Göbels Seehotel Diemelsee det rette sted for dig. Dette elegante hotel ligger lige ved søen Diemelsee og er omgivet af smukke skove og bjerge, der giver anledning til en masse vandreture og stavgang. Willingen-skiområdet ligger 17 kilometer fra hotellet, men er let tilgængelig i bil. Feriens indkvartering sker i komfortable og rummelige værelser, der har en hyggelig atmosfære. Efter en skøn dag på pisterne, kan du slappe af i wellnesscenteret, mens familiens yngste har det sjovt i børnenes legeparadis "Shrinkie Island".

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: Willingen ca. 17 kilometer
  • Afstand til skipiste Willingen: ca. 17 kilometer
  • Afstand til skilift Ettelsberg Seilbahn: ca. 17 kilometer
  • Rolig beliggenhed

  Læs mere

  • Lige ved søen Diemelsee
  • Perfekt til naturelskere
  • Wellness
  • Halvpension

  Faciliteter

  • Samlet antal værelser: 69
  • Reception
  • Elevator
  • Morgenmadssal

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Halvpension er bestående af:

  - En morgenbuffet

  - En middag inkl. vand, læskedrikke, Göbels Hotel-vin og øl

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52272

  Skiområdet: Wintersport Arena Sauerland

  Højde

  834m
  500m

  Piste

  6km

  24km

  28km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 7
  Sleeplift 29

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  300km

  Funpark

  Ingen

  Skiferie til Sauerland – Familievenligt skiområde

  Dette familievenlige skiområde i Tyskland, Wintersport Arena Sauerland, ligger blot cirka 500 kilometer fra Danmark. Det flotte skilandskab byder på udsigter til bjerge, skove, dale, søer samt hyggelige landsbyer. Området består af 7 mindre områder og ligger i 500-800 meters højde. Områderne er udstyret med moderne kunstsne-anlæg, som sørger for snedækkede bjerge hele sæsonen. Wintersport Arena byder på 70 kilometer pister, flere kælkebakker og langrendspister. Er du nybegynder, så tilbydes her også skiskole, så du får den helt rigtige start på ski.

  Skiferie til Sauerland – Oplevelser for hele familien

  Sauerland byder ikke kun på en masse skønt skiløb, men også på uovertruffen naturoplevelser og aktiviteter for hele familien. Så ønsker du afveksling fra skiløb eller er du ikke lige så begejstret for skiløb, som resten af familien, så er der et hav af andre aktiviteter at tage sig til. Medbring vandrestøvlerne og tag på vandreture i den smukke natur, skøjt løs på skøjtebanen eller nyd en omgang wellness. Dette er blot et udpluk af de mange aktiviteter som tilbydes i Sauerland.

  Skiferie til Sauerland – Skiområdets to destinationer

  Med Sunweb kan du vælge mellem to interessante skidestinationer i Sauerland området – Winterberg og Willingen.

  I den hyggelige by Winterberg finder du et antal bilfrie gader med butikker, restauranter, barer og afterski-steder. Det kompakte skiområde er perfekt til nybegynderen, og familier med børn. Winterberg har også et offentligt wellnesscenter med swimmingpool, hvor du kan slappe af efter en dag på pisten. Desuden byder nabobyen Altastenberg, som ligger cirka 5 kilometer væk, også på smukke pister og en kælkebane.

  Den idylliske landsby Willingen ligger i en højde af 520 meter, og skiområdet, der ligger i en højde af omkring 800 meter, har de højeste bjerge i Sauerland. Der er noget for enhver smag i Willingen! I centrum finder du butikker, hyggelige barer og diskoteker. På en af de mange restauranter kan du prøve lækre kulinariske specialiteter fra Sauerland. Guten appetit!

  Skiferie til Tyskland med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Rejser du med Sunweb på skiferie til Tyskland, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra. Vi tilbyder både større familiehoteller samt mindre hoteller i Sauerland. Vil du slippe for at tænke på madlavning under din skiferie, kan du vælge at holde din skiferie på et af vores hoteller med halvpension.

  Bemærk: Sunweb tilbyder ikke guideservice i Tyskland

   

  Se alle Sunwebs skiferier i Tyskland

  Læs mere om Wintersport Arena Sauerland

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52272
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6196513 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel