Skiferie til Wintersport Arena Sauerland

  Skiområdet: Wintersport Arena Sauerland

  tilbage

  Piste

  6km

  24km

  28km

  0km

  58km Total

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 7
  Sleeplift 29

  Højde

  834m
  500m

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  300km

  Funpark

  Ingen

  I denne region bookede

  Alenerejsende
  1,9%
  Unge par
  5,8%
  Ældre par
  13,5%
  Familier med små børn
  21,2%
  Familier med større børn
  26,9%
  Vennegrupper
  1,9%
  Øvrige grupper
  28,8%

  Skiferie i Wintersport Arena Sauerland

  Dette familievenlige skiområde ligger blot ca. 550 km. fra Danmark. Det flotte skilandskab byder på udsigter til bjerge, skove, dale, søer samt hyggelige landsbyer. Skisport Arena Sauerland består af 7 mindre områder og ligger i 500-800 meters højde. Områderne er udstyret med moderne kunstsneanlæg, som sørger for snedækkede bjerge. Wintersport Arena byder på 65 km. piste, flere kælkebakker og langrend. Er du nybegynder tilbydes her også skiskole, så du får den helt rigtige start på ski. Et af de mest kendte steder i Sauerland er byen Willingen, som er en del af Wintersport Arena. Det er også i denne by Sunweb tilbyder skirejser til. Når du besøger Sauerland, mærkes en særlig hyggelig atmosfære af glade skiløbere.

  Oplevelser for hele familien i Sauerland

  Sauerland byder ikke kun på en masse skønt skiløb, men også på uovertruffen naturoplevelser og aktiviteter for hele familien. Så ønsker du afveksling fra skiløb eller er du ikke lige så begejstret for skiløb, som resten af familien, så er der stadig et hav af aktiviteter at tage sig til. Medbring vandrestøvlerne og tag på vandreture i den smukke natur, skøjt løs på skøjtebanen eller nyd en omgang wellness. Dette er blot et udpluk af de mange aktiviteter som tilbydes i Sauerland.

  BEMÆRK, Sunweb tilbyder ikke guideservice i Tyskland.

  Kort Wintersport Arena Sauerland

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52272 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52272 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52272 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=8

  9 indkvarteringer i Wintersport Arena Sauerland

  Vis alle ledige indkvarteringer i Wintersport Arena Sauerland

  I Wintersport Arena Sauerland ligger 2 byer

  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel