Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Wengener Hof

  Hotel Wengener Hof er beliggende i udkanten af centrum, og skiliften finder du ca. 350 m herfra. Leder du efter et dejligt hotel til at tilbringe din skiferie, sammen med din partner, så er du kommet til det rette sted.

  Hver dag tilbydes der en dejlig morgenmad, og ønsker du en aften hjemme på hotellet, kan du også nyde en velsmagende middag. Efter en dag på pisterne, kan du slappe af i saunaen og lade op til en ny dag. God ferie!

  Læs mere

  • Ideaal adres voor stellen
  • Gratis shuttleservice van en naar het treinstation
  • Rust uit in de sauna na een dag in de heerlijke buitenlucht
  • Voor het eten wordt gezorgd!

  Liftkort

  [SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
  Klik her for at se mere!

  Forplejning

  Inklusiv te, kaffe og kage fra kl. 15.00 - 17.00.
  /schweiz/jungfrau_region/wengen/hotel_wengener_hof.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52314

  Skiområdet: Jungfrau Region

  Højde

  2970m
  943m

  Piste

  32km

  105km

  63km

  0km

  Lifte

  Treinen 5
  Cabine 5
  Gondel 3
  Stoeltjeslift 19
  Sleeplift 10

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  30km

  Funpark

  2

  Jungfrau-regionen er dannet af byerne Grindelwald, Wengen og Mürren. Fra forskellige steder i dette skiområde har du en fantastisk udsigt over Eiger (3970 m.), Mönch (4099 m.) Og Jungfrau (4158 m.). Området har en samlet piste længde på 213 kilometer og er et paradis i Schweiz for både begyndere og avancerede skiløbere.

  Skiområderne i Wengen og Grindelwald er perfekt forbundet, og næsten alle pister kan nås ved brugen af skilifter, og nogle gange en skibus. Der er en sort piste i Grindelwald under skiliften fra First til Bort. De andre pister er røde og blå. Skiområdet byder på en masse variation med gode muligheder for både avancerede og begyndere. I en højde af 2.168 meter ved skiliftens udgang fra Grindelwald finder begyndere et vis antal lette piste.

  Forlystelsespark eller langrend under din vintersportsferie i Jungfrau?

  Til entusiasterne, der leder efter lidt mere udfordring, er der skiruter som 'Oh God' eller 'White Hare' udenfor pisterne. Snowboardere kan hygge sig i og omkring Grindelwald, hvor der også er en forlystelsespark og halfpipe in First. Lige over Kleine Scheidegg ligger Snowboard Valley Lauberhorn Wixi. Langrendsløbere finder mange stier i dette skiområde. I selve landsbyen er der er to stier på 5 km og desuden er der stier i retning af Interlaken gennem landsbyerne Schwendi og Burglauenen.

  Alsidigt vintersportsområde

  I skiområdet Jungfrau region finder du ikke mange turister, da området hovedsageligt besøges af schweizerne selv. De smukt beliggende landsbyer har også hyggelige after-ski barer til at afslutte dagen på. Et must for avancerede vintersportsentusiaster er gletsjerturen, hvor du kommer på en udfordrende og eventyrlysten rute over gletsjerne i Jungfrau-regionen under vejledning af en guide.

  Læs mere om Jungfrau Region

  /schweiz/jungfrau_region/wengen/hotel_wengener_hof.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52314
  /schweiz/jungfrau_region/wengen/hotel_wengener_hof.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6206310 /schweiz/jungfrau_region/wengen/hotel_wengener_hof.htm#!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel