Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Gaspingerhof

  8,2

  Hotel Gaspingerhof har en god, central beliggenhed i den østrigske skisportsby, Gerlos. Her bor du i gåafstand fra den nærmeste lift, og der er også flere pister der ender i nærheden af hotellet så du ikke behøver trave langt med skiene over skulderen efter en lang dag i de sneklædte bjerge. Vil du gerne starte dagen et andet sted, kan du tage skibussen til en af de andre lifte i området. Skibussen er gratis, hvis du har liftkort og holder få meter fra hotellet. Hotel Gaspingerhof byder på mange lækre faciliteter, der vil gøre din skiferie meget mere behagelig end ellers. Om eftermiddagen kan du slappe af i hotellets wellnessafdeling, der bl.a. byder på en indendørs swimmingpool, tyrkisk bad, sauna og massagebehandlinger (mod betaling). Om aftenen efter din 5-retters middag kan du nyde en drink foran pejsen i baren inden endnu en dag med gode oplevelser truer. På Hotel Gaspingerhof bor du traditionelt indrettede værelser med plads til 2-4 personer, hvilket gør, at hotellet er godt til både par og familier, der ønsker at bo godt og centralt på deres skiferie.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Lige ved skipisten
  • Afstand til busstoppested til skilift ca. 10 meter ( skibus gratis mod forevisning af billet)
  • Afstand til skilift ca. 10 meter

  Læs mere

  Sunweb Selections er vores mest populære hoteller, lejligheder og chaleter og din garanti for meget skiferie for pengene. Med Sunweb Selection bor du på dejlige hoteller og tæt på det meste.

  Læs mere

  Vil du se flere Sunweb Selections? Vi tilbyder Selections på mange af vores dejlige destinationer.

  Se flere Selections

  Er Sunweb Selections ikke hvad du leder efter? Se vores Koncepter og find lige præcis den skiferie du ønsker!

  • God, central beliggenhed
  • Tæt på lift
  • Tæt på pister
  • Halvpension
  • Wellness
  • Stort skiområde
  • Ski In/Ski Out
  • Tæt på centrum

  Faciliteter

  • Klasse: luksus
  • Reception (åben fra kl. 08:00 - 22:00)
  • Elevator
  • Safetybox (på værelset)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Halvpension består af følgende:
  - Morgenmadsbuffet
  - Middagssnack
  - 5-retters menu

  Børn op til 11 år får en speciel børnemenu. Hvis de vil have den normale menu, vil der være en ekstraomkostning på 10 euro pr. barn pr. dag.

  Skiområdet Zillertal Arena er en del af Zillertal

  Højde

  2500m
  580m

  Piste

  11km

  89km

  43km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 1
  Gondel 10
  Stoeltjeslift 22
  Sleeplift 18

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  Ingen

  Funpark

  2

  Zillertal Arena er et fantastisk smukt skisportsted, hvor du kan gå fra den ene charmerende by til den anden.

  Området har intet mindre end 234 snekanoner, hvilket betyder at snowboardere kan boltre sig i den dybe sne og skiløbere kan nyde de smukt præparerede pister. Zillertal Arena byder også på masser af oplevelser for langrendsløbere, som har hele 53 km løjper til deres rådighed. Området byder desuden på smukke vandrestier og sjove kælkebaner, som oplyses om aftenen.

  Fra solterrassen af Larmachalm Koenigsleiten har du den skønneste udsigt over området Gerlosplatte. Disse to områder af Zillertal Arena forbindes af en fire-personers stolelift. Den moderne svævebane,  Isskogelbahn, forbinder desuden Gerlos med resten af Zillertal Arena på fremragende vis.

   

  Dit Zillertal skipas giver også adgang til at stå på ski i andre områder af Zillertal og Mayrhofen, og bl.a. benyttes i Fugen.

   

   

  Læs mere om Zillertal Arena

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52307

  Skiområdet: Zillertal

  Højde

  3250m
  550m

  Piste

  36km

  244km

  167km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 32
  Gondel 4
  Stoeltjeslift 63
  Sleeplift 77

  Gletscher

  1

  Langrend

  200km

  Funpark

  5

  Besøg Zillertal i hjertet af Tyrol
  I hjertet af Tyrol finder du Zillertal, en dal som består af en række kendte skidestinationer, herunder Kaltenbach, Stumm, Mayrhofen, Ramsau/Hippach, Fügen, Hochfügen, Gerlos, Aschau, Wald/Königsleiten og Zell am Ziller. Zillertal former med alle de idylliske byer og bondegårde, et fantastisk stykke af Østrig.

  Mellem de forskellige byer, kører regelmæssigt skibusser. Du kan også køre gratis med toget fra Jenbach til Mayrhofen og  skulle snekonditionerne ikke være de bedste, kan du besøge gletsjeren Hintertux som endda giver 100% snesikkerhed.

  Endeløse muligheder i Zillertal
  Totalt findes der i Zillertal omkring 662 kilometer pister, og du har mulighed for, at stå hele vejen til Gerlos centrum! Øverst ved Isskogelbahn kan du starte og ankomme på begynderpiste via Rösslalm i midten af Gerlos centrum, hvor snekanoner sørger for at give naturen en hånd, når dette er nødvendigt. Ved gode sneforhold, er der for langrendsløbere uanede muligheder i Zillertal.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Zillertal

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52307
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=186503 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel