Endeløse muligheder

  Skiferie til Zillertal

  Skiområdet: Zillertal

  tilbage

  Piste

  36km

  244km

  167km

  0km

  447km Total

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 32
  Gondel 4
  Stoeltjeslift 63
  Sleeplift 77

  Højde

  3250m
  550m

  Gletscher

  1

  Langrend

  200km

  Funpark

  5

  I denne region bookede

  Alenerejsende
  2,1%
  Unge par
  9,7%
  Ældre par
  10,7%
  Familier med små børn
  2,5%
  Familier med større børn
  12,4%
  Vennegrupper
  31,2%
  Øvrige grupper
  31,5%
  Tip
  Tip

  Oplev Zillertal med toget -Zillertalbahn. Når du har liftkort til området, er det gratis at benytte toget, som dagligt kører fra Jenbach til Mayrhofen. Floor, vinterredaktør

  Skiferie i Zillertal

  Besøg Zillertal i hjertet af Tyrol
  I hjertet af Tyrol finder du Zillertal, en dal som består af en række kendte skidestinationer, herunder Kaltenbach, Stumm, Mayrhofen, Ramsau/Hippach, Fügen, Hochfügen, Gerlos, Aschau, Wald/Königsleiten og Zell am Ziller. Zillertal former med alle de idylliske byer og bondegårde, et fantastisk stykke af Østrig.

  Mellem de forskellige byer, kører regelmæssigt skibusser. Du kan også køre gratis med toget fra Jenbach til Mayrhofen og  skulle snekonditionerne ikke være de bedste, kan du besøge gletsjeren Hintertux som endda giver 100% snesikkerhed.

  Endeløse muligheder i Zillertal
  Totalt findes der i Zillertal omkring 662 kilometer pister, og du har mulighed for, at stå hele vejen til Gerlos centrum! Øverst ved Isskogelbahn kan du starte og ankomme på begynderpiste via Rösslalm i midten af Gerlos centrum, hvor snekanoner sørger for at give naturen en hånd, når dette er nødvendigt. Ved gode sneforhold, er der for langrendsløbere uanede muligheder i Zillertal.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Kort Zillertal

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52307 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52307 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52307 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

  165 indkvarteringer i Zillertal

  Vis alle ledige indkvarteringer i Zillertal

  I Zillertal ligger 11 byer

  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel