Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Seehof

  Hotel Seehof har en dejlig beliggenhed mellem centrum af Zell am See og den smukke bjergsø. Værelserne er komfortable, indrettet i varme farver og kan rumme op til 3 personer. Der er ca. 400 m til liften, men hvis du ikke har lyst til at gå hele vejen stopper skibussen ca. 200 m fra hotellet. 

  Efter en dag på pisterne kan du lade musklerne op i saunaen eller booke en dejlig massage i receptionen, så du er klar til næste dag på ski. Få minutters gang fra hotellet kan du gå på opdagelse i Zell am See. Vi anbefaler Hotel Seehof til venner og par, der ønsker ferie i rolige omgivelser.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Afstand til togstation ca. 300 meter
  • Afstand til busstoppested til skilift ca. 200 meter
  • Afstand til skilift ca. 400 meter

  Læs mere

  • 400 m til lift
  • Sauna
  • Hyggeligt
  • Tæt på centrum

  Faciliteter

  • Officiel klassifikation:
  • Reception (åbent lørdag fra kl. 08:00 til 20:00)
  • Elevator
  • Safetybox (på værelset; i receptionen)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  's Morgens staat er een ontbijtbuffet voor je klaar. Tegen een toeslag kun je halfpension bijboeken (3-gangen diner met saladebuffet).

  HALVPENSION

   4 dage 23.03 - 23.03 320,10,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   5 dage 19.03 - 19.03 426,80,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   8 dage 23.03 - 23.03 320,10,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   8 dage 18.12 - 19.03 746,90,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

   Skiområdet: Zell am See - Kaprun

   Højde

   3029m
   753m

   Piste

   29km

   55km

   54km

   0km

   Lifte

   Treinen 1
   Cabine 12
   Gondel 0
   Stoeltjeslift 17
   Sleeplift 18

   Gletscher

   1

   Langrend

   230km

   Funpark

   4

   Skiferie til Zell am See – Kaprun – Et af Østrigs bedste skiområder

   Med en skiferie til Zell am See - Kaprun har du muligheden for at stå på ski i et af de bedste skiområder i Østrig. Området ligger ved siden af landets største skiområde Skicircus. Takket være de mange gletsjere og et passende antal af snekanoner kan skiområdet også tilbyde 100% snesikkerhed. En anden fordel ved at holde din skiferie i Zell Am See - Kaprun er, at der er et godt udvalg af pister til både nybegyndere samt erfarne skiløbere og snowboardere.

   Skilifterne "Gletsjeren 1" og "Gletsjeren 2" transporterer dig hurtigt fra Kaprun til lifterne ved Kitzsteinhorn. Hele tre kabinelifter afgår fra Zell am See, som hurtigt fører dig til Schmittenhöhes højeste toppe. Fra Schüttdorf er der en forbindelse via Areitbahn til Schmittenhöhe, så her kan du nemt komme rundt og udforske hele skiområdet!

   Hvis du er interesseret i at stå på langrend i løbet af din skiferie, så byder skiområdet på det berømte "Pinzga Loipe", hvor du finder op til cirka 230 kilometer langrendspister. Snowboardere har muligheden for rigtig at boltre sig med områdets hele 5 fun-parker. Øverst oppe på Schmittenhöhe finder du Berghote, hvor du kan nyde den flotte udsigt fra deres store solterrasse. Når solen skinner, spilles der ofte levende musik her. Udover det store skiområde, vælger mange også at tage til Zell am See - Kaprun på grund af det fantastiske afterski, som de lokale folk brænder for her. Du har derfor mulighed for at slutte dagen af på ski med god afterski. Gør dig selv en tjeneste og besøge Snaps Hans øverst på Schmittenhöhe, hvis du vil opleve noget af det bedste afterski i området.

   Skiferie til Zell am See – Kaprun - Noget for enhver smag

   I dette område finder du blandt andre skidestinationerne Zell am See, Kaprun og Maishofen, hvor Zell am See er den mest eftertragtede skidestination. I Zell am See finder gode pister for de mere garvede skiløbere samt børnevenlige pister, hvor der er gode muligheder for at tage de første sving! I Kaprun kan du nyde godt af den gode sneskikkerhed på Kitzsteinhorn gletscheren, hvor du også finder halvpiper og et rigtig god off-piste terræn. I byens centrum finder du aktiviteter såsom kurbade og rigtig hyggelig afterski. Den lidt mindre kendte landsby Maishofen er en mindre by i mere rolige omgivelser, og kan derfor efter en aktiv dag på pisterne trække dig tilbage og nyde roen. Du kan altså i dette skiområde finde noget for enhver smag!

   Skiferie til Zell am See – Kaprun med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

   Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Zell am See – Kaprun. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare den bedste pris, så har vi helt sikkert en indkvartering, der passer dig! Når du bestiller en skiferie til Zell am See – Kaprun hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

   Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

   Læs mere om Zell am See - Kaprun

   #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
   #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=140478 #!


   Antal deltagere

   Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

   Voksne Ældre end 17
   Børn 2 år til 16 år gammel
   Babyer 0 år til 1 år gammel