Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Schütthof

  8,4

  Det traditionelle Hotel Schütthof består af en hovedbygning samt en nærliggende tilhørende bygning, dependancen, placeret ca. 200 meter fra hinanden. Den fremragende beliggenhed i det hyggelige Schüttdorf i Zell am See og den nemme adgang til pist og lift, gør Hotel Schütthof til den perfekte adresse for en god skiferie. Hotel Schütthof er et populært hotel, der byder på god, traditionel mad og fin service. Hotellet ligger direkte ved siden af Hotel Latini, der har samme ejer. Hotel Latini's hyggelige bar og restaurant kan benyttes under jeres ophold. Gondolen ligger blot få minutters gang fra Hotel Schütthof, så I er nemt på pisterne om morgenen helt uden brug af skibus. Den gratis skibus kan dog med fordel benyttes ind til Zell am See centrum, hvor en eftermiddag nemt kan gå med shopping og cafébesøg.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Afstand til centrum: centrum schüttdorf: ca. 0 meter, zell am see: ca. 2,0 kilometer
  • Afstand til lufthavn salzburg ca. 80 kilometer
  • Afstand til togstation ca. 2 kilometer

  Læs mere

  • God beliggenhed
  • Komfortabelt hotel
  • Tæt på pist og lift
  • Med bil eller fly
  • Tæt på centrum
  • Stor early booking rabat!

  Faciliteter

  • Officiel klassifikation: 3 stjerner
  • Klasse: komfort
  • Autentisk overnatningssted
  • Reception (åben fra kl. 07:00 - 22:00)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Halvpensionen består af morgenmad og aftensmad. Begge måltider sereveres i form af buffet.
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

  Skiområdet: Zell am See - Kaprun

  Højde

  3029m
  753m

  Piste

  29km

  55km

  54km

  0km

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 12
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 17
  Sleeplift 18

  Gletscher

  1

  Langrend

  230km

  Funpark

  4

  Skiferie til Zell am See – Kaprun – Et af Østrigs bedste skiområder

  Med en skiferie til Zell am See - Kaprun har du muligheden for at stå på ski i et af de bedste skiområder i Østrig. Området ligger ved siden af landets største skiområde Skicircus. Takket være de mange gletsjere og et passende antal af snekanoner kan skiområdet også tilbyde 100% snesikkerhed. En anden fordel ved at holde din skiferie i Zell Am See - Kaprun er, at der er et godt udvalg af pister til både nybegyndere samt erfarne skiløbere og snowboardere.

  Skilifterne "Gletsjeren 1" og "Gletsjeren 2" transporterer dig hurtigt fra Kaprun til lifterne ved Kitzsteinhorn. Hele tre kabinelifter afgår fra Zell am See, som hurtigt fører dig til Schmittenhöhes højeste toppe. Fra Schüttdorf er der en forbindelse via Areitbahn til Schmittenhöhe, så her kan du nemt komme rundt og udforske hele skiområdet!

  Hvis du er interesseret i at stå på langrend i løbet af din skiferie, så byder skiområdet på det berømte "Pinzga Loipe", hvor du finder op til cirka 230 kilometer langrendspister. Snowboardere har muligheden for rigtig at boltre sig med områdets hele 5 fun-parker. Øverst oppe på Schmittenhöhe finder du Berghote, hvor du kan nyde den flotte udsigt fra deres store solterrasse. Når solen skinner, spilles der ofte levende musik her. Udover det store skiområde, vælger mange også at tage til Zell am See - Kaprun på grund af det fantastiske afterski, som de lokale folk brænder for her. Du har derfor mulighed for at slutte dagen af på ski med god afterski. Gør dig selv en tjeneste og besøge Snaps Hans øverst på Schmittenhöhe, hvis du vil opleve noget af det bedste afterski i området.

  Skiferie til Zell am See – Kaprun - Noget for enhver smag

  I dette område finder du blandt andre skidestinationerne Zell am See, Kaprun og Maishofen, hvor Zell am See er den mest eftertragtede skidestination. I Zell am See finder gode pister for de mere garvede skiløbere samt børnevenlige pister, hvor der er gode muligheder for at tage de første sving! I Kaprun kan du nyde godt af den gode sneskikkerhed på Kitzsteinhorn gletscheren, hvor du også finder halvpiper og et rigtig god off-piste terræn. I byens centrum finder du aktiviteter såsom kurbade og rigtig hyggelig afterski. Den lidt mindre kendte landsby Maishofen er en mindre by i mere rolige omgivelser, og kan derfor efter en aktiv dag på pisterne trække dig tilbage og nyde roen. Du kan altså i dette skiområde finde noget for enhver smag!

  Skiferie til Zell am See – Kaprun med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Zell am See – Kaprun. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare den bedste pris, så har vi helt sikkert en indkvartering, der passer dig! Når du bestiller en skiferie til Zell am See – Kaprun hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Zell am See - Kaprun

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=167415 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel