Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Der Waldhof

  8,3

  Hotel Der Waldhof er et stilrent 4-stjernet hotel beliggende i Schmittenhöhe ovenfor Zell am See. Der er 250 meter til gondolen, Schmitten. Skibussen, som holder direkte foran hotellet, tager jer derned på få minutter. En grøn pist løber forbi bagsiden af hotellet, så det er muligt at stå på ski til og fra hotellet. Til centrum af det livlige Zell am See og dets mange butikker er der ca. 500 meter. Hotel Der Waldhof byder på smukke værelser, alle med tv, minibar og balkon. Hotellet er kendt for sit gode køkken, og opholdet er inkl. lækker halvpension. Hotel der Waldhof har en smuk wellnessafdeling med bl.a. en opvarmet udendørs pool, der frit kan benyttes eftermiddag og aften. Der er desuden gratis, trådløst internet overalt på hotellet.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I udkanten af centrum
  • Afstand til centrum: ca. 400 meter
  • Afstand til lufthavn Salzburg: ca. 80 kilometer
  • Afstand til togstation Zell am See: ca. 1000 meter

  Læs mere

  • Wellness
  • Opvarmet pool
  • Med bus eller bil eller fly
  • Gåafstand til centrum

  Faciliteter

  • Klasse: komfort
  • Reception
  • Elevator
  • Safetybox (på værelset)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Dit ophold er med halvpension og består af følgende:
  - Morgenmadsbuffet
  - 4-retters menu med salatbuffet.
  - En gang om ugen er der temaaften.

  Ved ankomst mellem 9. marts og 26. april 2019 er opholdet med All Inclusive.

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

  Skiområdet: Zell am See - Kaprun

  Højde

  3029m
  753m

  Piste

  29km

  55km

  54km

  0km

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 12
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 17
  Sleeplift 18

  Gletscher

  1

  Langrend

  230km

  Funpark

  4

  Skiløb på gletsjeren
  Zell am See - Kaprun er et af de bedste skisportssteder i Østrig. I dette område finder du blandt andet Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen og Fusch. På grund af de mange gletsjere og snekanoner er snesikkerheden meget høj. Den yderligere fordel af gletsjeren er også, at den er egnet til både begyndere og øvede.

  Ski Alpin Skipass
  Inkluderet i skiferien til Zell am See - Kaprun er Ski Alpin-pass. Med dette omfattende liftkort har du adgang til intet mindre end 3 store skiområder. Skicurcus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Firberbrunn, Schmitten Zell am See og Kitzsteinhorn i Kaprun er alle inkluderet. Med dette liftkort kan du stå på mere end 400 kilometer piste 115 skilifte.

  Godt liftsystem
  Gondolerne ’Gletscherjet 1’ og "Gletscherjet 2' bringer dig hurtigt fra Kaprun til lifterne ved Kitzsteinhorn. Fra Zell am See afgår tre gondoler, som sikrer hurtig transport til de højeste toppe af Schmittenhöhe. Fra Schüttdorf er der en forbindelse på Areitbahn til Schmittenhöhe.

  Noget for alle i Zell am See-Kaprun
  For langrendsløbere, omfatter dette område den berømte "Pinzga Loipe", hvor du finder op til 200 km langrendspister. Snowboardere kan også, ud over på pisterne, give den gas i funparken og i halfpipen. På toppen af Schmittenhöhe ligger Berghotel med en kæmpe solterrasse. Når solen skinner kan man ofte opleve levende musik her. Den sorte piste er en udfordring og en god afslutning på en skøn dag på ski. Gør jer selv den tjeneste at besøge Snaps Hans på toppen af Schmittenhöhe.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Zell am See - Kaprun

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5507894 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel