Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Alpine Resort Zell am See

  Det komfortable Alpine Resort Zell am See ligger på skråninger, ved siden af ​​skilifterne på det solrige plateau Zell am See. Fra den solrige terrasse har du en panoramisk udsigt over de omkringliggende bjerge og Zell-søen. Værelserne er store, pænt indrettede og har et hyggeligt opholdsområde. Her er der plads op til 5 personer. Svævebanerne Tras Xpress, Sonnenalmbahn og Schmittenhöhebahn er placeret direkte ved siden af ​​hotellet.

  Efter en lang dag på ski, kan du slappe af i welness-centeret, hvor du finder en indendørs pool, en sauna, et tyrkisk dampbad og et varmt karbad, der indbyder til afslapning. Mod betaling, kan der også bestilles et udvalg af massager og skønhedsbehandlinger. Restauranten, med en panoramisk udsigt over skibakken, serverer østrigske og internationale retter. Halvpension består af en stor buffet morgenmad, frokost snack og middag med et udvalg af buffeter.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 1,8 kilometer
  • Afstand til lufthavn Salzburg ca. 100 kilometer
  • Afstand til togstation ca. 2,5 kilometer
  • Afstand til skipiste ca. 0 meter

  Læs mere

  • Halvpension
  • Ski til døren
  • Spa og pool
  • Panoramaudsigt
  • Værelser med plads op til 5 personer
  • Med bil eller fly
  • Stor early booking rabat!

  Faciliteter

  • Reception (åben fra kl. 07:00 - 23:00)
  • Elevator
  • Safetybox (på værelset; i receptionen)
  • Lobby

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Halfpension består af:

  - Morgenmadsbuffet

  - 4-retters aftenmenu med salatbar

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

  Skiområdet: Zell am See - Kaprun

  Højde

  3029m
  753m

  Piste

  29km

  55km

  54km

  0km

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 12
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 17
  Sleeplift 18

  Gletscher

  1

  Langrend

  230km

  Funpark

  4

  Skiløb på gletsjeren
  Zell am See - Kaprun er et af de bedste skisportssteder i Østrig. I dette område finder du blandt andet Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen og Fusch. På grund af de mange gletsjere og snekanoner er snesikkerheden meget høj. Den yderligere fordel af gletsjeren er også, at den er egnet til både begyndere og øvede.

  Ski Alpin Skipass
  Inkluderet i skiferien til Zell am See - Kaprun er Ski Alpin-pass. Med dette omfattende liftkort har du adgang til intet mindre end 3 store skiområder. Skicurcus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Firberbrunn, Schmitten Zell am See og Kitzsteinhorn i Kaprun er alle inkluderet. Med dette liftkort kan du stå på mere end 400 kilometer piste 115 skilifte.

  Godt liftsystem
  Gondolerne ’Gletscherjet 1’ og "Gletscherjet 2' bringer dig hurtigt fra Kaprun til lifterne ved Kitzsteinhorn. Fra Zell am See afgår tre gondoler, som sikrer hurtig transport til de højeste toppe af Schmittenhöhe. Fra Schüttdorf er der en forbindelse på Areitbahn til Schmittenhöhe.

  Noget for alle i Zell am See-Kaprun
  For langrendsløbere, omfatter dette område den berømte "Pinzga Loipe", hvor du finder op til 200 km langrendspister. Snowboardere kan også, ud over på pisterne, give den gas i funparken og i halfpipen. På toppen af Schmittenhöhe ligger Berghotel med en kæmpe solterrasse. Når solen skinner kan man ofte opleve levende musik her. Den sorte piste er en udfordring og en god afslutning på en skøn dag på ski. Gør jer selv den tjeneste at besøge Snaps Hans på toppen af Schmittenhöhe.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Zell am See - Kaprun

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5084570 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel