Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Lejl. Orgler

  8,3

  Selections Lejligheder Orgler er et lækkert lejlighedskompleks placeret i hjertet af Kaprun. Liften har du cirka 280 meter væk, og skibussen stopper lige ved døren. Lejlighederne tilbydes uden pension, men vi kan varmt anbefale Orglers morgenmadsbuffet, som kan tilkøbes. Efter en lang dag på pisterne, kan du nyde et urtekurbad (mod betaling) eller en tur i saunaen i lejlighedskompleksets wellnessafdeling. I lejlighedernes køkken kan du tilberede maden, som du kan hente i supermarkedet blot 100 meter væk. Ønsker du et godt spil kort om aftenen, danner lejlighederne også en perfekt ramme for det. Vi anbefaler Lejligheder Orgler til dig, der ønsker at bo centralt i Kaprun i lejligheder med plads til 2 til 8 personer.   

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Afstand til skipiste ca. 280 meter: maiskogel: ca. 280 meter
  • Skibus lige fra hotellet
  • Afstand til skilift ca. 280 meter

  Læs mere

  Sunweb Selections er vores mest populære hoteller, lejligheder og chaleter og din garanti for meget skiferie for pengene. Med Sunweb Selection bor du på dejlige hoteller og tæt på det meste.

  Læs mere

  Vil du se flere Sunweb Selections? Vi tilbyder Selections på mange af vores dejlige destinationer.

  Se flere Selections

  Er Sunweb Selections ikke hvad du leder efter? Se vores Koncepter og find lige præcis den skiferie du ønsker!

  • Dejlig lejligheder at komme hjem til
  • Slap af i saunaen
  • Med bil eller fly
  • Et ophold i centrum og ved liften

  Faciliteter

  • Klasse: komfort
  • Moderne indrettet
  • Reception
  • Elevator

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Ingen forplejning

  MORGENMAD

   4 dage 03.12 - 14.04 436,50,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   5 dage 03.12 - 13.04 582,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   6 dage 03.12 - 12.04 727,50,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   7 dage 03.12 - 11.04 873,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   8 dage 03.12 - 10.04 1018,50,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

   Skiområdet: Zell am See - Kaprun

   Højde

   3029m
   753m

   Piste

   29km

   55km

   54km

   0km

   Lifte

   Treinen 1
   Cabine 12
   Gondel 0
   Stoeltjeslift 17
   Sleeplift 18

   Gletscher

   1

   Langrend

   230km

   Funpark

   4

   Skiferie til Zell am See – Kaprun – Et af Østrigs bedste skiområder

   Med en skiferie til Zell am See - Kaprun har du muligheden for at stå på ski i et af de bedste skiområder i Østrig. Området ligger ved siden af landets største skiområde Skicircus. Takket være de mange gletsjere og et passende antal af snekanoner kan skiområdet også tilbyde 100% snesikkerhed. En anden fordel ved at holde din skiferie i Zell Am See - Kaprun er, at der er et godt udvalg af pister til både nybegyndere samt erfarne skiløbere og snowboardere.

   Skilifterne "Gletsjeren 1" og "Gletsjeren 2" transporterer dig hurtigt fra Kaprun til lifterne ved Kitzsteinhorn. Hele tre kabinelifter afgår fra Zell am See, som hurtigt fører dig til Schmittenhöhes højeste toppe. Fra Schüttdorf er der en forbindelse via Areitbahn til Schmittenhöhe, så her kan du nemt komme rundt og udforske hele skiområdet!

   Hvis du er interesseret i at stå på langrend i løbet af din skiferie, så byder skiområdet på det berømte "Pinzga Loipe", hvor du finder op til cirka 230 kilometer langrendspister. Snowboardere har muligheden for rigtig at boltre sig med områdets hele 5 fun-parker. Øverst oppe på Schmittenhöhe finder du Berghote, hvor du kan nyde den flotte udsigt fra deres store solterrasse. Når solen skinner, spilles der ofte levende musik her. Udover det store skiområde, vælger mange også at tage til Zell am See - Kaprun på grund af det fantastiske afterski, som de lokale folk brænder for her. Du har derfor mulighed for at slutte dagen af på ski med god afterski. Gør dig selv en tjeneste og besøge Snaps Hans øverst på Schmittenhöhe, hvis du vil opleve noget af det bedste afterski i området.

   Skiferie til Zell am See – Kaprun - Noget for enhver smag

   I dette område finder du blandt andre skidestinationerne Zell am See, Kaprun og Maishofen, hvor Zell am See er den mest eftertragtede skidestination. I Zell am See finder gode pister for de mere garvede skiløbere samt børnevenlige pister, hvor der er gode muligheder for at tage de første sving! I Kaprun kan du nyde godt af den gode sneskikkerhed på Kitzsteinhorn gletscheren, hvor du også finder halvpiper og et rigtig god off-piste terræn. I byens centrum finder du aktiviteter såsom kurbade og rigtig hyggelig afterski. Den lidt mindre kendte landsby Maishofen er en mindre by i mere rolige omgivelser, og kan derfor efter en aktiv dag på pisterne trække dig tilbage og nyde roen. Du kan altså i dette skiområde finde noget for enhver smag!

   Skiferie til Zell am See – Kaprun med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

   Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Zell am See – Kaprun. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare den bedste pris, så har vi helt sikkert en indkvartering, der passer dig! Når du bestiller en skiferie til Zell am See – Kaprun hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

   Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

   Læs mere om Zell am See - Kaprun

   #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
   #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6137139 #!


   Antal deltagere

   Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

   Voksne Ældre end 17
   Børn 2 år til 16 år gammel
   Babyer 0 år til 1 år gammel