Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel zur Burg

  Hotel zur Burg er et lækkert 4-stjernet hotel, som udover at være populært og indbydende hotel,  også har en utrolig panoramaudsigt mod bjerget, Kitzsteinhorn. Centrum af Kaprun finder du ca. 500 meter væk, og ellers er det muligt at tage skibussen, som holder ca. 100 meter fra hotellet. Ligesom hotellet, er bor du her i moderne indrettet værelser med plads til 2 personer.

  Hotellets wellness er bestemt i særklasse, og her kan du nyde en skøn aften efter en dag på ski. Den indendørs pool er derudover udstyret med modstrømsanlæg, så du her både kan nyde at svømme lidt og samtidig få lov at bruge lidt ekstra kræfter. Wellnessafdelingen byder også på en afslappende tur i sauna, hvor du kan få varmen efter en dag i sneen. Det er tilmed gratis for hotellets gæster at benytte faciliteterne.

  Dit ophold er inklusiv halvpension, så både morgenmad og aftensmad er inkluderet i prisen. Vi anbefaler Hotel zur Burg til voksne og par, som gerne vil nyde en dejlig skiferie med lækre wellnessfaciliteter.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I udkanten af centrum
  • Afstand til centrum: ca. 600 meter
  • Afstand til lufthavn: Salzburg ca. 100 kilometer
  • Afstand til skipiste Schaufelberg: ca. 1 kilometer: Kitzsteinhorn: ca. 5,5 kilometer

  Læs mere

  • Halvpension
  • Unik beliggenhed
  • Panorama udsigt
  • Wellness med indendørs pool
  • Ideelt til voksne og par
  • Stor early booking rabat!

  Faciliteter

  • Samlet antal værelser: 31
  • Reception
  • Elevator
  • Lobby

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Halvpension består af:

  - Morgenmadsbuffet
  - 4-retters aftenmenu

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

  Skiområdet: Zell am See - Kaprun

  Højde

  3029m
  753m

  Piste

  29km

  55km

  54km

  0km

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 12
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 17
  Sleeplift 18

  Gletscher

  1

  Langrend

  230km

  Funpark

  4

  Skiferie til Zell am See – Kaprun – Et af Østrigs bedste skiområder

  Med en skiferie til Zell am See - Kaprun har du muligheden for at stå på ski i et af de bedste skiområder i Østrig. Området ligger ved siden af landets største skiområde Skicircus. Takket være de mange gletsjere og et passende antal af snekanoner kan skiområdet også tilbyde 100% snesikkerhed. En anden fordel ved at holde din skiferie i Zell Am See - Kaprun er, at der er et godt udvalg af pister til både nybegyndere samt erfarne skiløbere og snowboardere.

  Skilifterne "Gletsjeren 1" og "Gletsjeren 2" transporterer dig hurtigt fra Kaprun til lifterne ved Kitzsteinhorn. Hele tre kabinelifter afgår fra Zell am See, som hurtigt fører dig til Schmittenhöhes højeste toppe. Fra Schüttdorf er der en forbindelse via Areitbahn til Schmittenhöhe, så her kan du nemt komme rundt og udforske hele skiområdet!

  Hvis du er interesseret i at stå på langrend i løbet af din skiferie, så byder skiområdet på det berømte "Pinzga Loipe", hvor du finder op til cirka 230 kilometer langrendspister. Snowboardere har muligheden for rigtig at boltre sig med områdets hele 5 fun-parker. Øverst oppe på Schmittenhöhe finder du Berghote, hvor du kan nyde den flotte udsigt fra deres store solterrasse. Når solen skinner, spilles der ofte levende musik her. Udover det store skiområde, vælger mange også at tage til Zell am See - Kaprun på grund af det fantastiske afterski, som de lokale folk brænder for her. Du har derfor mulighed for at slutte dagen af på ski med god afterski. Gør dig selv en tjeneste og besøge Snaps Hans øverst på Schmittenhöhe, hvis du vil opleve noget af det bedste afterski i området.

  Skiferie til Zell am See – Kaprun - Noget for enhver smag

  I dette område finder du blandt andre skidestinationerne Zell am See, Kaprun og Maishofen, hvor Zell am See er den mest eftertragtede skidestination. I Zell am See finder gode pister for de mere garvede skiløbere samt børnevenlige pister, hvor der er gode muligheder for at tage de første sving! I Kaprun kan du nyde godt af den gode sneskikkerhed på Kitzsteinhorn gletscheren, hvor du også finder halvpiper og et rigtig god off-piste terræn. I byens centrum finder du aktiviteter såsom kurbade og rigtig hyggelig afterski. Den lidt mindre kendte landsby Maishofen er en mindre by i mere rolige omgivelser, og kan derfor efter en aktiv dag på pisterne trække dig tilbage og nyde roen. Du kan altså i dette skiområde finde noget for enhver smag!

  Skiferie til Zell am See – Kaprun med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Zell am See – Kaprun. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare den bedste pris, så har vi helt sikkert en indkvartering, der passer dig! Når du bestiller en skiferie til Zell am See – Kaprun hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Zell am See - Kaprun

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6172087 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel