Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel das Alpenhaus Kaprun

  Hotel das Alpenhaus Kaprun er et eksklusivt 4-stjernet hotel med en fantastisk beliggenhed i centrum af Kaprun. Den unikke atmosfære i Alperne afspejles overalt i det stilfulde interiør. Dette luksushotel er blevet besøgt af gæster igennem mange år, der med glæde vender tilbage.Værelserne hos hotel das Alpenhaus Kaprun er stilfulde og moderne og har alle en balkon med udsigt over Kapruns omgivelser. King-size senge med matchende tykke, typiske østrigske dyner der garanterer en god nats søvn.Om eftermiddagen, efter en dejlig dag på pisterne, kan du også have det sjovt på Hotel das Alpenhaus. I den imponerende spa på ikke mindre end 2 etager kan du i timevis nyde alle faciliteterne, roen og den fantastiske udsigt over de snedækkede bjergtoppe. Der er også forskellige typer massage og skønhedsbehandlinger du kan bestille. I den smukke opvarmede indendørs og udendørs pool kan du også tage nogle afslappende runder, mens du nyder panoramaudsigten.I den hyggelige lounge kan du derefter nyde en lækker cocktail ved den store pejs eller besøge den specielle vinbar, hvor du kan smage de bedste østrigske og internationale vine. For cigarelskere er der en særlig cigarlounge, hvor de bedste cigarer fra Cuba og Sydamerika kan fås. I den trendy restaurant kan du nyde en kulinarisk 4-retters mi...

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Afstand til lufthavn salzburg: ca. 97 kilometer
  • Afstand til togstation zell am see: ca. 9 kilometer
  • Afstand til busstoppested ca. 80 meter

  Læs mere

  Forkæl dig selv med Sunwebs eksklusive samling af imponerende luksushoteller, -chaleter og - lejligheder. Sunweb Excellent er til dig, som sætter pris på smagfuld indretning med sans for detaljerne og adgang til lækre wellness-faciliteter. Excellent er luksus med det hele – og lidt mere.

  Læs mere

  Vil du se flere Sunweb Excellent? Vi tilbyder Excellent på mange af vores dejlige destinationer.

  Se flere Excellent

  Er Sunweb Excellent ikke hvad du leder efter? Se vores Koncepter og find lige præcis den skiferie du ønsker!

  • Luksus wellness med panoramaudsigt
  • Indendørs og udendørs pool
  • Fantastisk restaurant
  • Med bil eller fly
  • Tæt på centrum
  • Stor early booking rabat!

  Faciliteter

  • Officiel klassifikation: 4 stjerner
  • Samlet antal værelser: 122
  • Reception (er åben 24 timer i døgnet)
  • Elevator (antal: 3)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Halvpensionen består af:

  - Omfattende morgenbuffet (kold / varm) med frisk brød og kager fra det lokale bageri, ægretter - frisklavet efter ønske, bacon og pålæg fra regionen, alpinsk laks, frisk frugt - afhængigt af årstid, biohjørne med rigeligt udvalg af korn og lækker smør, forskellige yoghurt, friske oste, ostespecialiteter og andre delikatesser.

  - Om aftenen serveres der en 4-retters menu med forskellige valg

  - Diæt køkken og glutenfri mulighed.

  - Mange temabuffeter med de bedste produkter fra regionen og ofte sæsonbetonede retter.

  - Frisk frugt, juice og te kl.15 i saunaen.

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

  Skiområdet: Zell am See - Kaprun

  Højde

  3029m
  753m

  Piste

  29km

  55km

  54km

  0km

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 12
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 17
  Sleeplift 18

  Gletscher

  1

  Langrend

  230km

  Funpark

  4

  Skiferie til Zell am See – Kaprun – Et af Østrigs bedste skiområder

  Med en skiferie til Zell am See - Kaprun har du muligheden for at stå på ski i et af de bedste skiområder i Østrig. Området ligger ved siden af landets største skiområde Skicircus. Takket være de mange gletsjere og et passende antal af snekanoner kan skiområdet også tilbyde 100% snesikkerhed. En anden fordel ved at holde din skiferie i Zell Am See - Kaprun er, at der er et godt udvalg af pister til både nybegyndere samt erfarne skiløbere og snowboardere.

  Skilifterne "Gletsjeren 1" og "Gletsjeren 2" transporterer dig hurtigt fra Kaprun til lifterne ved Kitzsteinhorn. Hele tre kabinelifter afgår fra Zell am See, som hurtigt fører dig til Schmittenhöhes højeste toppe. Fra Schüttdorf er der en forbindelse via Areitbahn til Schmittenhöhe, så her kan du nemt komme rundt og udforske hele skiområdet!

  Hvis du er interesseret i at stå på langrend i løbet af din skiferie, så byder skiområdet på det berømte "Pinzga Loipe", hvor du finder op til cirka 230 kilometer langrendspister. Snowboardere har muligheden for rigtig at boltre sig med områdets hele 5 fun-parker. Øverst oppe på Schmittenhöhe finder du Berghote, hvor du kan nyde den flotte udsigt fra deres store solterrasse. Når solen skinner, spilles der ofte levende musik her. Udover det store skiområde, vælger mange også at tage til Zell am See - Kaprun på grund af det fantastiske afterski, som de lokale folk brænder for her. Du har derfor mulighed for at slutte dagen af på ski med god afterski. Gør dig selv en tjeneste og besøge Snaps Hans øverst på Schmittenhöhe, hvis du vil opleve noget af det bedste afterski i området.

  Skiferie til Zell am See – Kaprun - Noget for enhver smag

  I dette område finder du blandt andre skidestinationerne Zell am See, Kaprun og Maishofen, hvor Zell am See er den mest eftertragtede skidestination. I Zell am See finder gode pister for de mere garvede skiløbere samt børnevenlige pister, hvor der er gode muligheder for at tage de første sving! I Kaprun kan du nyde godt af den gode sneskikkerhed på Kitzsteinhorn gletscheren, hvor du også finder halvpiper og et rigtig god off-piste terræn. I byens centrum finder du aktiviteter såsom kurbade og rigtig hyggelig afterski. Den lidt mindre kendte landsby Maishofen er en mindre by i mere rolige omgivelser, og kan derfor efter en aktiv dag på pisterne trække dig tilbage og nyde roen. Du kan altså i dette skiområde finde noget for enhver smag!

  Skiferie til Zell am See – Kaprun med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Zell am See – Kaprun. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare den bedste pris, så har vi helt sikkert en indkvartering, der passer dig! Når du bestiller en skiferie til Zell am See – Kaprun hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Zell am See - Kaprun

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=136725 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel