Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Antonius

  Hotel Antonius i Kaprun er et godt valg for en familieferie. Dette hyggelige hotel består af to chalet-lignende bygninger forbundet med hinanden ved hotellets lounge. Værelserne er komfortabelt møbleret og fuldt udstyret. Skibussen foran hotellet tager dig til Kitzsteinhorn gletscheren på få minutter - dette kan varmt anbefales for den avancerede skiløber. Bag Hotel Antonius er flere langrendsløjper for alle niveauer. Efter ​​dagens skiløb kan du tage en dukkert i den opvarmede pool eller slappe af i hotellets sauna. Børnene kan nyde den store legeplads, mens du nyder en drink i den hyggelige hotelbar. Hotel Antonius og området omkring byder på aktiviteter for hele familien.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 350 meter
  • Afstand til lufthavn Salzburg: ca. 95 kilometer
  • Afstand til togstation : Zell am See: ca. 6 kilometer
  • Afstand til langrendsløjpe ca. 30 meter

  Læs mere

  • Langrendsløjpe direkte bag hotellet
  • Familievenlig atmosfære
  • Skibusstoppested foran hotellet
  • Pool
  • Med bil eller fly

  Faciliteter

  • Samlet antal værelser: 45
  • Autentisk overnatningssted
  • Reception
  • Elevator

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Morgenmadsbuffet og 4-retters aftenmenu med salatbuffet.
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

  Skiområdet: Zell am See - Kaprun

  Højde

  3029m
  753m

  Piste

  29km

  55km

  54km

  0km

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 12
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 17
  Sleeplift 18

  Gletscher

  1

  Langrend

  230km

  Funpark

  4

  Skiløb på gletsjeren
  Zell am See - Kaprun er et af de bedste skisportssteder i Østrig. I dette område finder du blandt andet Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen og Fusch. På grund af de mange gletsjere og snekanoner er snesikkerheden meget høj. Den yderligere fordel af gletsjeren er også, at den er egnet til både begyndere og øvede.

  Ski Alpin Skipass
  Inkluderet i skiferien til Zell am See - Kaprun er Ski Alpin-pass. Med dette omfattende liftkort har du adgang til intet mindre end 3 store skiområder. Skicurcus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Firberbrunn, Schmitten Zell am See og Kitzsteinhorn i Kaprun er alle inkluderet. Med dette liftkort kan du stå på mere end 400 kilometer piste 115 skilifte.

  Godt liftsystem
  Gondolerne ’Gletscherjet 1’ og "Gletscherjet 2' bringer dig hurtigt fra Kaprun til lifterne ved Kitzsteinhorn. Fra Zell am See afgår tre gondoler, som sikrer hurtig transport til de højeste toppe af Schmittenhöhe. Fra Schüttdorf er der en forbindelse på Areitbahn til Schmittenhöhe.

  Noget for alle i Zell am See-Kaprun
  For langrendsløbere, omfatter dette område den berømte "Pinzga Loipe", hvor du finder op til 200 km langrendspister. Snowboardere kan også, ud over på pisterne, give den gas i funparken og i halfpipen. På toppen af Schmittenhöhe ligger Berghotel med en kæmpe solterrasse. Når solen skinner kan man ofte opleve levende musik her. Den sorte piste er en udfordring og en god afslutning på en skøn dag på ski. Gør jer selv den tjeneste at besøge Snaps Hans på toppen af Schmittenhöhe.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Zell am See - Kaprun

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6174177 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel