Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Gasthof Post

  Gasthof Post er et hyggeligt hotel, beliggende centralt i Bruck. Skiliften, Areitbahn 1, ligger ca. 4 km herfra, men kan hurtigt nås med skibussen, som holder lige ved siden af hotellet. På Gasthof Post er værelserne autentisk indrettet, med plads til op til 5 personer. Efter dagens skilløb kan du nyde en drink i hotellets bar eller forkæle kroppen, med en tur i hotellets wellnesscenter (mod betaling), som bl.a. indeholder sauna og jacuzzi. Du kan også gå en tur i den hyggelige by, hvor du finder restauranter og barer. Dit ophold er inkl. halvpension, hvilket betyder at både morgenmad og aftensmad er inkluderet i opholdet. Vi anbefaler Gasthof Post til alle, som gerne vil bo centralt på deres skiferie i Bruck.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 200 meter
  • Afstand til lufthavn Salzburg: ca. 95 kilometer
  • Afstand til togstation ca. 50 meter
  • Afstand til skipiste ca. 4,2 kilometer

  Læs mere

  • Værelser med plads til 5
  • Central beliggenhed
  • Halvpension

  Faciliteter

  • Samlet antal værelser: antal: 30
  • Klasse: komfort
  • Autentisk overnatningssted
  • Reception

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Halvpension består af:
  Morgenbuffet samt 4-retters middag med salatbar og en dessert.
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

  Skiområdet: Zell am See - Kaprun

  Højde

  3029m
  753m

  Piste

  29km

  55km

  54km

  0km

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 12
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 17
  Sleeplift 18

  Gletscher

  1

  Langrend

  230km

  Funpark

  4

  Skiløb på gletsjeren
  Zell am See - Kaprun er et af de bedste skisportssteder i Østrig. I dette område finder du blandt andet Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen og Fusch. På grund af de mange gletsjere og snekanoner er snesikkerheden meget høj. Den yderligere fordel af gletsjeren er også, at den er egnet til både begyndere og øvede.

  Ski Alpin Skipass
  Inkluderet i skiferien til Zell am See - Kaprun er Ski Alpin-pass. Med dette omfattende liftkort har du adgang til intet mindre end 3 store skiområder. Skicurcus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Firberbrunn, Schmitten Zell am See og Kitzsteinhorn i Kaprun er alle inkluderet. Med dette liftkort kan du stå på mere end 400 kilometer piste 115 skilifte.

  Godt liftsystem
  Gondolerne ’Gletscherjet 1’ og "Gletscherjet 2' bringer dig hurtigt fra Kaprun til lifterne ved Kitzsteinhorn. Fra Zell am See afgår tre gondoler, som sikrer hurtig transport til de højeste toppe af Schmittenhöhe. Fra Schüttdorf er der en forbindelse på Areitbahn til Schmittenhöhe.

  Noget for alle i Zell am See-Kaprun
  For langrendsløbere, omfatter dette område den berømte "Pinzga Loipe", hvor du finder op til 200 km langrendspister. Snowboardere kan også, ud over på pisterne, give den gas i funparken og i halfpipen. På toppen af Schmittenhöhe ligger Berghotel med en kæmpe solterrasse. Når solen skinner kan man ofte opleve levende musik her. Den sorte piste er en udfordring og en god afslutning på en skøn dag på ski. Gør jer selv den tjeneste at besøge Snaps Hans på toppen af Schmittenhöhe.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Zell am See - Kaprun

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6136567 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel