Masser af sjov i sneen

  Skiferie til Zell am See - Kaprun

  Skiområdet: Zell am See - Kaprun

  tilbage

  Piste

  29km

  55km

  54km

  0km

  138km Total

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 12
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 17
  Sleeplift 18

  Højde

  3029m
  753m

  Gletscher

  1

  Langrend

  230km

  Funpark

  4

  I denne region bookede

  Alenerejsende
  1,4%
  Unge par
  14,3%
  Ældre par
  8,6%
  Familier med små børn
  5,4%
  Familier med større børn
  18,3%
  Vennegrupper
  24,4%
  Øvrige grupper
  27,6%
  Tip
  Tip

  Besøg den smukke Kaprun gletsjer, som byder på smukke pister og alletiders snowpark. Gletsjeren ligger som højt, at her ofte er skyfrit Floor, Vinterredaktør

  Skiferie i Zell am See - Kaprun

  Skiløb på gletsjeren
  Zell am See - Kaprun er et af de bedste skisportssteder i Østrig. I dette område finder du blandt andet Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen og Fusch. På grund af de mange gletsjere og snekanoner er snesikkerheden meget høj. Den yderligere fordel af gletsjeren er også, at den er egnet til både begyndere og øvede.

  Ski Alpin Skipass
  Inkluderet i skiferien til Zell am See - Kaprun er Ski Alpin-pass. Med dette omfattende liftkort har du adgang til intet mindre end 3 store skiområder. Skicurcus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Firberbrunn, Schmitten Zell am See og Kitzsteinhorn i Kaprun er alle inkluderet. Med dette liftkort kan du stå på mere end 400 kilometer piste 115 skilifte.

  Godt liftsystem
  Gondolerne ’Gletscherjet 1’ og "Gletscherjet 2' bringer dig hurtigt fra Kaprun til lifterne ved Kitzsteinhorn. Fra Zell am See afgår tre gondoler, som sikrer hurtig transport til de højeste toppe af Schmittenhöhe. Fra Schüttdorf er der en forbindelse på Areitbahn til Schmittenhöhe.

  Noget for alle i Zell am See-Kaprun
  For langrendsløbere, omfatter dette område den berømte "Pinzga Loipe", hvor du finder op til 200 km langrendspister. Snowboardere kan også, ud over på pisterne, give den gas i funparken og i halfpipen. På toppen af Schmittenhöhe ligger Berghotel med en kæmpe solterrasse. Når solen skinner kan man ofte opleve levende musik her. Den sorte piste er en udfordring og en god afslutning på en skøn dag på ski. Gør jer selv den tjeneste at besøge Snaps Hans på toppen af Schmittenhöhe.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Kort Zell am See - Kaprun

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52306 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

  82 indkvarteringer i Zell am See - Kaprun

  Vis alle ledige indkvarteringer i Zell am See - Kaprun

  I Zell am See - Kaprun ligger 4 byer

  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel