Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Briem

  8

  Hotel Briem er et dejligt familievenligt hotel beliggende i et roligt område i byen Westendorf. Hotellets værelser er komfortabelt indrettet i alpestil og kan rumme op til 4 personer. Når du er klar til at stå på ski, kan du tage skibussen gratis med et liftkort fra hotellet til liften, der ligger ca. 400 m derfra. Efter en dejlig dag på ski, kan du lade op til næste dag i hotellets wellnesscenter. Hotel Briem anbefales til familier, der ønsker skiferie i et roligt område.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 300 meter
  • Afstand til skipiste ca. 400 meter
  • Afstand til busstoppested til skilift ca. 50 meter
  • Afstand til skilift ca. 400 meter

  Læs mere

  • 400 m til lift
  • Wellnesscenter
  • Værelser med plads til 4 personer
  • Med bus eller bil

  Faciliteter

  • Samlet antal værelser: 46
  • Autentisk overnatningssted
  • Reception (åben fra kl. 08:00 - 00:00)
  • Elevator

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Morgenmad

  /ostrig/wilder_kaiser-brixental/westendorf/hotel_briem.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52206

  Skiområdet: Wilder Kaiser-Brixental

  Højde

  1957m
  620m

  Piste

  33km

  129km

  122km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 16
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 35
  Sleeplift 39

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  196km

  Funpark

  2

  Skiferie til Wilder Kaiser-Brixental – Spændende skiområde

  Med en skiferie til Wilder Kaiser-Brixental har du muligheden for at stå på ski i et af de største og mest moderne skiområder i Østrig. Skiområdet byder på et godt og spændene terræn, som er velegnet for både skiløbere, snowboardere og langrendsløbere. Skiområdet ligger nordvest for Kitzbüheler Alpen, og du kan via en gondol få adgang til området.

  Det populære skiområde dækker over byen Ellmau, Going, Scheffau, Söll, Hopfgarten, Brixen im Thale og Westendorf. Her har du 279 kilometer pister at boltre dig på. Du kan her stå på ski i højde fra 620 til cirka 2000 meter over havets overflade. Udover de mange kilometer pister, så finder du her også cirka 150 kilometer langsrendspister og tre funparks. Skiområdets omfangsrige og moderne liftsystem gør det let at komme rundt i området uden de lange liftkøer, og du vil derfor kunne bruge mere tid på at udforske området i stedet. Der er f.eks. en kabinelift med plads til 8 personer, som på kort tid transporterer dig til Westendorfer Choralpe. Desuden behøver du ikke at bekymre dig om sneforholdene i dette skiområde. De moderne snekanoner i området sørger for, at pisterne altid er dækket med et godt lag af sne!

  Som om det ikke var nok, så er det også muligt at stå på ski mellem de syv landsbyer. Ud over skiløb, snowboarding og langrend har Wilder Kaiser-Brixental også masser af andre sjove aktiviteter. Du kan her prøve kræfter med paragliding, kælkning eller besøge iglobyen, Alpeniglu.

  Skiferie til Wilder Kaiser-Brixental - Stort skiområde, lille by

  I det enorme skiområde finder du den hyggelige bjerglandsby Westendorf, som er beliggende midt i Brixen-dalen. Du har her en fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge. Byen fungerer som en forbindelse mellem de enorme skiområder i Wilder Kaiser-Brixental og Kitzbüler/Kirchberg. I denne maleriske by finder du ikke kun fantastisk skiløb, men også et godt udvalg af afterski-barer, restauranter og flere udendørs aktiviteter. Så trods byen størrelse, så har byen noget at byde på for en god skiferie i de østrigske Alper.

  Skiferie til Wilder Kaiser-Brixental med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Wilder Kaiser-Brixental. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare den bedste pris, så har vi helt sikkert en indkvartering, der passer dig! Når du bestiller en skiferie til Wilder Kaiser-Brixental hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Wilder Kaiser-Brixental

  /ostrig/wilder_kaiser-brixental/westendorf/hotel_briem.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52206
  /ostrig/wilder_kaiser-brixental/westendorf/hotel_briem.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6188727 /ostrig/wilder_kaiser-brixental/westendorf/hotel_briem.htm#!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel