Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Anmeldelser

  [ACCO_INFO_LATEST_REVIEWS]

  Vi har modtaget 1 anmeldelser for Hotel Bichlingerhof. Disse er personlige anmeldelser fra gæster, som har rejst med Sunweb.

  To dage efter hjemkomst modtager vores gæster en e-mail, hvor de inviteres til at dele deres erfaringer med os. Vi udgiver kun kommentarer vedrørende indkvarteringen. Den gennemsnitlige vurdering af denne indkvartering er:

  8,5
  Værelset
  8,3
  Måltider
  7,9
  Ferien generelt
  8,6
  Øvrige faciliteter
  8,6
  Pris/kvalitet
  8,5
  Beliggenhed
  8,0
  Rengøring
  8,7
  Personale
  8,9
  Egnet til børn
  8,7
  1. Af:
   Anonym
   Rejseperiode:
   februar 2022
   Medrejsende:
   Anonym
   7,4
   Beliggenhed
   7,0
   Egnet til børn
   6,0
   Ferien generelt
   8,0
   Personale
   8,0
   Pris/kvalitet
   8,0
   Rengøring
   8,0
   Værelset
   8,0
   Øvrige faciliteter
   6,0
   Grunden til jeg ikke vil anbefale jer til andre er pga den manglende informationsgrad og problemer if bestilling (jeg har kontaktet jer flere gange for at få rettet ting rejsedokumentet, som jeg tidligere har oplyst). Jeres medarbejdere i call center virker søde og hjælpsomme, men det er irriterende at bruge 25-30 min på at vente på at komme igennem til jer hver gang og det overskygger, særligt når det gælder rettelser, som jeg ikke selv har forårsaget. Jeg bad om information om ankomsttider på destinationen. Dem kunne jeg ikke få oplyst, men fandt dem selv på busselskabets hjemmeside efterfølgende. En anden ting: jeg fandt ud af lige før afrejse at vi ikke blev transporteret direkte til vores hotel. Det er ok, men ville have været rart at vide. Særligt når man ankommer kl.5.30 om morgenen. Heldigvis er jeg vant til at rejse, men havde forventet mere information når vi betaler 9-10.000kr pr deltager. Til gengæld har I fundet et superfint hotel i Bichlingerhof. Det var meget velfungerende!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel