Skiparadis

  Skiferie til Wilder Kaiser-Brixental

  Skiområdet: Wilder Kaiser-Brixental

  tilbage

  Piste

  33km

  129km

  122km

  0km

  284km Total

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 16
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 35
  Sleeplift 39

  Højde

  1957m
  620m

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  196km

  Funpark

  2

  I denne region bookede

  Alenerejsende
  0%
  Unge par
  17,8%
  Ældre par
  22,2%
  Familier med små børn
  11,1%
  Familier med større børn
  20%
  Vennegrupper
  13,3%
  Øvrige grupper
  15,6%
  Tip
  Tip

  Besøg de små hytter. Wilder Kaiser-Brixental har mere end 75 charmerende små hytter på pisterne. Her kan du fx nyde en god frokost eller lade dig rive med at det festlige afterski. Floor, Vinterredaktør

  Skiferie i Wilder Kaiser-Brixental

  Skiferie til Wilder Kaiser-Brixental – Spændende skiområde

  Med en skiferie til Wilder Kaiser-Brixental har du muligheden for at stå på ski i et af de største og mest moderne skiområder i Østrig. Skiområdet byder på et godt og spændene terræn, som er velegnet for både skiløbere, snowboardere og langrendsløbere. Skiområdet ligger nordvest for Kitzbüheler Alpen, og du kan via en gondol få adgang til området.

  Det populære skiområde dækker over byen Ellmau, Going, Scheffau, Söll, Hopfgarten, Brixen im Thale og Westendorf. Her har du 279 kilometer pister at boltre dig på. Du kan her stå på ski i højde fra 620 til cirka 2000 meter over havets overflade. Udover de mange kilometer pister, så finder du her også cirka 150 kilometer langsrendspister og tre funparks. Skiområdets omfangsrige og moderne liftsystem gør det let at komme rundt i området uden de lange liftkøer, og du vil derfor kunne bruge mere tid på at udforske området i stedet. Der er f.eks. en kabinelift med plads til 8 personer, som på kort tid transporterer dig til Westendorfer Choralpe. Desuden behøver du ikke at bekymre dig om sneforholdene i dette skiområde. De moderne snekanoner i området sørger for, at pisterne altid er dækket med et godt lag af sne!

  Som om det ikke var nok, så er det også muligt at stå på ski mellem de syv landsbyer. Ud over skiløb, snowboarding og langrend har Wilder Kaiser-Brixental også masser af andre sjove aktiviteter. Du kan her prøve kræfter med paragliding, kælkning eller besøge iglobyen, Alpeniglu.

  Skiferie til Wilder Kaiser-Brixental - Stort skiområde, lille by

  I det enorme skiområde finder du den hyggelige bjerglandsby Westendorf, som er beliggende midt i Brixen-dalen. Du har her en fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge. Byen fungerer som en forbindelse mellem de enorme skiområder i Wilder Kaiser-Brixental og Kitzbüler/Kirchberg. I denne maleriske by finder du ikke kun fantastisk skiløb, men også et godt udvalg af afterski-barer, restauranter og flere udendørs aktiviteter. Så trods byen størrelse, så har byen noget at byde på for en god skiferie i de østrigske Alper.

  Skiferie til Wilder Kaiser-Brixental med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Wilder Kaiser-Brixental. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare den bedste pris, så har vi helt sikkert en indkvartering, der passer dig! Når du bestiller en skiferie til Wilder Kaiser-Brixental hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Kort Wilder Kaiser-Brixental

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52206 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52206 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52206 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

  4 indkvarteringer i Wilder Kaiser-Brixental

  Vis alle ledige indkvarteringer i Wilder Kaiser-Brixental

  I Wilder Kaiser-Brixental ligger 6 byer

  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel