Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Haus Seppl

  Haus Seppl er den perfekte indkvartering for vennepar og familier. Her får du dit eget soveværelse og badeværelse. Lejligheden består af 3 soveværelser, 3 badeværelser og et fuldt udstyret køkken. Indkvarteringen er ski-in / ski-out så du er hurtigt ude på pisterne om morgenen til de ny preperede pister, og nemt hjemme når solen går ned. Centrum af Sölden ligger ca, 1,7 kilometer væk, men skibussen som kører 50 meter fra huset kører dig gratis ind til centrum, ved fremvisning af liftkort. Nyd en dejlig skiferie i Sölden med vennerne i Haus Seppl.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 1,7 kilometer
  • Afstand til lufthavn: Innsbruck ca. 90 kilometer
  • Afstand til busstoppested ca. 50 meter
  • Lige ved skipisten

  Læs mere

  • Ski-in/ski-out
  • Rummelig lejlighed
  • Perfekt til vennepar

  Faciliteter

  • Samlet antal værelser: 4
  • Morgenmadssal
  • Parkeringsplads
  • Trådløs internet på værelset

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Overnatning

  /ostrig/solden/solden/haus_seppl.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52235

  Skiområdet: Sölden

  Højde

  3340m
  1350m

  Piste

  28km

  69km

  51km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 7
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 17
  Sleeplift 12

  Gletscher

  2

  Langrend

  15km

  Funpark

  1

  Skiløb over trægrænsen i Sölden
  Sölden er beliggende i det vestligste Østrig - og har et særdeles velfungerende skiterræn. Destinationen er det sted i Alperne, hvor man finder flest bjerge over 3.000 meters højde (der er ca. 90). Af den grund ligger langt det meste af skiområdet over trægrænsen. Terrænets længste nedfart er på ikke mindre end 11 km, og der findes derudover 2 fun parks til snowboardere.

  Moderne lifter og godt skiløb
  Skiløbet i Sölden er godt - dog er det ikke et af de største østrigske steder målt på pistekilometer, men det vejer det gode og moderne liftsystem op for. Begyndere har blandt andet et område nede i nærheden af byen, hvor det for alvor er muligt at boltre sig under skiferien. Derudover er der også masser af pister til begyndere omkring Giggijoch-plateauet.

  Masser af udfordringer
  Den øvede skiløber kan komme vidt omkring i området og blive udfordret på både pister, pukler og off-piste under en skiferie i Sölden. Derudover er der også mulighed for udflugter for de mere øvede skiløbere, der altså for alvor kan nyde godt af, at langt det meste skiløb i området ligger over 2.000 meter og på den måde være sikker på god sne under en skiferie i Sölden.

  Når en skiferie i Sölden skal byde på andet end skiløb, kan man forsøge sig med nogle af de mange andre sportsgrene, som man kan udfolde sig med i byens store sportscenter. Her tilbyder man mere end 30 forskellige sportsgrene. Er man mere til afterski, kan man besøge en af de mange paraplybarer, der findes i Sölden – eller man kan besøge Jacobs Weinfassel eller Grizzly Bar.

  Har du et liftkort til min. tre dage i Sölden kan du fra i år få endnu mere ud af det, for fra 2017 får du nemlig også adgang til de 110 kilometer pister i Obergurgl/Hochgurgl

   

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Sölden

  /ostrig/solden/solden/haus_seppl.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52235
  /ostrig/solden/solden/haus_seppl.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6171220 /ostrig/solden/solden/haus_seppl.htm#!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel