Gästehaus Geislachalm

  tilbage

  Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Gästehaus Geislachalm

  Hvis du leder efter et unikt sted at bo i Sölden, så er Gästehaus Gaislachalm lige noget for dig.  Denne autentiske bjerghytte ligger i en højde af 2040 meter, og er derfor også en ski-in / ski-out indkvartering. Hotellet er hyggeligt og traditionelt indrettet af ældre dato, og værelserne er lyse og rummelige. Her bor du i hytter, som kan rumme op til 4 personer, hvilket gør denne indkvartering ideel til den mindre familie, som vil være først på pisterne om morgenen og bo hyggeligt på ferien. Dit ophold er inklusiv halvpension, så morgenmad og aftensmad er inkluderet i prisen. Vi anbefaler Gästehaus Gaislachalm især til mindre familier eller grupper, som gerne vil bo i smukke omgivelser i højderne, og have mulighed for at stå på ski lige til døren.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 6 kilometer
  • Afstand til lufthavn ca. 90 kilometer
  • Lige ved skipisten
  • Afstand til skilift ca. 200 meter

  Læs mere

  • Halvpension
  • 2040 meters højde
  • Ski in/ski out
  • Bjerghytte
  • Hytter med plads op til 4 personer

  Faciliteter

  • Reception
  • Parkeringsplads
  • Trådløs internet
  • Husdyr tilladt

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52235

  Skiområdet: Sölden

  Højde

  3340m
  1350m

  Piste

  28km

  69km

  51km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 7
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 17
  Sleeplift 12

  Gletscher

  2

  Langrend

  15km

  Funpark

  1

  Skiferie til Sölden – Masser af skiløb over trægrænsen

  Sölden er beliggende i den vestligste del af Østrig - og har et særdeles velfungerende skiterræn med omkring 150 kilometer pister, hvor du finder noget uanset dit niveau på ski eller snowboard. Destinationen er det sted i Alperne, hvor man finder flest bjerge over 3.000 meters højde (der er i alt cirka 90 bjerge). Grundet dette ligger langt det meste af skiområdet over trægrænsen. Terrænets længste nedfart er på ikke mindre end 11 kilometer, og der findes derudover to funparks til især snowboardere, hvor der er masser spændende terræn at boltre sig på. Desuden får du med Sunweb adgang til yderligere 110 kilometer pister i Obergurgl/Hochgurgl, med et liftkort af min. tre dages varighed. Du har med skibussen let adgang til dette skønne skiterræn, hvor du også her finder gode og brede pister over trægrænsen!

  Skiferie til Sölden - Moderne lifter og godt skiløb

  Skiløbet i Sölden er godt - dog er det ikke et af de største østrigske steder målt på pistekilometer, men det vejer det gode og moderne liftsystem samt de gode højder op for. For nybegynderne findes der et område i nærheden af byen, som byder på mere flade pister. Dertil findes der også masser af velegnede pister for nybegyndere og begyndere omkring Giggijoch-plateauet.

  De øvede skiløbere og snowboardere har mulighed for at komme vidt omkring i området og blive udfordret på både pister, pukler og i off-piste terrænet under sin skiferie i Sölden. Dertil er der mulighed for gode udflugter med masser af pistekilometer i over 2000 meters højde for både skiløbere og snowboardere. Grundet højderne er der også en god snesikkerhed i disse områder!

  Skiferie til Sölden - Masser af aktivt liv

  Efter en dag aktiv dag på ski har byens også masser af byde på i form af spændende aktiviteter og god afterski. I byens store sportscenter kan du prøve mere end 30 forskellige sportsgrene på ét og samme sted! Er du mere interesseret i noget god afterski, så har byen utallige paraplybarer, hvor du kan opleve god østrigsk afterski. Dertil findes der også hyggelige barer som Jacobs Weinfassel eller Grizzly Bar. I Sölden vil du med sikkerhed ikke kede dig i løbet af din skiferie!

  Skiferie til Sölden med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Sölden. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare den bedste pris, så har vi helt sikkert en indkvartering, der passer dig! Når du bestiller en skiferie til Sölden hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Sölden

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52235
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6172113 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel