Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Ferienhof Sonnschein

  Ferienhof Sonnschein er en indkvartering for dig, som gerne vil nyde en hyggelig skiferie, hvor der samtidig er plads til hele familien. De moderne lejligheder, som kan rumme op til 9 personer, har en skøn beliggenhed i rolige omgivelser, ca. 10 minutters gang til nærmeste skilift og ca. 5 minutters gang til områdets gratis skibus. Lejlighederne er rummelige og komfortable, og byder derudover på et stort køkken samt balkon med panoramaudsigt. Jeres ophold er uden pension, men køkkenet er fuld udstyret, så I kan være klar til at tilberede jeres måltider på ferien. Ferienhof Sonnschein er ideelt for familier og grupper, som vil have en dejlig rolig ferie med gåafstand til lift og centrum.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 500 meter
  • Afstand til lufthavn: Innsbruck ca. 82 kilometer
  • Afstand til busstoppested ca. 100 meter
  • Afstand til skipiste ca. 500 meter

  Læs mere

  • Rummelige lejligheder
  • Balkon med panoramaudsigt
  • Lejligheder med plads op til 9 personer
  • Med bus eller bil
  • Gåafstand til lift og centrum

  Faciliteter

  • Samlet antal værelser: antal: 3
  • Safetybox (på værelset)
  • Morgenmadssal
  • Parkeringsplads

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Overnatning

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52235

  Skiområdet: Sölden

  Højde

  3340m
  1350m

  Piste

  28km

  69km

  51km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 7
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 17
  Sleeplift 12

  Gletscher

  2

  Langrend

  15km

  Funpark

  1

  Skiløb over trægrænsen i Sölden
  Sölden er beliggende i det vestligste Østrig - og har et særdeles velfungerende skiterræn. Destinationen er det sted i Alperne, hvor man finder flest bjerge over 3.000 meters højde (der er ca. 90). Af den grund ligger langt det meste af skiområdet over trægrænsen. Terrænets længste nedfart er på ikke mindre end 11 km, og der findes derudover 2 fun parks til snowboardere.

  Moderne lifter og godt skiløb
  Skiløbet i Sölden er godt - dog er det ikke et af de største østrigske steder målt på pistekilometer, men det vejer det gode og moderne liftsystem op for. Begyndere har blandt andet et område nede i nærheden af byen, hvor det for alvor er muligt at boltre sig under skiferien. Derudover er der også masser af pister til begyndere omkring Giggijoch-plateauet.

  Masser af udfordringer
  Den øvede skiløber kan komme vidt omkring i området og blive udfordret på både pister, pukler og off-piste under en skiferie i Sölden. Derudover er der også mulighed for udflugter for de mere øvede skiløbere, der altså for alvor kan nyde godt af, at langt det meste skiløb i området ligger over 2.000 meter og på den måde være sikker på god sne under en skiferie i Sölden.

  Når en skiferie i Sölden skal byde på andet end skiløb, kan man forsøge sig med nogle af de mange andre sportsgrene, som man kan udfolde sig med i byens store sportscenter. Her tilbyder man mere end 30 forskellige sportsgrene. Er man mere til afterski, kan man besøge en af de mange paraplybarer, der findes i Sölden – eller man kan besøge Jacobs Weinfassel eller Grizzly Bar.

  Har du et liftkort til min. tre dage i Sölden kan du fra i år få endnu mere ud af det, for fra 2017 får du nemlig også adgang til de 110 kilometer pister i Obergurgl/Hochgurgl

   

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Sölden

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52235
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6172470 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel