Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Pension Tirol - Annex Hotel Astoria

  Pension Tirol – Annex Hotel Astoria er et hyggeligt lille kompleks beliggende i gåafstand fra centrum af Nauders. Her indkvarteres du i moderne indrettede værelser med plads til to personer. Om eftermiddagen kan du benytte Hotel Astorias wellnessafdeling, der bl.a. byder på sauna og dampbad. Hotel Astoria ligger ca. 550 meter fra Pension Tirol. Da dit ophold er med halvpension, kan du både morgen og aften sætte dig til rette i hotellets restaurant og nyde godt af retterne. Skibussen holder tæt på hotellet og er gratis ved fremvisning af liftkort.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 600 meter
  • Afstand til lufthavn ca. 109 kilometer
  • Afstand til busstoppested til skilift ca. 100 meter
  • Afstand til skilift ca. 1,5 kilometer

  Læs mere

  • Godt til par
  • Tæt på skibus
  • Halvpension
  • Adgang til wellness på Hotel Astoria

  Faciliteter

  • Reception (central reception, på hotel astoria, omkring 550 meter)
  • Trådløs internet
  • Safetybox på værelset: gratis
  • Trådløs internet på værelset: gratis

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  • Halvpension består af følgende:
  • Morgenmadsbuffet
  • 4-retters menu med tilhørende salatbuffet
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52250

  Skiområdet: Skiparadis Nauders & Skiarena Vinschgau

  Højde

  0m
  0m

  Piste

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 0
  Sleeplift 0

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  Ingen

  Funpark

  Ingen

  Skiferie til Skiparadis Nauders og Skiarena Vinschgau - En god blanding af Italien og Østrig

  Skiparadis Nauders og Skiarena Vinschgau består af to skiområder, som er blevet slået sammen. Det særlige ved denne kombination er, at du har mulighed for at stå på ski i både i Italien og Østrig på din skiferie til dette spændende område.  Med et og samme liftkort kan du nyde godt af områdets hele 211 kilometer pister, som byder godt skiløb både for begynderen og den mere garvede rytter. Områderne er storslåede med lange og stille nedkørsler, hvor du sammen med familien og venner kan nyde det store område. Her er naturligvis også sorte pister til de, som ønsker lidt mere udfordring, børnebakker til de mindste samt freestyle-områder, hvis du har brug for afprøve nye tricks eller nyde et afbræk på skiferien.

  Skiferie til Skiparadis Nauders og Skiarena Vinschgau – Underholdning for både store og små

  For børnene er der særligt meget at tage sig til i dette område i form af f.eks. børnelandet ’Nauderix Kinderland’, som er beliggende i byen, Nauders. Her kan børnene snildt flere timer, og stedet har også en dagpleje, hvor børn fra to år og opefter kan blive passet. Udover mange børnevenlige faciliteter, så byder området også på god afterski-stemning, som er en blanding af østrigsk og italiensk afterski.

  Alt i alt, får du i Skiparadis Nauders og Skiarena Vinschgau muligheden for at nyde en skøn kombination af både italiensk og østrigsk skiløb, som du ikke har oplevet det før.

  Skiferie til Skiparadis Nauders og Skiarena Vinschgau – Charmerende og hyggelig landsby

  I dette interessante skiområde finder du skidestinationen, Nauders, som er en charmerende og hyggelig landsby beliggende på Reschenpasset, nær grænsen mellem Italien og Schweiz. I det historiske centrum finder du traditionelle og romantiske bygninger, gyder og springvand. Byens centrum er hovedsageligt præget af den traditionelle byggestil, hvor det mere moderne byggeri ligger uden for selve centrum. Nauders byder på livlig afterski på dens barer og pubber i centrum. Her finder du også flere gode restauranter og hyggelige butikker.

  Skiferie til Skiparadis Nauders og Skiarena Vinschgau med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et mindre, men godt udvalg af skiferier til Skiferie til Skiparadis Nauders og Skiarena Vinschgau. Men uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare den bedste pris, så har vi helt sikkert en indkvartering, der passer dig. Når du bestiller en skiferie til Østrig hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Skiparadis Nauders & Skiarena Vinschgau

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52250
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6175018 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel