Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Beauty & Sporthotel Tirolerhof

  I smukke omgivelser, og med en placering på et solrigt bjergplateau ved grænsen mellem Østrig, Italien og Schweiz, finder du det komfortable, Beauty & Sporthotel Tirolerhof. Her er der lagt op til en dejlig afslappende ferie, når du ikke har travlt med at køre ned af de sneklædte løjper. Indkvarteringen er beliggende kun få meter fra centrum, hvor du her nemt kan tage den lokale skibus, som tager dig videre ud til liften.

  På Beauty & Sporthotel Tirolerhof bor du i hyggelige og traditionelt indrettede værelser med plads op til 4 personer, hvor alle værelser er udstyret med enten balkon eller terrasse. Hvis du gerne vil slappe af efter en lang dag på ski, kan du nyde tiden i wellnessområdet, hvor du blandt andet her finder en indendørs swimmingpool. Dit ophold er inklusiv morgenmad, men resten af dagens måltider skal findes på anden vis. Vi anbefaler Beauty & Sporthotel Tirolerhof især til familier eller voksne, som gerne vil kombinere en skiferie med afslappende wellness.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I udkanten af centrum
  • Afstand til centrum: ca. 50 meter
  • Afstand til lufthavn Innsbruck: ca. 110 kilometer
  • Afstand til togstation Landeck: ca. 42 kilometer

  Læs mere

  • Inklusiv morgenmad
  • Wellness
  • Værelser med plads op til 4 personer
  • Gåafstand til centrum

  Faciliteter

  • Klasse: luksus
  • Børnevenligt
  • Reception
  • Elevator (antal: 1)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Overnatning med morgenmad

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52250

  Skiområdet: Skiparadies Nauders & Skiarena Vinschgau

  Højde

  0m
  0m

  Piste

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 0
  Sleeplift 0

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  Ingen

  Funpark

  Ingen

  Områderne Skiparadies Nauders og Skiarena Vinschgau er endnu engang slået sammen, så du kan nyde begge områder i løbet af samme skiferie. Med blot et liftkort kan du drøne afsted på hele 211 km pister, så du nemt kan få det maksimale ud af din ferie. Områderne er storslåede med lange og rolige løjper, hvor både store og små kan hygge sig og nyde skønne dage i de sneklædte bjerge. Her er naturligvis også sorte pister til de, som kan vil have lidt ekstra udfordring, børnebakker til de mindste samt freestyle-områder, hvis du har brug for afprøve nye tricks eller nyde et afbræk på skiferien.

  Skiparadies Nauders og Skiarena Vinschgau er et vidunderligt skiområde, hvor du, som noget helt unikt, kan stå på ski i både Østrig og Italien, alt sammen med blot et liftkort.

  Læs mere om Skiparadies Nauders & Skiarena Vinschgau

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52250
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=4078030 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel