Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Anmeldelser

  [ACCO_INFO_LATEST_REVIEWS]

  Vi har modtaget 1 anmeldelser for Berger's Sporthotel - Ekstra køb. Disse er personlige anmeldelser fra gæster, som har rejst med Sunweb.

  To dage efter hjemkomst modtager vores gæster en e-mail, hvor de inviteres til at dele deres erfaringer med os. Vi udgiver kun kommentarer vedrørende indkvarteringen. Den gennemsnitlige vurdering af denne indkvartering er:

  1. Af:
   Anonym
   Rejseperiode:
   februar 2020
   Medrejsende:
   Par
   9,0
   Beliggenhed
   10,0
   Ferien generelt
   9,0
   Måltider
   9,0
   Personale
   9,0
   Pris/kvalitet
   9,0
   Værelset
   9,0
   Øvrige faciliteter
   8,0
   Dejligt hotel med super beliggenhed. Desværre fik vi på afrejsedagen stjålet vores Ipad som lå i en rygsæk, som vi havde stillet i et anvist bagagerum, efter vi havde tjekket ud, og mens vi var ude og løbe på ski på afrejsedagen. Tyven havde åbnet vores rygsæk, og stjålet vores Ipad. Vi opdagede først tyveriet ved Securitas i lufthavnen, og da vi var kommet hjem til Danmark, kunne jeg via "find Ipad" funktionen spore den til, at den havde være tændt på hotellet en time efter vi var rejst fra hotellet, så det må enten have været en gæst eller ansat, som har stjålet den.


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel