Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Alpin Resort Sport & Spa

  Alpin Resort Sport & Spa er et lækkert 4-stjernet hotel i centrum af Saalbach. Indretningen er hyggelig-moderne, og stemningen er afslappet. Opholdeter all inclusive, så I vil ikke komme til at mangle noget her. Stor morgenmad helt frem til kl. 12.00, frokost fra kl. 12.00 - 17.00, herefter snack i baren, og fra kl. 18.30. går det så løs i restauranten igen. Fra kl. 08.00 - 24.00 kan der frit drikkes alt fra juice, til øl, til snaps til kaffe. Der er gratis trådløst internet på hotellet og det lækre 1000m2 store spa-område kan ligeledes gratis benyttes. Gå ikke glip af den opvarmede udendørs pool, og de tiltrængte saunaer efter dagens skiløb. På Alpinresort Sport & Spa holder man rigtig ferie! Vi anbefaler Alpin Resort Sport & Spa især til voksne, som gerne vil kombinere en skøn skiferie med lækker wellness, uden at skulle bekymre sig over dagens måltider.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: Saalbach: ca. 30 meter
  • Afstand til lufthavn Salzburg: ca. 90 kilometer
  • Afstand til togstation Zell am See: ca. 18 kilometer
  • Afstand til skipiste ca. 0 meter

  Læs mere

  • 1000m2 stort wellnessområde
  • Med bus eller bil eller fly
  • All Inclusive
  • Beliggenhed i centrum

  Faciliteter

  • Samlet antal værelser: 100
  • Moderne indrettet
  • Reception (central reception)
  • Elevator

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  All Inclusive

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52176

  Skiområdet: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

  Højde

  2096m
  840m

  Piste

  18km

  112km

  140km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 29
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 22
  Sleeplift 19

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  10km

  Funpark

  3

  Skiløb i smukke omgivelser
  Skiområdet i Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn er et af de flotteste i Østrig og ski'cirkus' er da også en passende betegnelse for området. Mere end 200 kilometer pister garanterer en fremragende skiferie.

  Få kamp til stregen
  De virkelig øvede får kamp til stregen på Schattbergzijde. Her findes en 4 km lang sort piste som, når det har sneet, er en fantastisk udfordring. Også på den vestlige side, trækker flere af løjperne selv de bedste skiløbere til.

  Et område i udvikling
  Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang forbliver et sted i konstant udvikling. Hvert år bliver nye skilifter tilføjet til området. Er du begynder, eller er det din første skiferie, så tag skiliften til det højereliggende Seekar-område. Her kan du øve dig på gode brede pister og desuden nyde en enestående udsigt.


  Afterski eller rolige omgivelser
  Også for snowboardere byder skiområdet på mange muligheder. I Saalbach er der, ud over halfpipes og en funpark, specielle pister udelukkende til snowboardere. Efter en dag på bakkerne, er de hyggelige skihytter et trækplaster for alle.Hinterglemm er en rolig lille by modsat Saalbach, der har et bredt sortiment af afterski muligheder med blandt andet mange engelske barer.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52176
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6172061 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel