Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  AlpenParks Hotel & Lejl. Sonnleiten

  AlpenParks Hotel & Lejligheder Sonnleiten er et nyåbnet kompleks med en fremragende beliggenhed tæt på skiliften i Saalbach. De største af lejlighederne kan rumme 6 personer og har også privat sauna, hvor du kan slappe af og få løsnet op i de ømme muskler efter en lang dag på ski. Alle typer lejligheder er moderne indrettet og har køkken, så du nemt kan tilberede feriens måltider, men det er også muligt at tilkøbe både morgenmad og halvpension. Centrum af Saalbach ligger i gåafstand af komplekset og byder på masser af restauranter og afterski-barer. Om eftermiddagen kan du nyde en varm glühwein eller en forfriskende kold øl i kompleksets bar. AlpenParks Hotel & Lejligheder Sonnleiten anbefales til familier, der ønsker at på tæt på liften når skiferien går til Østrig.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 800 meter
  • Afstand til skilift ca. 50 meter
  • Afstand til nærmeste butikker ca. 800 meter
  • Afstand til nærmeste (mini)supermarked ca. 1 kilometer

  Læs mere

  • Smuk beliggenhed
  • Tæt på skilift
  • Lejligheder med privat sauna
  • Mulighed for halvpension
  • Lejligheder med plads til 6
  • Nybygget i 2018
  • Med bil eller fly

  Faciliteter

  • Officiel klassifikation: 4 stjerner
  • Klasse: luksus
  • Moderne indrettet
  • Reception (åben fra kl. 08:00 - 19:00)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Ingen forplejning

  MORGENMAD

   4 dage 02.12 - 14.04 576,90,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   5 dage 02.12 - 13.04 769,20,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   6 dage 02.12 - 12.04 961,50,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   7 dage 02.12 - 11.04 1153,80,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   8 dage 02.12 - 10.04 1346,10,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52176

   Skiområdet: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

   Højde

   2096m
   840m

   Piste

   18km

   112km

   140km

   0km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 29
   Gondel 0
   Stoeltjeslift 22
   Sleeplift 19

   Gletscher

   Ingen

   Langrend

   10km

   Funpark

   3

   Skiferie til Skicircus – Prestigefyldt skiområde

   Skiområdet, Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn, er et af de smukkeste og største i Østrig, og navnet "ski-cirkus" er et navn passende for området. Området er omgivet af Kitzbüheler og Zell am See. Området byder på mere end 200 km pister, som garanterer dig en fremragende skiferie i Alperne. Som navnet antyder giver en skiferie til Skicircus dig muligheden for at stå på ski i både Saalbach, Hinterglemm, Leogang og Fiberbrunn, og du kan derfor få lidt af det hele på én og samme skiferie!

   Skiferier til Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn byder på en masser af udfordringer for både skiløbere og snowboardere uanset niveau! De garverede ryttere kan udfordre sig selv på Schattberg ved Kitzbühel. Her er en 4 kilometer lang sort pist, som er en fantastisk udfordring, især når ny sne lagt sig. På den vestlige af bjergene findes også et udfordrende terræn for selv for de mere erfarne skiløbere.

   Skiferie til Skicircus - Noget for enhver smag

   Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn forbliver et område i konstant udvikling. Hvert år tilføjes nye skilifter i området, hvilket gør det let at komme rundt i skiområdet. Hvis du er nybegynder eller det endda er din første skiferie, anbefaler vi, at du tager liften til det højere Seekar-område. Her kan du træne på de dejlige brede pister, og samtidig nyde den fantastiske udsigt. Skiområdet byder også på et spændende terræn for snowboardere. I Saalbach er der, udover halvpipes og en funpark, pister specielt egnet til snowboardere. Efter en aktiv dag på ski, byder de mange omkringliggende landsbyer på masser af østrigsk hygge og afterski!

   Saalbach er en charmerende lille landsby med masser af hyggelig afterski til tonerne af kendte sange og beats. I Hinterglemm derimod fokuseres der på et mere aktivt natteliv med verdenskendte natklubber og en lang række afterski muligheder. Her finder du desuden mange barer med et engelsktalende personale. Fiberbrunn og Leogang er perfekte destinationer for en skiferie med familien med deres familievenlige pister og aktiviteter.

   Skiferie til Skicircus med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

   Sunweb har et stort udvalg af skirejser til Skicircus. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare den bedste pris, så har vi helt sikkert en indkvartering, der passer dig! Når du bestiller en skiferie til Østrig hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

   Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

   Læs mere om Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

   #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52176
   #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6166452 #!


   Antal deltagere

   Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

   Voksne Ældre end 17
   Børn 2 år til 16 år gammel
   Babyer 0 år til 1 år gammel