Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Adler Resort

  8,6

  På dette luksuriøse Excellent hotel, er der alt hvad du behøver. Med all inklusive, er afslapning og skiløb det eneste du skal bekymre dig om. Efter en dejlig dag på ski, kan du søge afslapning i hotellets store spa område med opvarmet inden-og udendørspool eller bliv varmet op efter en hel dag i kulden, i det skønne dampbad.

  Adler Resort er for nyligt renoveret og de moderne, store, lejligheder er indrettet med varme farver, der giver en hyggelig og afslappet stemning. Alle lejlighederne er desuden udstyret med panorama udsigt, samt terrasse eller balkon der bringer dig en fantastisk udsigt over bjergene.

  Med ca. 200 m. til centrum, samt 100 m. til nærmeste lift og piste, ligger Adler Resort fremragende.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I udkanten af centrum
  • Afstand til centrum: ca. 200 meter
  • Afstand til lufthavn salzburg: ca. 85 kilometer
  • Afstand til togstation zell am see: ca. 25 kilometer

  Læs mere

  Forkæl dig selv med Sunwebs eksklusive samling af imponerende luksushoteller, -chaleter og - lejligheder. Sunweb Excellent er til dig, som sætter pris på smagfuld indretning med sans for detaljerne og adgang til lækre wellness-faciliteter. Excellent er luksus med det hele – og lidt mere.

  Læs mere

  Vil du se flere Sunweb Excellent? Vi tilbyder Excellent på mange af vores dejlige destinationer.

  Se flere Excellent

  Er Sunweb Excellent ikke hvad du leder efter? Se vores Koncepter og find lige præcis den skiferie du ønsker!

  • Wellness faciliteter
  • Inden -og udendørs pool
  • Børnevenligt
  • Lejligheder med op til 6 personer
  • 100 m fra piste og lift
  • Sunweb Excellent
  • Med bil eller fly
  • All Inclusive

  Faciliteter

  • Officiel klassifikation: 4 stjerner
  • Klasse: luksus
  • Reception (er åben 24 timer i døgnet)
  • Elevator (antal: 7)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  All inclusive

  /ostrig/skicircus_saalbach-hinterglemm-leogang-fieberbrunn/hinterglemm/adler_resort_.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52176

  Skiområdet: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

  Højde

  2096m
  840m

  Piste

  18km

  112km

  140km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 29
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 22
  Sleeplift 19

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  10km

  Funpark

  3

  Skiferie til Skicircus – Prestigefyldt skiområde

  Skiområdet, Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn, er et af de smukkeste og største i Østrig, og navnet "ski-cirkus" er et navn passende for området. Området er omgivet af Kitzbüheler og Zell am See. Området byder på mere end 200 km pister, som garanterer dig en fremragende skiferie i Alperne. Som navnet antyder giver en skiferie til Skicircus dig muligheden for at stå på ski i både Saalbach, Hinterglemm, Leogang og Fiberbrunn, og du kan derfor få lidt af det hele på én og samme skiferie!

  Skiferier til Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn byder på en masser af udfordringer for både skiløbere og snowboardere uanset niveau! De garverede ryttere kan udfordre sig selv på Schattberg ved Kitzbühel. Her er en 4 kilometer lang sort pist, som er en fantastisk udfordring, især når ny sne lagt sig. På den vestlige af bjergene findes også et udfordrende terræn for selv for de mere erfarne skiløbere.

  Skiferie til Skicircus - Noget for enhver smag

  Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn forbliver et område i konstant udvikling. Hvert år tilføjes nye skilifter i området, hvilket gør det let at komme rundt i skiområdet. Hvis du er nybegynder eller det endda er din første skiferie, anbefaler vi, at du tager liften til det højere Seekar-område. Her kan du træne på de dejlige brede pister, og samtidig nyde den fantastiske udsigt. Skiområdet byder også på et spændende terræn for snowboardere. I Saalbach er der, udover halvpipes og en funpark, pister specielt egnet til snowboardere. Efter en aktiv dag på ski, byder de mange omkringliggende landsbyer på masser af østrigsk hygge og afterski!

  Saalbach er en charmerende lille landsby med masser af hyggelig afterski til tonerne af kendte sange og beats. I Hinterglemm derimod fokuseres der på et mere aktivt natteliv med verdenskendte natklubber og en lang række afterski muligheder. Her finder du desuden mange barer med et engelsktalende personale. Fiberbrunn og Leogang er perfekte destinationer for en skiferie med familien med deres familievenlige pister og aktiviteter.

  Skiferie til Skicircus med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skirejser til Skicircus. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare den bedste pris, så har vi helt sikkert en indkvartering, der passer dig! Når du bestiller en skiferie til Østrig hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

  /ostrig/skicircus_saalbach-hinterglemm-leogang-fieberbrunn/hinterglemm/adler_resort_.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52176
  /ostrig/skicircus_saalbach-hinterglemm-leogang-fieberbrunn/hinterglemm/adler_resort_.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6136093 /ostrig/skicircus_saalbach-hinterglemm-leogang-fieberbrunn/hinterglemm/adler_resort_.htm#!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel