Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel BLUE Fieberbrunn

  8,4

  Selections Hotel BLUE Fieberbrunn i Fieberbrunn er et populært hotel, og det er ikke uden grund. Det luksuriøse og moderne hotel ligger lige ved pisterne og tilbyder gode faciliteter for både store og små.
  Samtlige værelser er lyse og rummelige og har plads til op til 4 personer. Samtlige værelser har en komfortabel dobbeltseng og en dobbelt sovesofa, et moderne badeværelse og en balkon eller terrasse med udsigt over Alperne.
  Efter en aktiv dag på ski kan du nyde en drink i hotellets bar. Har du brug for at slappe helt af? Hvad siger du til et wellnesscenter på 900 m², hvor du kan hvile musklerne i poolen, saunaen og dampbadet? Du kan også forkæle dig selv fra top til tå i Beauty Oasis. For dem, der elsker at holde sig i gang, er der et fitnessrum med forskellige cardiomaskiner. Og mens de voksne nyder en drink eller spaen, kan børnene hygge sig i den super sjove børneklub på Hotel BLUE Fieberbrunn.
  Hver morgen kan du sætte tænderne i en omfattende morgenbuffet i den trendy restaurant med forskellige typer brød, rundstykker og croissanter, æg, frisk frugt og et økologisk hjørne. Om aftenen vil du blive forkælet med lækre regionale og internationale retter i restauranten.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: fieberbrunn: ca. 3 kilometer
  • Afstand til lufthavn salzburg: ca. 70 kilometer
  • Afstand til togstation fieberbrunn: ca. 3 kilometer
  • Afstand til skipiste ca. 0 meter

  Læs mere

  • Slap af i det store wellnesscenter
  • Stå på ski til hoveddøren
  • Nyd det fantastiske køkken
  • Med bil eller fly

  Faciliteter

  • Officiel klassifikation: 4 stjerner
  • Samlet antal værelser: 144
  • Klasse: komfort
  • Moderne indrettet

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Morgenmaden serveres i buffetform, og om aftenen serveres en 4-retters menu med salatbuffet.
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52176

  Skiområdet: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

  Højde

  2096m
  840m

  Piste

  18km

  112km

  140km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 29
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 22
  Sleeplift 19

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  10km

  Funpark

  3

  Skiferie til Skicircus – Prestigefyldt skiområde

  Skiområdet, Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn, er et af de smukkeste og største i Østrig, og navnet "ski-cirkus" er et navn passende for området. Området er omgivet af Kitzbüheler og Zell am See. Området byder på mere end 200 km pister, som garanterer dig en fremragende skiferie i Alperne. Som navnet antyder giver en skiferie til Skicircus dig muligheden for at stå på ski i både Saalbach, Hinterglemm, Leogang og Fiberbrunn, og du kan derfor få lidt af det hele på én og samme skiferie!

  Skiferier til Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn byder på en masser af udfordringer for både skiløbere og snowboardere uanset niveau! De garverede ryttere kan udfordre sig selv på Schattberg ved Kitzbühel. Her er en 4 kilometer lang sort pist, som er en fantastisk udfordring, især når ny sne lagt sig. På den vestlige af bjergene findes også et udfordrende terræn for selv for de mere erfarne skiløbere.

  Skiferie til Skicircus - Noget for enhver smag

  Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn forbliver et område i konstant udvikling. Hvert år tilføjes nye skilifter i området, hvilket gør det let at komme rundt i skiområdet. Hvis du er nybegynder eller det endda er din første skiferie, anbefaler vi, at du tager liften til det højere Seekar-område. Her kan du træne på de dejlige brede pister, og samtidig nyde den fantastiske udsigt. Skiområdet byder også på et spændende terræn for snowboardere. I Saalbach er der, udover halvpipes og en funpark, pister specielt egnet til snowboardere. Efter en aktiv dag på ski, byder de mange omkringliggende landsbyer på masser af østrigsk hygge og afterski!

  Saalbach er en charmerende lille landsby med masser af hyggelig afterski til tonerne af kendte sange og beats. I Hinterglemm derimod fokuseres der på et mere aktivt natteliv med verdenskendte natklubber og en lang række afterski muligheder. Her finder du desuden mange barer med et engelsktalende personale. Fiberbrunn og Leogang er perfekte destinationer for en skiferie med familien med deres familievenlige pister og aktiviteter.

  Skiferie til Skicircus med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skirejser til Skicircus. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare den bedste pris, så har vi helt sikkert en indkvartering, der passer dig! Når du bestiller en skiferie til Østrig hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52176
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=119241 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel