Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  All-Suite Resort Fieberbrunn

  9

  All-Suite Resort Fieberbrunn er et helt nyt luksusresort beliggende i centrum af Fieberbrunn og ca. 1,5 km fra skiliften. Udover smukke lejligheder tilbyder det moderne resort også på et vidunderligt wellnessområde.

  Lejlighederne er rummelige og har et moderne, attraktivt samt charmerende interiør. I lejlighederne finder du et fuldt udstyret køkken, en balkon, 2 eller 3 komfortable soveværelser og 2 smukke badeværelser. Efter en hyggelig dag på pisterne har du mulighed for, at koble af i det tyrkiske dampbad eller varme op i saunaen, hvilket du hos All-Suite Resort Fieberbrunn finder i det dejlige wellnessområde.

  Har du ikke lyst til at stå for madlavningen, når sulten melder sig på banen? Så kan du med fordel tage plads på en af de hyggelige restauranter i centrum af Fieberbrunn. God ferie!

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Afstand til skilift bergbahnen fieberbrunn: ca. 1,5 kilometer
  • Afstand til nærmeste butikker ca. 350 meter
  • Afstand til nærmeste (mini)supermarked ca. 400 meter

  Læs mere

  • Slap af i det smukke wellnessområde
  • 1,5 km til skiliften
  • Med bil eller fly
  • Helt nyt lejlighedskompleks i centrum af Fieberbrunn
  • Stor early booking rabat!

  Faciliteter

  • Officiel klassifikation: uden klassificering
  • Moderne indrettet
  • Reception (åben fra kl. 08:00 - 17:00)
  • Elevator

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Ingen forplejning

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52176

  Skiområdet: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

  Højde

  2096m
  840m

  Piste

  18km

  112km

  140km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 29
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 22
  Sleeplift 19

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  10km

  Funpark

  3

  Skiferie til Skicircus – Prestigefyldt skiområde

  Skiområdet, Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn, er et af de smukkeste og største i Østrig, og navnet "ski-cirkus" er et navn passende for området. Området er omgivet af Kitzbüheler og Zell am See. Området byder på mere end 200 km pister, som garanterer dig en fremragende skiferie i Alperne. Som navnet antyder giver en skiferie til Skicircus dig muligheden for at stå på ski i både Saalbach, Hinterglemm, Leogang og Fiberbrunn, og du kan derfor få lidt af det hele på én og samme skiferie!

  Skiferier til Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn byder på en masser af udfordringer for både skiløbere og snowboardere uanset niveau! De garverede ryttere kan udfordre sig selv på Schattberg ved Kitzbühel. Her er en 4 kilometer lang sort pist, som er en fantastisk udfordring, især når ny sne lagt sig. På den vestlige af bjergene findes også et udfordrende terræn for selv for de mere erfarne skiløbere.

  Skiferie til Skicircus - Noget for enhver smag

  Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn forbliver et område i konstant udvikling. Hvert år tilføjes nye skilifter i området, hvilket gør det let at komme rundt i skiområdet. Hvis du er nybegynder eller det endda er din første skiferie, anbefaler vi, at du tager liften til det højere Seekar-område. Her kan du træne på de dejlige brede pister, og samtidig nyde den fantastiske udsigt. Skiområdet byder også på et spændende terræn for snowboardere. I Saalbach er der, udover halvpipes og en funpark, pister specielt egnet til snowboardere. Efter en aktiv dag på ski, byder de mange omkringliggende landsbyer på masser af østrigsk hygge og afterski!

  Saalbach er en charmerende lille landsby med masser af hyggelig afterski til tonerne af kendte sange og beats. I Hinterglemm derimod fokuseres der på et mere aktivt natteliv med verdenskendte natklubber og en lang række afterski muligheder. Her finder du desuden mange barer med et engelsktalende personale. Fiberbrunn og Leogang er perfekte destinationer for en skiferie med familien med deres familievenlige pister og aktiviteter.

  Skiferie til Skicircus med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skirejser til Skicircus. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare den bedste pris, så har vi helt sikkert en indkvartering, der passer dig! Når du bestiller en skiferie til Østrig hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52176
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6207308 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel