Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Landhaus Roscher

  7,8

  I udkanten af ​​centrum af Mayrhofen finder du Landhaus Roscher. Dette roligt beliggende hotel tilbyder ideelle rammer for en afslappende og underholdende skiferie i Mayrhofen. Du befinder dig tæt på centrum af byen, hvor du finder et stort udvalg af butikker, caféer og afterski-barer. Penkenbahn ligger 5 minutters gang fra hotellet, og du kommer således hurtigt op i højderne til dagens udfordringer på pisterne. Landhaus Roschers værelser er pæne og de har alle trådløst internet og balkon.

  Landhaus Roscher er en del af Sporthotel Strass, som ligger på hovedgaden i Mayrhofen. Et stort plus er, at du kan benytte dig af Sporthotel Strass familie-sauna gratis.

   

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I udkanten af centrum
  • Afstand til centrum: ca. 300 meter
  • Afstand til langrendsløjpe ca. 500 meter
  • Afstand til busstoppested til skilift ca. 100 meter

  Læs mere

  • Gratis trådløst internet
  • Gratis brug af wellness på Hotel Strass
  • Tæt på liften
  • Med bus eller bil eller fly

  Faciliteter

  • Officiel klassifikation: uden klassificering
  • Autentisk overnatningssted
  • Reception
  • Elevator

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Morgenmad

  Mulighed for tilkøb af halvpension. Aftensmaden vil blive serveret på Waldcafé ca. 270 meter væk.

  HALVPENSION

   8 dage 11.12 - 26.03 1018,50,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

   Skiområdet Ski Zillertal 3000 er en del af Zillertal

   Højde

   3250m
   630m

   Piste

   13km

   101km

   52km

   0km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 3
   Gondel 9
   Stoeltjeslift 22
   Sleeplift 28

   Gletscher

   1

   Langrend

   20km

   Funpark

   Ingen

   Skiferie til Ski Zillertal 3000 – Hintertux gletsjer og meget mere

   Ski Zillertal 3000 er et skiområde beliggende i det betagende Zillertal, i Østrig. Skiområdet har udover masser af pistekilometer, 3 fun-parker og omkring 60 kilometer langrendspister. Ski Zillertal 3000 er det eneste skiområde i Østrig, som kan garantere puddersne allerede fra oktober og så helt til maj måned, på grund af dens gletsjer, Hintertux. Som om det ikke var nok, så er det også Zillertal’s største skiområde med hele 202 kilometer pister og 66 skilifte, hvor du finder masser af pister for alle skiløbere og snowboardere, uanset niveau og præferencer.

   Skiferie i Ski Zillertal – Lange og spændende pisteruter

   Du finder her pister med frisk pudder-sne, uberørte dyb-sne pister og krævende slalom pister, som får pulsen op på selv den mest garvede skiløber/snowboarder. Prøv det krævende og varierede Eggalm-ferieparadis til det solrige Rastkogel-plateau, og fortsæt ned ad den betagende panoramiske nedstigning eller den 150-sæders Tux-kabelbane til masser af aktiviteter i Penken i form af Penken Park og Harakiri-pisten. Vælg alternativt det mere rolige og hyggelig dalløb til Hintertux, Vorderlanersbach eller Lanersbach. En virkelig anfalelsesværdig nedstigning går fra Gefrorene Wand i en højde af hele 3250 meter ned til Hintertux by på 1500 meter. Denne rute har en længde på hele 12 kilometer og en højdeforskel på 1750 meter.

   Skiferie til Ski Zillertal 3000 – Aktivt versus fredeligt byliv

   I Ski Zillertal 3000 tilbyder vi skirejser til skidestinationerne Mayrhofen og Finkenberg, som er mindre kendte end Hintertux, men for den sags skyld ikke mindre interessante.

   En hel del danskere har endnu ikke fået øjnene op for Mayrhofen, men det bør der gøres noget ved! Byen emmer af liv, og byggestilen er en blanding moderne og original tyrolsk stil. Den byder desuden på den mest charmerende gågade med hyggelige butikker, caféer, restauranter, barer, konditorier og meget aktivt natteliv. Dertil finder du masser af aktiviteter, som f.eks. bowling, tennis, squash, wellness, shopping, kælkning og skøjtning. Byen er relativt stor og byder på to hovedlifter, der går op på hver sin side af dalen, så du har god adgang til skiområdet.

   Finkenberg derimod, er en by som er lidt mindre aktiv. Byen byder på en hyggelig og afslappende atmosfære, som skaber gode rammer for en rolig eftermiddag og aften, efter en aktiv dag på ski. Noget, som er særligt attraktivt ved Finkenberg er, at der næsten ikke findes nogen liftkø. Dette betyder, at du hurtigt hurtigt og nemt kan komme i gang med din dag på pisterne. En skiferie til Finkenberg er særligt velegnet til dem, der tager på skiferie for at socialisere sig, nyde fantastisk skiløb og komme ned i gear. I byen finder du ikke så mange aktiviteter, da den maleriske landsby er meget lille med et par enkle restauranter og barer. Men ønsker du lidt mere udvalg nogle af dagene, så ligger Mayrhofen blot 4 kilometer væk.

   Skiferie til Ski Zillertal 3000 med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

   Sunweb har et meget stort udvalg af skirejser til Ski Zillertal 3000. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare den bedste pris, så har vi helt sikkert en indkvartering, der passer dig! Når du bestiller en skiferie til Østrig hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

   Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

   Læs mere om Ski Zillertal 3000

   /ostrig/ski_zillertal_3000/mayrhofen/landhaus_roscher.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52307

   Skiområdet: Zillertal

   Højde

   3250m
   550m

   Piste

   36km

   244km

   167km

   0km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 32
   Gondel 4
   Stoeltjeslift 63
   Sleeplift 77

   Gletscher

   1

   Langrend

   200km

   Funpark

   5

   Skiferie til Zillertal – Vidunderlig og populær del af Østrig

   Zillertal tilbyder skiløb i hjertet af Østrig med velkendte skidestinationer som Kaltenbach, Stumm, Mayrhofen, Gerlos og Zell am Ziller. Zillertal er, med sine idylliske landsbyer og gårde, en vidunderlig og populær del af Østrig. Mellem de forskellige landsbyer kører der regelmæssige skibusser, så du nemt kan udforske hele regionen. Med dit liftkort kan også køre gratis med toget fra Jenbach til Mayrhofen. Skulle sneforholdene ikke være de bedste, kan du besøge Hintertux-gletsjeren, der tilbyder 100% snesikkerhed.

   Skiferie til Zillertal – Spændende og varieret skiområde

   Med en skiferie til skiområdet Zillertal får du mere en 380 kilometer pister at boltre dig samt hele 5 fun-parker og cirka 75 kilometer langsrendspister. Området byder på gode forhold og masser af udfordringer for både nybegyndere såvel som de helt garvede skiløbere og snowboardere.

   Et absolut højdepunkt på skiferien til Zillertal er skiområdet ved navn Ski Zillertal 3000. Med sin gletsjer, Østrigs største kabinelift og med en af de stejleste pister, er det ikke underligt, at dette skiområde er så populært blandt mange besøgende. Områdets cirka 227 kilometer pister tilbyder helt nye muligheder for skiløbere og snowboardere på alle niveauer. Fra Mayrhofen er der to store skilifte: Penkenbahn og Ahornbahn. Den hurtige Ahornbahn bringer dig til toppen på cirka 7 minutter. Generelt er liftsystemet i Zillertal moderne og effektivt, hvilket betyder at du i stedet for at stå i lange liftkøer, kan bruge mere af din tid på at nyde det store og varierede skiområde.

   Zillertal Arena er et smukt skiområde, hvor du kan komme fra landsby til landsby, hvor især de erfarne skiløbere kan opleve masser af godt og udfordrende skiløb. I skiområdet er der mange Wi-Fi-hotspots, så du kan her opleve optimal internetforbindelse, så du let kan dele oplevelsen med dem derhjemme. Du kan også via Zillertal Arena app "Zillertal Arena - Action & Fun" tjekke, hvilke lifter der er åbne samt tjekke vejrudsigterne for området.

   Skiområderne Spieljoch, Hochfügen og Hochzillertal er moderne områder, hvor der er foretaget store investeringer i nye hoteller og skilifter. Skiområderne Hochfügen og Hochzillertal er forbundet med en stor lift, Wedel Express, som giver dig i alt 166 kilometer pister at udforske.

   Skiferie til Zillertal med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

   Sunweb har et stort udvalg af skirejser til Zillertal. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare den bedste pris, så har vi helt sikkert en indkvartering, der passer dig! Når du bestiller en skiferie til Østrig hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

   Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

   Læs mere om Zillertal

   /ostrig/ski_zillertal_3000/mayrhofen/landhaus_roscher.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52307
   /ostrig/ski_zillertal_3000/mayrhofen/landhaus_roscher.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=176119 /ostrig/ski_zillertal_3000/mayrhofen/landhaus_roscher.htm#!


   Antal deltagere

   Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

   Voksne Ældre end 17
   Børn 2 år til 16 år gammel
   Babyer 0 år til 1 år gammel