Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Garni Pramstraller

  7,9

  Det hyggelige Hotel Garni Pramstraller ligger i Mayrhofens hovedgade, og du har således byens mange festlige afterski-barer og gode restauranter lige ved hånden. Liften ligger ca. 650 meter fra hotellet og nås nemt med den lokale skibus, som holder ganske få skridt fra hotellet. Indkvarteringen sker i hyggeligt indrettede værelser, som kan rumme op til 4 personer. Dit ophold på Hotel Garni Pramstraller er med morgenmad, og ønsker du at gøre dit ophold endnu mere komfortabelt, har du mulighed for at bestille halvpension. Aftensmaden serveres på det nærliggende Hotel Rose. Sunweb anbefaler Hotel Garni Pramstraller til alle, som ønsker at nyde skiferien midt i Mayrhofen.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Afstand til togstation ca. 500 meter
  • Afstand til busstoppested til skilift til 50
  • Afstand til skilift ca. 650 meter

  Læs mere

  • I Mayrhofens hovedgade
  • Hyggeligt hotel
  • Mulighed for halvpension
  • Værelser med plads til 4
  • Med bus eller bil eller fly
  • Tæt på centrum
  • Oftest booket Mayrhofen

  Faciliteter

  • Klasse: komfort
  • Reception
  • Elevator
  • Ingen safetybox

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Overnatning med morgenmad

  Det er muligt at tilkøbe halvpension.

  Ved tilkøb af halvpension serveres en 3-retters aftenmenu på Hotel Rose, som ligger ca. 200 fra Hotel Garni Pramstraller.

  HALVPENSION

   8 dage 07.12 - 11.04 1052,45,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

   Skiområdet Ski Zillertal 3000 er en del af Zillertal

   Højde

   3250m
   630m

   Piste

   13km

   101km

   52km

   0km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 3
   Gondel 9
   Stoeltjeslift 22
   Sleeplift 28

   Gletscher

   1

   Langrend

   20km

   Funpark

   Ingen

   Zillertal 3000 dækker over 245 km pister og består af skisportsbyerne Mayrhofen, Hippach, Finkenberg, Tux /Lanersbach og Hintertux, hvor du også vil finde Hintertux gletsjeren, som er den eneste gletsjer i Østrig, der er åben året rundt.

   Stort og varieret
   Zillertal 3000 er foruden sin betydelige størrelse også et meget varieret område med masser af udfordringer for både nybegyndere og øvede skiløbere. Her er desuden store højdeforskelle, og den højeste del af området ligger i 3250 meters højde. Det betyder, at store dele af området har en lang sæson.

   Afterski eller familiehygge?
   I Zillertal 3000 finder du skisportsbyer for en hver smag. Er du til liv og glade dage på de hyggelige afterski-barer, så er Mayrhofen lige noget for dig. Hvis du foretrækker at nyde ferien i små, charmerende og familievenlige byer, kan vi anbefale Gerlos, Kirchberg og Westendorf. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af chaleter, lejligheder og hoteller, uanset hvor i Zillertal 3000 du vil holde din næste skiferie.

   Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

   Læs mere om Ski Zillertal 3000

   #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52307

   Skiområdet: Zillertal

   Højde

   3250m
   550m

   Piste

   36km

   244km

   167km

   0km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 32
   Gondel 4
   Stoeltjeslift 63
   Sleeplift 77

   Gletscher

   1

   Langrend

   200km

   Funpark

   5

   Besøg Zillertal i hjertet af Tyrol
   I hjertet af Tyrol finder du Zillertal, en dal som består af en række kendte skidestinationer, herunder Kaltenbach, Stumm, Mayrhofen, Ramsau/Hippach, Fügen, Hochfügen, Gerlos, Aschau, Wald/Königsleiten og Zell am Ziller. Zillertal former med alle de idylliske byer og bondegårde, et fantastisk stykke af Østrig.

   Mellem de forskellige byer, kører regelmæssigt skibusser. Du kan også køre gratis med toget fra Jenbach til Mayrhofen og  skulle snekonditionerne ikke være de bedste, kan du besøge gletsjeren Hintertux som endda giver 100% snesikkerhed.

   Endeløse muligheder i Zillertal
   Totalt findes der i Zillertal omkring 662 kilometer pister, og du har mulighed for, at stå hele vejen til Gerlos centrum! Øverst ved Isskogelbahn kan du starte og ankomme på begynderpiste via Rösslalm i midten af Gerlos centrum, hvor snekanoner sørger for at give naturen en hånd, når dette er nødvendigt. Ved gode sneforhold, er der for langrendsløbere uanede muligheder i Zillertal.

   Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

   Læs mere om Zillertal

   #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52307
   #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5085483 #!


   Antal deltagere

   Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

   Voksne Ældre end 17
   Børn 2 år til 16 år gammel
   Babyer 0 år til 1 år gammel