Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Garni Obermair

  Det hyggelige Hotel Garni Obermair er beliggende i udkanten af Mayrhofens centrum. Hotellet er hyggeligt indrettet i ægte tyrolsk alpestil og har en hyggelig atmosfære. Det travle centrum af mayrhofen og Penkenbahn-liften ligger ca. 900 meter fra indkvarteringen, men med liftkort kører du gratis med skibussen, som kører 50 meter derfra. Opholdet er med morgenmad, som kan nydes på hotellets restaurant. Ellers ligger restauranterne, som er klar til at tage imod dig kun 100 meter væk.
  Efter en lang dag på pisterne kan du nyde den indendørs opvarmet swimmingpool, eller få slappet godt af i saunaen, så du er klar til en ny omgang på pisterne.
  Værelserne kan rumme op til 3 personer, så er ideelt til par eller mindre familier som søger en hyggelig indkvartering med det meste inden for gåafstand.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I udkanten af centrum
  • Afstand til centrum: ca. 150 meter
  • Afstand til lufthavn ca. 74 kilometer
  • Afstand til togstation Zillertalbahn: ca. 500 meter

  Læs mere

  • Indendørs opvarmet pool
  • Komfortable værelser
  • Autentisk atmosfære
  • Med bus eller bil eller fly

  Faciliteter

  • Autentisk overnatningssted
  • Reception
  • Elevator
  • Morgenmadssal

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Overnatning med morgenmad

  Opholdet er med morgenmad og hotellet sørger for en god morgenmadsbuffet til dig.

  Skiområdet Ski Zillertal 3000 er en del af Zillertal

  Højde

  3250m
  630m

  Piste

  13km

  101km

  52km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 3
  Gondel 9
  Stoeltjeslift 22
  Sleeplift 28

  Gletscher

  1

  Langrend

  20km

  Funpark

  Ingen

  Zillertal 3000 dækker over 245 km pister og består af skisportsbyerne Mayrhofen, Hippach, Finkenberg, Tux /Lanersbach og Hintertux, hvor du også vil finde Hintertux gletsjeren, som er den eneste gletsjer i Østrig, der er åben året rundt.

  Stort og varieret
  Zillertal 3000 er foruden sin betydelige størrelse også et meget varieret område med masser af udfordringer for både nybegyndere og øvede skiløbere. Her er desuden store højdeforskelle, og den højeste del af området ligger i 3250 meters højde. Det betyder, at store dele af området har en lang sæson.

  Afterski eller familiehygge?
  I Zillertal 3000 finder du skisportsbyer for en hver smag. Er du til liv og glade dage på de hyggelige afterski-barer, så er Mayrhofen lige noget for dig. Hvis du foretrækker at nyde ferien i små, charmerende og familievenlige byer, kan vi anbefale Gerlos, Kirchberg og Westendorf. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af chaleter, lejligheder og hoteller, uanset hvor i Zillertal 3000 du vil holde din næste skiferie.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Ski Zillertal 3000

  /ostrig/ski_zillertal_3000/mayrhofen/hotel_garni_obermair_.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52307

  Skiområdet: Zillertal

  Højde

  3250m
  550m

  Piste

  36km

  244km

  167km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 32
  Gondel 4
  Stoeltjeslift 63
  Sleeplift 77

  Gletscher

  1

  Langrend

  200km

  Funpark

  5

  Besøg Zillertal i hjertet af Tyrol
  I hjertet af Tyrol finder du Zillertal, en dal som består af en række kendte skidestinationer, herunder Kaltenbach, Stumm, Mayrhofen, Ramsau/Hippach, Fügen, Hochfügen, Gerlos, Aschau, Wald/Königsleiten og Zell am Ziller. Zillertal former med alle de idylliske byer og bondegårde, et fantastisk stykke af Østrig.

  Mellem de forskellige byer, kører regelmæssigt skibusser. Du kan også køre gratis med toget fra Jenbach til Mayrhofen og  skulle snekonditionerne ikke være de bedste, kan du besøge gletsjeren Hintertux som endda giver 100% snesikkerhed.

  Endeløse muligheder i Zillertal
  Totalt findes der i Zillertal omkring 662 kilometer pister, og du har mulighed for, at stå hele vejen til Gerlos centrum! Øverst ved Isskogelbahn kan du starte og ankomme på begynderpiste via Rösslalm i midten af Gerlos centrum, hvor snekanoner sørger for at give naturen en hånd, når dette er nødvendigt. Ved gode sneforhold, er der for langrendsløbere uanede muligheder i Zillertal.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Zillertal

  /ostrig/ski_zillertal_3000/mayrhofen/hotel_garni_obermair_.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52307
  /ostrig/ski_zillertal_3000/mayrhofen/hotel_garni_obermair_.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6180947 /ostrig/ski_zillertal_3000/mayrhofen/hotel_garni_obermair_.htm#!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel