Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Gästehaus Kassnerhof

  600 meter fra centrum af Mayrhofen ligger Pension Kassnerhof, et hyggeligt bed & breakfast, i rolige omgivelser. Når du skal afsted til pisterne, kan du frit benytte dig af skibussen (mod forevisning af liftkort), som stopper ca. 300 meter væk. Når dagen er slut på pisterne, kan du få afsat dine ski og støvler i pensionatets opbevaring, hvor dine støvler kan opvarmes, så de atter er klar til en ny dag. Gider du ikke selv sørge for aftensmad på din ferie, er det muligt at tilkøbe halvpension. Pension Kassnerhof i Mayrhofen anbefales til dig som ønsker en hyggelig indkvartering i rolige omgivelser på årets skitur.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 600 meter
  • Afstand til busstoppested til skilift ca. 300 meter ( skibus gratis mod forevisning af billet)
  • Afstand til skilift ca. 1 kilometer
  • Afstand til nærmeste (mini)supermarked ca. 600 meter

  Læs mere

  • Indkvartering med morgenmad
  • Mulighed for halvpension
  • Rolig beliggenhed
  • Med bus eller bil eller fly

  Faciliteter

  • Reception
  • Morgenmadssal
  • TV-hjørne
  • Parkeringsplads

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Overnatning med morgenmad

  • Halvpension består af følgende:

  • Morgenmad
  • 3-retters aftensmenu

  HALVPENSION

   8 dage 01.02 - 28.03 1120,35,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

   Skiområdet Ski Zillertal 3000 er en del af Zillertal

   Højde

   3250m
   630m

   Piste

   13km

   101km

   52km

   0km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 3
   Gondel 9
   Stoeltjeslift 22
   Sleeplift 28

   Gletscher

   1

   Langrend

   20km

   Funpark

   Ingen

   Zillertal 3000 dækker over 245 km pister og består af skisportsbyerne Mayrhofen, Hippach, Finkenberg, Tux /Lanersbach og Hintertux, hvor du også vil finde Hintertux gletsjeren, som er den eneste gletsjer i Østrig, der er åben året rundt.

   Stort og varieret
   Zillertal 3000 er foruden sin betydelige størrelse også et meget varieret område med masser af udfordringer for både nybegyndere og øvede skiløbere. Her er desuden store højdeforskelle, og den højeste del af området ligger i 3250 meters højde. Det betyder, at store dele af området har en lang sæson.

   Afterski eller familiehygge?
   I Zillertal 3000 finder du skisportsbyer for en hver smag. Er du til liv og glade dage på de hyggelige afterski-barer, så er Mayrhofen lige noget for dig. Hvis du foretrækker at nyde ferien i små, charmerende og familievenlige byer, kan vi anbefale Gerlos, Kirchberg og Westendorf. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af chaleter, lejligheder og hoteller, uanset hvor i Zillertal 3000 du vil holde din næste skiferie.

   Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

   Læs mere om Ski Zillertal 3000

   #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52307

   Skiområdet: Zillertal

   Højde

   3250m
   550m

   Piste

   36km

   244km

   167km

   0km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 32
   Gondel 4
   Stoeltjeslift 63
   Sleeplift 77

   Gletscher

   1

   Langrend

   200km

   Funpark

   5

   Skiferie til Zillertal – Vidunderlig og populær del af Østrig

   Zillertal tilbyder skiløb i hjertet af Østrig med velkendte skidestinationer som Kaltenbach, Stumm, Mayrhofen, Gerlos og Zell am Ziller. Zillertal er, med sine idylliske landsbyer og gårde, en vidunderlig og populær del af Østrig. Mellem de forskellige landsbyer kører der regelmæssige skibusser, så du nemt kan udforske hele regionen. Med dit liftkort kan også køre gratis med toget fra Jenbach til Mayrhofen. Skulle sneforholdene ikke være de bedste, kan du besøge Hintertux-gletsjeren, der tilbyder 100% snesikkerhed.

   Skiferie til Zillertal – Spændende og varieret skiområde

   Med en skiferie til skiområdet Zillertal får du mere en 380 kilometer pister at boltre dig samt hele 5 fun-parker og cirka 75 kilometer langsrendspister. Området byder på gode forhold og masser af udfordringer for både nybegyndere såvel som de helt garvede skiløbere og snowboardere.

   Et absolut højdepunkt på skiferien til Zillertal er skiområdet ved navn Ski Zillertal 3000. Med sin gletsjer, Østrigs største kabinelift og med en af de stejleste pister, er det ikke underligt, at dette skiområde er så populært blandt mange besøgende. Områdets cirka 227 kilometer pister tilbyder helt nye muligheder for skiløbere og snowboardere på alle niveauer. Fra Mayrhofen er der to store skilifte: Penkenbahn og Ahornbahn. Den hurtige Ahornbahn bringer dig til toppen på cirka 7 minutter. Generelt er liftsystemet i Zillertal moderne og effektivt, hvilket betyder at du i stedet for at stå i lange liftkøer, kan bruge mere af din tid på at nyde det store og varierede skiområde.

   Zillertal Arena er et smukt skiområde, hvor du kan komme fra landsby til landsby, hvor især de erfarne skiløbere kan opleve masser af godt og udfordrende skiløb. I skiområdet er der mange Wi-Fi-hotspots, så du kan her opleve optimal internetforbindelse, så du let kan dele oplevelsen med dem derhjemme. Du kan også via Zillertal Arena app "Zillertal Arena - Action & Fun" tjekke, hvilke lifter der er åbne samt tjekke vejrudsigterne for området.

   Skiområderne Spieljoch, Hochfügen og Hochzillertal er moderne områder, hvor der er foretaget store investeringer i nye hoteller og skilifter. Skiområderne Hochfügen og Hochzillertal er forbundet med en stor lift, Wedel Express, som giver dig i alt 166 kilometer pister at udforske.

   Skiferie til Zillertal med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

   Sunweb har et stort udvalg af skirejser til Zillertal. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare den bedste pris, så har vi helt sikkert en indkvartering, der passer dig! Når du bestiller en skiferie til Østrig hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

   Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

   Læs mere om Zillertal

   #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52307
   #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=185764 #!


   Antal deltagere

   Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

   Voksne Ældre end 17
   Børn 2 år til 16 år gammel
   Babyer 0 år til 1 år gammel