Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Adapura

  Hotel Adapura slår for første gang dørene op til skisæsonen 19/20, du har derfor muligheden for at være en af de første, der sætter foden indenfor på dette nybyggede luksushotel. Med en unik beliggenhed i Wagrain, kun 2 minutters gang til Grafenberg-liften og centrum, finder du det splinternye Excellent Hotel Adapura. Hotellets gode beliggenhed helt ud til skiområdet gør også, at du kan stå på ski hele vejen tilbage til hotellets hoveddør. Det luksuriøse hotel byder på smukke værelser, stort wellness-center og en unik halvpension. Indretningen af værelserne er inspireret af alperne i form af den smukke kombination af træ og varme farver, som sikre dig at du hurtigt føler dig hjemme. Alle værelserne har altan, hvor du kan nyde en flot udsigt solopgang ud over alperne. Hotellet har værelser der kan rumme op til 4 personer, så er ideelt til par eller mindre familier. På Hotel Adapura har man en unik halvpension, som inkluderer 4 forskellige restauranter, der tilbyder et udvalg af lækre internationale retter. Buffetrestauranten Pura Alm danner rammen for den gode solide morgenmad, der sørger for at du rammer pisterne med god energi. Om aften serveres der østrigske retter, så du får muligheden for at smage på det østrigske køkken.  Restaurant Piazza byder på flere...

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 100 meter
  • Lige ved skipisten
  • Afstand til skilift ca. 130 meter
  • Afstand til nærmeste butikker ca. 100 meter

  Læs mere

  Forkæl dig selv med Sunwebs eksklusive samling af imponerende luksushoteller, -chaleter og - lejligheder. Sunweb Excellent er til dig, som sætter pris på smagfuld indretning med sans for detaljerne og adgang til lækre wellness-faciliteter. Excellent er luksus med det hele – og lidt mere.

  Læs mere

  Vil du se flere Sunweb Excellent? Vi tilbyder Excellent på mange af vores dejlige destinationer.

  Se flere Excellent

  Er Sunweb Excellent ikke hvad du leder efter? Se vores Koncepter og find lige præcis den skiferie du ønsker!

  • Åbner i december 2019
  • Ski in/ski out
  • Halvpension
  • Central beliggenhed
  • Stort og lækkert wellness center
  • Værelser med plads til 4
  • Med bus eller bil eller fly
  • Oftest booket Wagrain

  Faciliteter

  • Samlet antal værelser: 120
  • Moderne indrettet
  • Reception
  • Elevator

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Halvpension består af følgende:
  - Morgenmadsbuffet
  - Eftermiddagssnack
  - Middag (vælg mellem hotellets 4 restauranter)
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=97126

  Skiområdet: Ski Amadé

  Højde

  2700m
  600m

  Piste

  97km

  483km

  280km

  0km

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 46
  Gondel 1
  Stoeltjeslift 98
  Sleeplift 125

  Gletscher

  1

  Langrend

  714km

  Funpark

  Ingen

  Ski Amadé - et af verdens bedste skiområder
  Det enorme Ski Amade består af fem forskellige områder: Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Schladming-Dachstein, Gastein og Grossarltal. Tilsammen har de omkring 270 lifte og ca 860 km pister. Disse områder er blandt de bedste i verden og der afholdes regelmæssige verdensmesterskaber i dette område. Dachstein gletscheren holder åbent helt til april. I år er der bygget WiFi spots i hele området! De er placeret på pisten og i de omkringliggende restauranter. Du skal bare logge ind, og så kan du nemt planlægge din dag på ski og samtidig holde kontakten med omverdenen. Med Ski Amade liftkortet kan du stå på ski i alle fem skiområder. Disse områder er ikke forbundet med hinanden, men kan nemt nås med den offentlige transport.

  Sunweb tilbyder skirejser til følgende områder:

  Salzburger Sportwelt - Ski Amade
  Skisportsstederne i Flachau, Wagrain, St. Johann-Alpendorf, Radstadt, Altenmarkt-Zauchensee, Kleinarl, Eben og Filzmoos udgør tilsammen Salzburger Sportwelt. De omkring 350 km pister og mere end 90 skilifte gør dette et paradis for folk, der elsker smukke skiture.

  De enkle og middelsvære pister sikrer, at begyndere og øvede skiløbere kan nyde hele skiområdet. I Zauchensee (tilgængelig via Flachauwinkl) findes nogle udfordrende sorte piste. Skisportsstedet Filzmoos er ikke direkte forbundet med de andre skiområder. I Filzmoos er der 8 lifte og 13 km varierede piste. Salzburger Sportwelt tilbyder cirka 230 kilometer langrendsløjper!

  Hochkönig - Ski Amade
  Dette indbydende og hyggelige skisportssted ved foden af Hochkönig er en drøm for skiløbere, snowboardere, vandrere og familier med børn. Fra Maria Alm bringer svævebanen dig direkte til 2000 meter høje Aberg, hvor de pæneste nedkørsler findes.

  For snowboardere i Dienten findes en half pipe, som er 35 meter lang. Langrend kan findes omkring alle tre landsbyer og i alt er der omkring 40 kilometer stier. Den længste rute i Maria Alm er 12 kilometer lang. I Maria Alm er en 2 km lang sti med lys om aftenen.

  Schladming-Dachstein - Ski Amade
  Skiområdet Schladming-Dachstein har organiseret Alpine Ski World Cup, hvorunder de fleste af pisterne stadig er åbne, så alle kan stå på ski og se konkurrencen. Skipistene i Hauser Kaibling, Hochwurzen og Reiteralm er også et besøg værd. Den årlige natslalom, er som en festival med livlig musik, og tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

  Ski amadé er en sammenslutning af mange skiområder i Østrig, som har til formål – ikke kun at tilbyde dig Østrigs største skiområde – men også bringe merværdi til alle skiløbere. Ét liftkort giver adgang til 270 topmoderne liftanlæg , samt 860 kilometer pister i alle sværhedsgrader og til alle typer skiløbere.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Ski Amadé

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=97126
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6174110 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel