Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Lerch

  9,7

  Det indbydende Hotel Lerch ligger i smukke omgivelser i hjertet af St. Johann im Pongau, og her er alt, hvad du behøver til den perfekte skiferie i Østrig. Liften ligger ca. 1 km fra hotellet og nås nemt med hotellets gratis shuttleservice. Hotel Lerch byder på skiferie i hyggelige og charmerende omgivelser, og hotellet er det perfekte valg for dig, som ønsker at kombinere skiløb med skøn wellness. Her er både indendørs- og udendørs swimmingpool, sauna og mulighed for massage (mod betaling).  Eftermiddagen kan tilbringes med en drink foran pejsen i hotellets lobby, inden du sætter dig til bords og nyder den lækre aftensmad, som indgår i hotellets halvpension.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I udkanten af centrum
  • Afstand til centrum: ca. 200 meter
  • Afstand til skipiste ca. 1 kilometer
  • Skibus lige fra hotellet ( skibus gratis mod forevisning af billet)

  Læs mere

  • I hjertet St. Johann im Pongau
  • Shuttleservice til liften
  • Charmerende hotel
  • 2 swimmingpools
  • Wellness
  • Værelser med plads til 4
  • Halvpension

  Faciliteter

  • Officiel klassifikation: 4 stjerner
  • Autentisk overnatningssted
  • Børnevenligt
  • Reception

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Halvpension består af følgende
  Morgenmadsbuffet
  4-retters aftensmad eller buffet
  3-retters børnemenu eller buffet
  /ostrig/ski_amade/st_johann_im_pongau/hotel_lerch_.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=97126

  Skiområdet: Ski Amadé

  Højde

  2700m
  600m

  Piste

  97km

  483km

  280km

  0km

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 46
  Gondel 1
  Stoeltjeslift 98
  Sleeplift 125

  Gletscher

  1

  Langrend

  714km

  Funpark

  Ingen

  Skiferie til Ski Amadé - Sammenslutning af mange spændende skiområder

  Det enorme Ski Amade består af fem forskellige områder i Østrig: Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Schladming-Dachstein, Gastein og Grossarltal. Tilsammen har de omkring 270 lifte og ca 860 km pister i alle sværhedsgrader og til alle typer af skiløbere og snowboardere. Disse områder er blandt de bedste i verden og der afholdes regelmæssige verdensmesterskaber i dette område. Dachstein gletscheren holder åbent helt til april. I år er der bygget WiFi spots i hele området! De er placeret på pisten og i de omkringliggende restauranter. Du skal bare logge ind, og så kan du nemt planlægge din dag på ski og samtidig holde kontakten med omverdenen. Med Ski Amade liftkortet kan du stå på ski i alle fem skiområder. Disse områder er ikke forbundet med hinanden, men kan nemt nås med den offentlige transport. Skiområdet består af en bred gruppe af skidestinationer, såsom Wagrain, Flachau, Bad Gastein, Bad Hofgastein og Mühlbach am Hochkönig.

  Skiferie til Ski Amadé - Salzburger Sportwelt

  Skidestinationerne Flachau, Wagrain, St. Johann-Alpendorf, Radstadt, Altenmarkt-Zauchensee, Kleinarl, Eben og Filzmoos udgør tilsammen Salzburger Sportwelt. De omkring 350 km pister og mere end 90 skilifte udgør et paradis for folk, der ønsker masser af varieret skiløb i smukke omgivelser.

  De enkle og middelsvære pister sikrer, at begyndere og øvede skiløbere kan nyde hele skiområdet. I Zauchensee (tilgængelig via Flachauwinkl) findes nogle udfordrende sorte piste. Skidestinationen Filzmoos er ikke direkte forbundet med de andre skiområder. I Filzmoos er der 8 lifte og 13 km varierede piste. Desuden tilbyder skiområdet Salzburger Sportwelt omkring hele 230 kilometer langrendspister!

  Skiområdet beliggende ved foden af den hyggelige skidestination Hochkönig er en drøm for skiløbere, snowboardere, vandrere og familier med børn. Fra Maria Alm bringer svævebanen dig direkte til 2000 meter høje Aberg, hvor du finder nogle af de flotteste nedkørsler.

  For snowboardere findes en half pipe i Dienten, som er 35 meter lang. Langrend kan findes omkring alle tre landsbyer, og der er her i alt omkring 40 kilometer pister. Den længste rute i Maria Alm er 12 kilometer lang. Desuden er der i Maria Alm en 2 kilometerlang belyst pist, som er åben om aftenen!

  Skiområdet Schladming-Dachstein har organiseret Alpine Ski World Cup, hvorunder de fleste af pisterne stadig er åbne, så alle kan stå på ski og se konkurrencen. Skipistene i Hauser Kaibling, Hochwurzen og Reiteralm er også et besøg værd. Det årlige natslalom, er som en festival med livlig musik, og tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

  Skiferie til Ski Amadé med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Ski Amadé. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har Sunweb noget til dig! Når du booker din skiferie til Østrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Ski Amadé

  /ostrig/ski_amade/st_johann_im_pongau/hotel_lerch_.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=97126
  /ostrig/ski_amade/st_johann_im_pongau/hotel_lerch_.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5084576 /ostrig/ski_amade/st_johann_im_pongau/hotel_lerch_.htm#!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel