Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  AlpenParks Hochkönig

  9,5

  AlpenParks Hochkönig er en unik indkvartering med en fantastisk beliggenhed og panoramaudsigt. Udover luksuriøse lejligheder der kan rumme op til 6 personer og en fantastisk udsigt, byder denne stemningsfulde ferieby også på en hyggelig bistro, hvor du kan nyde din morgenmad. Alle lejligheder er rummelige, velindrettede og udstyret med tekøkken samt balkon eller terrasse med udsigt over de smukke omgivelser.

  Pisterne ligger ca. 50 m fra AlpenParks Hotel & Apartment, og skiliften Karbachalm ca. 1,2 km derfra. AlpenParks Hochkönig anbefales til familier, der ønsker en ny indkvartering til skiferien.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Afstand til lufthavn salzburg: ca. 65 kilometer
  • Afstand til togstation bischofshofen: ca. 12 kilometer
  • Afstand til skipiste ca. 50 meter

  Læs mere

  • 50 m til pister
  • Smuk, ny ferieby
  • Lejligheder med plads til 6 personer
  • Med bil eller fly
  • Tæt på centrum

  Faciliteter

  • Officiel klassifikation: uden klassificering
  • Moderne indrettet
  • Reception (åben fra kl. 08:00 - 18:00)
  • Elevator

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Ingen forplejning

  MORGENMAD

   4 dage 05.03 - 14.04 432,60,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   5 dage 05.03 - 13.04 576,80,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   6 dage 05.03 - 12.04 721,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   7 dage 05.03 - 11.04 865,20,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   8 dage 05.02 - 10.04 1009,40,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=97126

   Skiområdet: Ski Amadé

   Højde

   2700m
   600m

   Piste

   97km

   483km

   280km

   0km

   Lifte

   Treinen 1
   Cabine 46
   Gondel 1
   Stoeltjeslift 98
   Sleeplift 125

   Gletscher

   1

   Langrend

   714km

   Funpark

   Ingen

   Skiferie til Ski Amadé - Sammenslutning af mange spændende skiområder

   Det enorme Ski Amade består af fem forskellige områder i Østrig: Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Schladming-Dachstein, Gastein og Grossarltal. Tilsammen har de omkring 270 lifte og ca 860 km pister i alle sværhedsgrader og til alle typer af skiløbere og snowboardere. Disse områder er blandt de bedste i verden og der afholdes regelmæssige verdensmesterskaber i dette område. Dachstein gletscheren holder åbent helt til april. I år er der bygget WiFi spots i hele området! De er placeret på pisten og i de omkringliggende restauranter. Du skal bare logge ind, og så kan du nemt planlægge din dag på ski og samtidig holde kontakten med omverdenen. Med Ski Amade liftkortet kan du stå på ski i alle fem skiområder. Disse områder er ikke forbundet med hinanden, men kan nemt nås med den offentlige transport. Skiområdet består af en bred gruppe af skidestinationer, såsom Wagrain, Flachau, Bad Gastein, Bad Hofgastein og Mühlbach am Hochkönig.

   Skiferie til Ski Amadé - Salzburger Sportwelt

   Skidestinationerne Flachau, Wagrain, St. Johann-Alpendorf, Radstadt, Altenmarkt-Zauchensee, Kleinarl, Eben og Filzmoos udgør tilsammen Salzburger Sportwelt. De omkring 350 km pister og mere end 90 skilifte udgør et paradis for folk, der ønsker masser af varieret skiløb i smukke omgivelser.

   De enkle og middelsvære pister sikrer, at begyndere og øvede skiløbere kan nyde hele skiområdet. I Zauchensee (tilgængelig via Flachauwinkl) findes nogle udfordrende sorte piste. Skidestinationen Filzmoos er ikke direkte forbundet med de andre skiområder. I Filzmoos er der 8 lifte og 13 km varierede piste. Desuden tilbyder skiområdet Salzburger Sportwelt omkring hele 230 kilometer langrendspister!

   Skiområdet beliggende ved foden af den hyggelige skidestination Hochkönig er en drøm for skiløbere, snowboardere, vandrere og familier med børn. Fra Maria Alm bringer svævebanen dig direkte til 2000 meter høje Aberg, hvor du finder nogle af de flotteste nedkørsler.

   For snowboardere findes en half pipe i Dienten, som er 35 meter lang. Langrend kan findes omkring alle tre landsbyer, og der er her i alt omkring 40 kilometer pister. Den længste rute i Maria Alm er 12 kilometer lang. Desuden er der i Maria Alm en 2 kilometerlang belyst pist, som er åben om aftenen!

   Skiområdet Schladming-Dachstein har organiseret Alpine Ski World Cup, hvorunder de fleste af pisterne stadig er åbne, så alle kan stå på ski og se konkurrencen. Skipistene i Hauser Kaibling, Hochwurzen og Reiteralm er også et besøg værd. Det årlige natslalom, er som en festival med livlig musik, og tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

   Skiferie til Ski Amadé med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

   Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Ski Amadé. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har Sunweb noget til dig! Når du booker din skiferie til Østrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen.

   Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

   Læs mere om Ski Amadé

   #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=97126
   #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6198756 #!


   Antal deltagere

   Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

   Voksne Ældre end 17
   Børn 2 år til 16 år gammel
   Babyer 0 år til 1 år gammel