Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Chalet Auhof (Catering)

  Nu kan du samle hele familien eller alle vennerne og tage på en skøn skiferie i Østrig på det dejlige Chalet Auhof. Her bor du i naturskønne omgivelser uden centrum af Flachau, og da skibussen holder lige uden for døren, har du nem adgang til pisterne. Chaletet er indrettet med en rummelig stue, tv-stue, en dejlig solterrasse og en finsk sauna, og her er således alt, hvad du behøver til en dejlig skiferie. Dit ophold i Chalet Auhof inkluderer cateringservice, således at der er sørget for både morgenmad, aftensmad og eftermiddagskage. Da chaletet kan rumme helt op til 26 personer, er det et oplagt valg, hvis du planlægger en skiferie i Flachau med en stor gruppe.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 900 meter
  • Afstand til busstoppested til skilift ca. 10 meter
  • Afstand til skilift ca. 700 meter

  Læs mere

  • Plads til 26 personer
  • Catering inkluderet
  • Naturskønne omgivelser
  • Perfekt til store grupper
  • Hyggeligt & traditionelt indrettet
  • Med bil eller fly

  Faciliteter

  • Samlet antal værelser: 1
  • Samlet antal etager: 3
  • Samlet antal bygninger: 1
  • Reception (central reception)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Catering Service

  Catering inkluderer:
  - 7 x morgenmad
  - 6 x 3-retters aftenmenu
  - Eftermiddagskaffe og kage

  Aftenmåltiderne tilberedes i chaletet. For børn op til 11 år serveres en 2-retters aftenmenu kl. 18.00, og for de voksne serveres aftensmaden kl. 19.30.

  Catering inkluderer IKKE:
  - Frokost . Denne kan dog tilkøbes for 7,50 euro pr. person
  - Drikkevarer

  Det er muligt at tilkøbe en drikkevare-pakke (bestilles og betales lokalt). Det er dog kun muligt at bestille drikkevare-pakken som gruppe. Det er desværre ikke muligt at bestille denne pr. person, og det er ligeledes ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer.

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=97126

  Skiområdet: Ski Amadé

  Højde

  2700m
  600m

  Piste

  97km

  483km

  280km

  0km

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 46
  Gondel 1
  Stoeltjeslift 98
  Sleeplift 125

  Gletscher

  1

  Langrend

  714km

  Funpark

  Ingen

  Ski Amadé - et af verdens bedste skiområder
  Det enorme Ski Amade består af fem forskellige områder: Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Schladming-Dachstein, Gastein og Grossarltal. Tilsammen har de omkring 270 lifte og ca 860 km pister. Disse områder er blandt de bedste i verden og der afholdes regelmæssige verdensmesterskaber i dette område. Dachstein gletscheren holder åbent helt til april. I år er der bygget WiFi spots i hele området! De er placeret på pisten og i de omkringliggende restauranter. Du skal bare logge ind, og så kan du nemt planlægge din dag på ski og samtidig holde kontakten med omverdenen. Med Ski Amade liftkortet kan du stå på ski i alle fem skiområder. Disse områder er ikke forbundet med hinanden, men kan nemt nås med den offentlige transport.

  Sunweb tilbyder skirejser til følgende områder:

  Salzburger Sportwelt - Ski Amade
  Skisportsstederne i Flachau, Wagrain, St. Johann-Alpendorf, Radstadt, Altenmarkt-Zauchensee, Kleinarl, Eben og Filzmoos udgør tilsammen Salzburger Sportwelt. De omkring 350 km pister og mere end 90 skilifte gør dette et paradis for folk, der elsker smukke skiture.

  De enkle og middelsvære pister sikrer, at begyndere og øvede skiløbere kan nyde hele skiområdet. I Zauchensee (tilgængelig via Flachauwinkl) findes nogle udfordrende sorte piste. Skisportsstedet Filzmoos er ikke direkte forbundet med de andre skiområder. I Filzmoos er der 8 lifte og 13 km varierede piste. Salzburger Sportwelt tilbyder cirka 230 kilometer langrendsløjper!

  Hochkönig - Ski Amade
  Dette indbydende og hyggelige skisportssted ved foden af Hochkönig er en drøm for skiløbere, snowboardere, vandrere og familier med børn. Fra Maria Alm bringer svævebanen dig direkte til 2000 meter høje Aberg, hvor de pæneste nedkørsler findes.

  For snowboardere i Dienten findes en half pipe, som er 35 meter lang. Langrend kan findes omkring alle tre landsbyer og i alt er der omkring 40 kilometer stier. Den længste rute i Maria Alm er 12 kilometer lang. I Maria Alm er en 2 km lang sti med lys om aftenen.

  Schladming-Dachstein - Ski Amade
  Skiområdet Schladming-Dachstein har organiseret Alpine Ski World Cup, hvorunder de fleste af pisterne stadig er åbne, så alle kan stå på ski og se konkurrencen. Skipistene i Hauser Kaibling, Hochwurzen og Reiteralm er også et besøg værd. Den årlige natslalom, er som en festival med livlig musik, og tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

  Ski amadé er en sammenslutning af mange skiområder i Østrig, som har til formål – ikke kun at tilbyde dig Østrigs største skiområde – men også bringe merværdi til alle skiløbere. Ét liftkort giver adgang til 270 topmoderne liftanlæg , samt 860 kilometer pister i alle sværhedsgrader og til alle typer skiløbere.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Ski Amadé

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=97126
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=187987 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel