lø 28 mar 2020 -  8 dage -  med 2 personer -  Uden pension
  Se alle Snow Deals priser

  Apart Maximilian

  8,3

  Lejligheder Maximilian ligger i rolige omgivelser, i gåafstand til centrum af Ischgl. De hyggelige lejligheder ligger et stenkast væk fra alt, hvad du skal bruge til at få en dejlig ferie. Begge lejligheder og dobbeltværelser ligger i Maximilians kælderetage, og her er begrænset dagslys. Her tilbydes brødservice om morgenen, så du altid har friskt brød til at starte dagen på, inden du kan hoppe i de opvarmede skistøvler. Du kan både vælge at gå eller tage skibussen, som på få minutter kører dig til liften. Om eftermiddagen byder Ischgl på et stort udvalg af underholdning på de mange gode afterski-barer. Feriens middage kan nydes på Ischgls mange hyggelige restauranter. 

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I udkanten af centrum
  • Afstand til lufthavn Innsbruck: ca. 80 kilometer
  • Afstand til pengeautomat ca. 150 meter
  • Afstand til skipiste ca. 200 meter

  Læs mere

  • Central beliggenhed
  • Tæt på skilift
  • Brødservice
  • Med bus eller bil
  • Tæt på centrum

  Faciliteter

  • Moderne indrettet
  • Reception
  • Ingen elevator
  • Safetybox (i receptionen)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Overnatning

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52199

  Skiområdet: Silvretta Skiregion

  Højde

  2872m
  1377m

  Piste

  34km

  150km

  39km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 7
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 27
  Sleeplift 11

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  Ingen

  Funpark

  2

  Masser af sne i hele sæsonen
  Sivretta Skiregion er en sammenslutning af skiområderne Ischgl-Samnaun, Galtür, Kappl og See. Ialt ca. 350 km udfordrende og velpræparerede pister for både skiløbere og snowboardere fordelt på 4 områder. Her har man skiløb i op til 2872 meters højde, hvilket giver en god garanti for sne fra slutningen af november til 1. maj.

  Shopping og skiløb
  Det største og mest kendte af de 4 områder er Ischgl-Samnaun. Dette 238 km. store område byder på den østrigske del Ischgl og den schweiziske del Samnaun. Der kan med fordel handles toldfrit ind i Samnaun, men tag dig i agt for tolderne ved grænsen, når du tager retur til Ischgl.  Ischgl-området er kendt for sin store park, hvor både snowboardere skiløbere Ischgl kan udforske parkens half pipe, rails og hop. Her findes også et hop efterfulgt af en stor luftmadras, så selv nybegynderne og de små kan være med her. Silvretta Regionen byder på mere end 40 km langrend. De bedste spor findes imellem Ischgl og Galtür.

  Liftkort i Silveretta
  Der findes 2 forskellige slags liftkort i Silvretta Skiregion. Et der dækker alle områdets 350 km pister samt et liftkort pr. by, der dækker det pågældende område. Skibusserne kører jer gratis imellem områderne fra morgenstunden til tidlig aften. 

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Silvretta Skiregion

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52199
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=120274 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel