Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Alpenromantik-Wirlerhof

  Alpenromantik-Hotel Wirlerhof er et pænt og indbydende hotel med autentisk og traditionel indretning. Her kan du nyde en afslappende skiferie i hyggelige omgivelser. Hotellet ligger i udkanten af byen, men tæt på pister og lifte, så du kan være en af de første på de præparerede pister om morgenen. Du indkvarteres i pænt indrettede værelser, hvoraf de største kan rumme 4 personer. Efter en lang dag på ski kan du slappe af i hotellets wellness afdeling, hvor du bl.a. kan tage dig et dyp i poolen eller slappe af i saunaen. Hvis dagens skiløb ikke var nok motion for dig, kan du også besøge hotellets fitnessrum. Dit ophold er med halvpension, hvilket betyder at både morgenmad og aftensmad er inkluderet i prisen. Vi anbefaler Alpenromantik-Hotel Wirlerhof til familier og par, der er på udkig efter et hyggeligt hotel beliggende tæt på pister og lifte.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 2 kilometer
  • Afstand til lufthavn Innsbruck: ca. 120 kilometer
  • Afstand til togstation : Landeck: ca. 45 kilometer
  • Afstand til skipiste ca. 8 meter

  Læs mere

  • Tæt på pister og lifte
  • Halvpension
  • Wellness
  • Fitness
  • Værelser med plads til 4

  Faciliteter

  • Samlet antal værelser: 75
  • Klasse: luksus
  • Autentisk overnatningssted
  • Reception

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52199

  Skiområdet: Silvretta Skiregion

  Højde

  2872m
  1377m

  Piste

  34km

  150km

  39km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 7
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 27
  Sleeplift 11

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  Ingen

  Funpark

  2

  Masser af sne i hele sæsonen
  Sivretta Skiregion er en sammenslutning af skiområderne Ischgl-Samnaun, Galtür, Kappl og See. Ialt ca. 350 km udfordrende og velpræparerede pister for både skiløbere og snowboardere fordelt på 4 områder. Her har man skiløb i op til 2872 meters højde, hvilket giver en god garanti for sne fra slutningen af november til 1. maj.

  Shopping og skiløb
  Det største og mest kendte af de 4 områder er Ischgl-Samnaun. Dette 238 km. store område byder på den østrigske del Ischgl og den schweiziske del Samnaun. Der kan med fordel handles toldfrit ind i Samnaun, men tag dig i agt for tolderne ved grænsen, når du tager retur til Ischgl.  Ischgl-området er kendt for sin store park, hvor både snowboardere skiløbere Ischgl kan udforske parkens half pipe, rails og hop. Her findes også et hop efterfulgt af en stor luftmadras, så selv nybegynderne og de små kan være med her. Silvretta Regionen byder på mere end 40 km langrend. De bedste spor findes imellem Ischgl og Galtür.

  Liftkort i Silveretta
  Der findes 2 forskellige slags liftkort i Silvretta Skiregion. Et der dækker alle områdets 350 km pister samt et liftkort pr. by, der dækker det pågældende område. Skibusserne kører jer gratis imellem områderne fra morgenstunden til tidlig aften. 

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Silvretta Skiregion

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52199
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=120300 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel