Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Almhof

  Hotel Almhof har en perfekt beliggenhed lige ved pisten i Gältur. Den nærmeste pist finder du lige uden for døren, og skiliften ligger ca. 150 meter herfra, og giver dig de perfekte forhold for en god skiferie. Her kan du vælte ud af sengen om morgenen, klikke i skiene og nyde de præparerede pister som en af de første. På Hotel Almhof bor du i pæne og velholdte værelser med balkon, der er indrettet i traditionel østrigsk alpestil, og hvor du kan nyde udsigten over det hvide bjerglandskab. Er du træt efter en dag på ski, kan du slappe af og lade op i hotellets dejlige wellnessområde, der bl.a. byder på sauna, jacuzzi og indendørs swimmingpool. Skal du rigtig forkæles, kan du bestille en omgang massage (mod betaling). Dit ophold er med halvpension, hvilket betyder at både morgen- og aftensmad er inkluderet i prisen, og du behøver derfor kun selv sørge for frokost og drikkevarer. Vi anbefaler Hotel Almhof til par, der vil bo godt og lækkert på deres skiferie til Galtür.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 2 kilometer
  • Afstand til lufthavn Innsbruck: ca. 120 kilometer
  • Afstand til togstation : Landeck: ca. 45 kilometer
  • Lige ved skipisten

  Læs mere

  • Halvpension
  • Ski in/ski out
  • Direkte på pisten
  • Tæt på skilift
  • Godt til par
  • Wellness

  Faciliteter

  • Klasse: luksus
  • Reception
  • Elevator (antal: 1)
  • Lobby

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52199

  Skiområdet: Silvretta Skiregion

  Højde

  2872m
  1377m

  Piste

  34km

  150km

  39km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 7
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 27
  Sleeplift 11

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  Ingen

  Funpark

  2

  Masser af sne i hele sæsonen
  Sivretta Skiregion er en sammenslutning af skiområderne Ischgl-Samnaun, Galtür, Kappl og See. Ialt ca. 350 km udfordrende og velpræparerede pister for både skiløbere og snowboardere fordelt på 4 områder. Her har man skiløb i op til 2872 meters højde, hvilket giver en god garanti for sne fra slutningen af november til 1. maj.

  Shopping og skiløb
  Det største og mest kendte af de 4 områder er Ischgl-Samnaun. Dette 238 km. store område byder på den østrigske del Ischgl og den schweiziske del Samnaun. Der kan med fordel handles toldfrit ind i Samnaun, men tag dig i agt for tolderne ved grænsen, når du tager retur til Ischgl.  Ischgl-området er kendt for sin store park, hvor både snowboardere skiløbere Ischgl kan udforske parkens half pipe, rails og hop. Her findes også et hop efterfulgt af en stor luftmadras, så selv nybegynderne og de små kan være med her. Silvretta Regionen byder på mere end 40 km langrend. De bedste spor findes imellem Ischgl og Galtür.

  Liftkort i Silveretta
  Der findes 2 forskellige slags liftkort i Silvretta Skiregion. Et der dækker alle områdets 350 km pister samt et liftkort pr. by, der dækker det pågældende område. Skibusserne kører jer gratis imellem områderne fra morgenstunden til tidlig aften. 

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Silvretta Skiregion

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52199
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144778 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel