Alpernes hotspot

  Skiferie til Silvretta Skiregion

  Skiområdet: Silvretta Skiregion

  tilbage

  Piste

  34km

  150km

  39km

  0km

  223km Total

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 7
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 27
  Sleeplift 11

  Højde

  2872m
  1377m

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  Ingen

  Funpark

  2

  I denne region bookede

  Alenerejsende
  0%
  Unge par
  11,3%
  Ældre par
  7,7%
  Familier med små børn
  1,8%
  Familier med større børn
  12,2%
  Vennegrupper
  39,8%
  Øvrige grupper
  27,1%
  Tip
  Tip

  Brug liftsystemet til at tage turen fra Ischgl i Østrig til Samnaun i Schweiz. Her kan du virkelig nyde den fantastiske udsigt. Floor, Vinterredaktør

  Skiferie i Silvretta Skiregion

  Masser af sne i hele sæsonen
  Sivretta Skiregion er en sammenslutning af skiområderne Ischgl-Samnaun, Galtür, Kappl og See. Ialt ca. 350 km udfordrende og velpræparerede pister for både skiløbere og snowboardere fordelt på 4 områder. Her har man skiløb i op til 2872 meters højde, hvilket giver en god garanti for sne fra slutningen af november til 1. maj.

  Shopping og skiløb
  Det største og mest kendte af de 4 områder er Ischgl-Samnaun. Dette 238 km. store område byder på den østrigske del Ischgl og den schweiziske del Samnaun. Der kan med fordel handles toldfrit ind i Samnaun, men tag dig i agt for tolderne ved grænsen, når du tager retur til Ischgl.  Ischgl-området er kendt for sin store park, hvor både snowboardere skiløbere Ischgl kan udforske parkens half pipe, rails og hop. Her findes også et hop efterfulgt af en stor luftmadras, så selv nybegynderne og de små kan være med her. Silvretta Regionen byder på mere end 40 km langrend. De bedste spor findes imellem Ischgl og Galtür.

  Liftkort i Silveretta
  Der findes 2 forskellige slags liftkort i Silvretta Skiregion. Et der dækker alle områdets 350 km pister samt et liftkort pr. by, der dækker det pågældende område. Skibusserne kører jer gratis imellem områderne fra morgenstunden til tidlig aften. 

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Kort Silvretta Skiregion

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52199 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52199 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52199 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

  28 indkvarteringer i Silvretta Skiregion

  Vis alle ledige indkvarteringer i Silvretta Skiregion

  I Silvretta Skiregion ligger 4 byer

  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel