Sjov for hele familien

  Skiferie til Serfaus-Fiss-Ladis

  Skiområdet: Serfaus-Fiss-Ladis

  tilbage

  Piste

  28km

  121km

  47km

  0km

  196km Total

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 11
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 16
  Sleeplift 11

  Højde

  2820m
  1200m

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  Ingen

  Funpark

  8

  I denne region bookede

  Alenerejsende
  0,6%
  Unge par
  1,9%
  Ældre par
  3,7%
  Familier med små børn
  2,5%
  Familier med større børn
  29%
  Vennegrupper
  21%
  Øvrige grupper
  41,4%
  Tip
  Tip

  Svæveflyet, "Fiss Flyer", giver dig en fantastisk mulighed for at opleve området oppefra. Her er plads til 4 personer, og du vil opleve følelsen af at fly frit. Floor, Vinterredaktør

  Skiferie i Serfaus-Fiss-Ladis

  På grænsen til Schweiz og Italien
  Tæt ved den  schweiziske og den italienske grænse finder du finder det solrige skiområde, Serfaus-Fiss-Ladis. Området har fungeret som skisportssted siden 1999, og tilbyder mere end 185 km pister med massere af sjov for hele familien. Pisterne går op til en højde af 2820 meter, og her er både udfordringer for erfarne skiløbere og nybegyndere. For de erfarne skiløbere vil pisterne på Obere Scheid og Masnerkopf helt sikkert være et hit, mens nybegyndere kan prøve kræfter med skiløb på pisterne omkring Mittlerer Sattelkopf.

  Serfaus-Fiss-Ladis har mere end 200 solskinsdage om året, og de mange snekanoner sikre, at pisterne står klar hele sæsonen. Serfaus-Fiss-Ladis er kendt som et af de mest familievenlige skisportsteder i Alperne. Dette afspejler sig bl.a. i de mange gode skiskoler og hyggelige legepladser i området. Området byder også på et udvalg af hyggelige afterskisteder, om end udvalget ikke er så omfattende som andre steder i Tyrol. De moderne faciliteter, varmen i skiliftene og den store alsidighed i området er en oplevelse i sig selv.

  Skiferie for hele familien
  Selv hvis du ikke står på ski, byder Serfaus-Fiss-Ladis på masser af skønne oplevelser, her er bl.a. masser af skønne vandrestier. De mindste skiløbere kan glæde sig til skiløb i Kinderland, og for de erfarne snowboardere er den nyrenoverede Funpark et must.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Kort Serfaus-Fiss-Ladis

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52300 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52300 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52300 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

  13 indkvarteringer i Serfaus-Fiss-Ladis

  Vis alle ledige indkvarteringer i Serfaus-Fiss-Ladis

  I Serfaus-Fiss-Ladis ligger 2 byer

  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel