Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Alpenkönigin

  Det lækre Hotel Alpenkönigin har en fantastisk beliggenhed i centrum af See og lige ved liften. Vil du være den første på pisterne om morgenen, så er Hotel Alpenkönigin det helt rigtige valg, og ved solidt snefald er det endda muligt at stå på ski tilbage helt tilbage til hotellet efter dagens skiløb. De pænt indrettede værelser og de hyggelige fællesarealer danner rammen om hotellets dejlige atmosfære. Her er desuden gode faciliteter for hele familien. Mens børnene hygger sig i hotellets legerum, kan de voksne slappe af og samle energi i det dejlige wellness-center, som har både sauna, dampbad, og indendørs swimmingpool. Dit ophold på Hotel Alpenkönigin inkluderer halvpension med morgenmad, eftermiddagssuppe og aftensmad. Hotel Alpenkönigin anbefales til både voksne og familier, som vil bo i komfortable omgivelser ved liften.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Afstand til lufthavn Innsbruck: ca. 75 kilometer
  • Afstand til togstation : Landeck: ca. 15 kilometer
  • Afstand til skipiste ca. 50 meter

  Læs mere

  • Ved Bergbahn-liften
  • Indendørs pool
  • Halvpension
  • Perfekt til familier
  • Værelser med plads til 4
  • I centrum

  Faciliteter

  • Autentisk overnatningssted
  • Reception
  • Elevator
  • Safetybox (på værelset)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Halvpensionen består af:

  - Morgenmadsbuffet
  - aftensmaden består af en 4-retters menu

  Skiområdet See er en del af Silvretta Skiregion

  Højde

  2400m
  1050m

  Piste

  8km

  25km

  8km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 1
  Stoeltjeslift 2
  Sleeplift 4

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  6km

  Funpark

  Ingen

  Landsbyen See er en del See skiområdet, som er et lille, hyggeligt område med gode, snesikre pister og en lift, som tager dig op i 2400 meters højde. Her fra har du mulighed for at udforske området yderligere.

  Oplyste pister og masser af muligheder for at prøve noget nyt
  Bor du i See har du således adgang til Silvrettas 330 km pister, hvor du finder noget for en hver smag. I aftentimerne er pisterne ved See oplyst, og grundet den moderne lift er der begrænset ventetid, når du vil på pisterne i See. Når du har liftkort til Silvretta, har du samtidig adgang til både Ischgl / Samnaun (205 km pister), Galtür (40 km pister) og Kappl (40 km pister), som alle kan nås med den lokale skibus.

  Læs mere om See

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52199

  Skiområdet: Silvretta Skiregion

  Højde

  2872m
  1377m

  Piste

  34km

  150km

  39km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 7
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 27
  Sleeplift 11

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  Ingen

  Funpark

  2

  Masser af sne i hele sæsonen
  Sivretta Skiregion er en sammenslutning af skiområderne Ischgl-Samnaun, Galtür, Kappl og See. Ialt ca. 350 km udfordrende og velpræparerede pister for både skiløbere og snowboardere fordelt på 4 områder. Her har man skiløb i op til 2872 meters højde, hvilket giver en god garanti for sne fra slutningen af november til 1. maj.

  Shopping og skiløb
  Det største og mest kendte af de 4 områder er Ischgl-Samnaun. Dette 238 km. store område byder på den østrigske del Ischgl og den schweiziske del Samnaun. Der kan med fordel handles toldfrit ind i Samnaun, men tag dig i agt for tolderne ved grænsen, når du tager retur til Ischgl.  Ischgl-området er kendt for sin store park, hvor både snowboardere skiløbere Ischgl kan udforske parkens half pipe, rails og hop. Her findes også et hop efterfulgt af en stor luftmadras, så selv nybegynderne og de små kan være med her. Silvretta Regionen byder på mere end 40 km langrend. De bedste spor findes imellem Ischgl og Galtür.

  Liftkort i Silveretta
  Der findes 2 forskellige slags liftkort i Silvretta Skiregion. Et der dækker alle områdets 350 km pister samt et liftkort pr. by, der dækker det pågældende område. Skibusserne kører jer gratis imellem områderne fra morgenstunden til tidlig aften. 

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Silvretta Skiregion

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52199
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=155039 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel