Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Mitterhofer

  Hotel Mitterhofer ligger ca. 1 km fra centrum af  Schladming og i gåafstand til liften. På dette 4-stjernede hotel er værelserne moderne og komfortable, og alle har balkon med udsigt over de smukke omgivelser.

  Efter en aktiv dag på pisterne, kan du slappe af i wellness-centeret, hvor der er både sauna, bio sauna, solarium og tyrkisk bad. Der er også mulighed for at bestille massage, hvis ikke du hellere vil hoppe i den udendørs opvarmede swimmingpool med udsigt over Alperne.

  Læs mere

  • Moderne værelser
  • Swimmingpool
  • Tæt på liften
  • Stor early booking rabat!

  Liftkort

  [SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
  Klik her for at se mere!

  Forplejning

  Skiområdet Schladming-Dachstein - Ski Amadé er en del af Ski Amadé

  Højde

  2700m
  745m

  Piste

  22km

  125km

  85km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 11
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 29
  Sleeplift 58

  Gletscher

  1

  Langrend

  230km

  Funpark

  Ingen

  Schladming-Dachstein er et skisportssted, som man ikke må springe over! Verdensmesterskaberne i alpint skiløb har tidligere været afholdt her, og natslalom, der ikke kun er et seriøst løb, men også en folkefest med livlig musik, tiltrækker også mange tusinde besøgende hvert år.
  Dette moderne skiområde har ni bjerge, hvoraf tre af dem ligger over 2000 meter over havets overflade. Fire af de ni bjerge i dette område er forbundet med forbindelseslifte: Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen og Reiteralm. Disse forbindelser gør det muligt at foretage dagsture. Schladming-Dachstein byder på fantastiske muligheder, især for erfarne skiløbere. Planai har f.eks. meget hurtige, stejle skråninger, og Reiteralm har bl.a. en sort bückelpiste.
  Familier finder gode muligheder på Galsterbergalm, Fageralm, Stoderzinken og på den anden side af Ennstal, Ramsau am Dachstein. I Ramsau kan langrendsløbere og vandrere også holde sig godt beskæftigede. På Planai finder du smukke begynderbakker og Hopsi Kinderland. Fra Hauser Kaibling i nærheden af Haus im Ennstal kan man foretage en vidunderlig nedstigning gennem skoven. Hofi-afsnittet på dette bjerg er velegnet til begyndere og boardingsportsfolk.
  Schladming-Dachstein er et paradis for dig, der elsker dage i sneen! Her kan du ikke kun stå på ski dagen lang, men også f.eks. kælke ned ad den 7 km lange kælkebakke på Hochwurzen, og fra 3000-meter-punktet kan du foretage den længste aftennedkørsel i Alperne. Pisten er naturligvis oplyst, de hyggelige skihytter har åbent hele aftenen, og liften kører indtil kl. 22:00 om aftenen. Freeridere og snowboardere vil helt sikkert more sig på Hochwurzen Playground. Desuden er der ikke færre end 55 indbydende bjerghytter, hvor du kan gøre holdt for at få en snack, en drink og tage et hvil på en terrasse.
  Schladming-Dachstein byder på pister hele vejen ned i dalen. Der er dog ingen helt blå pister. De mange moderne snedannelsesanlæg og Dachstein-gletsjeren garanterer snedækkede pister fra november til efter påske.

  Læs mere om Schladming-Dachstein - Ski Amadé

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=97126

  Skiområdet: Ski Amadé

  Højde

  2700m
  600m

  Piste

  97km

  483km

  280km

  0km

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 46
  Gondel 1
  Stoeltjeslift 98
  Sleeplift 125

  Gletscher

  1

  Langrend

  714km

  Funpark

  Ingen

  Skiferie til Ski Amadé - Sammenslutning af mange spændende skiområder

  Det enorme Ski Amade består af fem forskellige områder i Østrig: Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Schladming-Dachstein, Gastein og Grossarltal. Tilsammen har de omkring 270 lifte og ca 860 km pister i alle sværhedsgrader og til alle typer af skiløbere og snowboardere. Disse områder er blandt de bedste i verden og der afholdes regelmæssige verdensmesterskaber i dette område. Dachstein gletscheren holder åbent helt til april. I år er der bygget WiFi spots i hele området! De er placeret på pisten og i de omkringliggende restauranter. Du skal bare logge ind, og så kan du nemt planlægge din dag på ski og samtidig holde kontakten med omverdenen. Med Ski Amade liftkortet kan du stå på ski i alle fem skiområder. Disse områder er ikke forbundet med hinanden, men kan nemt nås med den offentlige transport. Skiområdet består af en bred gruppe af skidestinationer, såsom Wagrain, Flachau, Bad Gastein, Bad Hofgastein og Mühlbach am Hochkönig.

  Skiferie til Ski Amadé - Salzburger Sportwelt

  Skidestinationerne Flachau, Wagrain, St. Johann-Alpendorf, Radstadt, Altenmarkt-Zauchensee, Kleinarl, Eben og Filzmoos udgør tilsammen Salzburger Sportwelt. De omkring 350 km pister og mere end 90 skilifte udgør et paradis for folk, der ønsker masser af varieret skiløb i smukke omgivelser.

  De enkle og middelsvære pister sikrer, at begyndere og øvede skiløbere kan nyde hele skiområdet. I Zauchensee (tilgængelig via Flachauwinkl) findes nogle udfordrende sorte piste. Skidestinationen Filzmoos er ikke direkte forbundet med de andre skiområder. I Filzmoos er der 8 lifte og 13 km varierede piste. Desuden tilbyder skiområdet Salzburger Sportwelt omkring hele 230 kilometer langrendspister!

  Skiområdet beliggende ved foden af den hyggelige skidestination Hochkönig er en drøm for skiløbere, snowboardere, vandrere og familier med børn. Fra Maria Alm bringer svævebanen dig direkte til 2000 meter høje Aberg, hvor du finder nogle af de flotteste nedkørsler.

  For snowboardere findes en half pipe i Dienten, som er 35 meter lang. Langrend kan findes omkring alle tre landsbyer, og der er her i alt omkring 40 kilometer pister. Den længste rute i Maria Alm er 12 kilometer lang. Desuden er der i Maria Alm en 2 kilometerlang belyst pist, som er åben om aftenen!

  Skiområdet Schladming-Dachstein har organiseret Alpine Ski World Cup, hvorunder de fleste af pisterne stadig er åbne, så alle kan stå på ski og se konkurrencen. Skipistene i Hauser Kaibling, Hochwurzen og Reiteralm er også et besøg værd. Det årlige natslalom, er som en festival med livlig musik, og tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

  Skiferie til Ski Amadé med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Ski Amadé. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har Sunweb noget til dig! Når du booker din skiferie til Østrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Ski Amadé

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=97126
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6199598 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel