Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Anmeldelser

  [ACCO_INFO_LATEST_REVIEWS]

  Vi har modtaget 1 anmeldelser for Lejligheder Haus Aster. Disse er personlige anmeldelser fra gæster, som har rejst med Sunweb.

  To dage efter hjemkomst modtager vores gæster en e-mail, hvor de inviteres til at dele deres erfaringer med os. Vi udgiver kun kommentarer vedrørende indkvarteringen. Den gennemsnitlige vurdering af denne indkvartering er:

  1. Af:
   Peter
   Rejseperiode:
   februar 2022
   Medrejsende:
   Anonym
   4,7
   Beliggenhed
   8,0
   Ferien generelt
   4,0
   Personale
   4,0
   Pris/kvalitet
   4,0
   Rengøring
   5,0
   Værelset
   3,0
   Øvrige faciliteter
   5,0
   Lejligheden er overordnet ok, men flg. tæller ned: 1 lampeskærm ligger på køkkenbordet ved ankomst. Bliver ikke lavet under opholdet.1 værelse er uden loftlys ved ankomst, laves ikke under opholdet. Beslag til brusehoved er itu ved ankomst og laves først på 3. dagen. Der er for lidt service til antallet af gæster, bl.a. kun 2 stk. vinglas. Hjørnebænk i køkken er meget slidt, og den fnuller meget, og dette slæbes rundt overalt i lejligheden. Der er mug på ydervæg i køkken. Skistald er med udendørs adgang, og er opvarmet.


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel