Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Kesselgrubs Ferienwelt

  På en smuk, rolig beliggenhed i Altenmarkt finder du det unikke Hotel Kesselgrubs Ferienwelt. Dette fantastiske hotel er ideelt til en familie skiferie. Der er forskellige typer værelser at booke: fra et fint dobbeltværelse til en rummelig familiesuite med to separate soveværelser. Skiliftene og centrum af Flachau ligger 4 km derfra, og Zauchensee ligger også indenfor kort afstand. Skibussen, der kan køre dig til begge steder, stopper kun 30 meter fra hotellet. Det hyggelige centrum af Altenmarkt, hvor du kan finde hyggelige butikker og restauranter, ligger 15 minutters gang væk. Hotel Kesselgrubs Ferienwelt tilbyder familier alle ingredienser til en fantastisk ferie i sneen. Der er den sjove Kesselinos Kidsclub (på ikke mindre end 100 m²) og Kesselinos Kids Adventure Land, hvor børn i alle aldre vil have det sjovt. Børnene kan også få prøvetimer i børnepasningscentret (3-6 år) i Kesselgrubs Winter Wonderland og se film i børnebiografen. Dyreelskere kan besøge den særlige Kesselgrubs Pets World. På gården finder du ponyer, høns, geder, kaniner og får. Og hvad med at ride på pony på Kesselgrubs Pony Farm? Der er så meget at lave for børnene! Og når de voksne trænger til lidt ekstra afslapning, er wellnesscentret det rigtige sted at besøge. Her kan du nyde tyrkisk dampbad, ja...

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: altenmarkt: ca. 600 meter, flachau ca. 4 kilometer
  • Afstand til busstoppested ca. 30 meter
  • Afstand til skipiste flachau: ca. 4 kilometer: zauchensee: ca. 11,9 kilometer
  • Afstand til skilift flachau: ca. 4 kilometer: zauchensee: ca. 11,9 kilometer

  Læs mere

  • Ideelt hotel til børnefamilier
  • Børneklub og børnepasning med prøvetimer på ski
  • Egen (børne)gård

  Faciliteter

  • Officiel klassifikation: 4 stjerner
  • Samlet antal værelser: 37
  • Børnevenligt
  • Reception

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  • Halvpension er bestående af:
   - En omfattende morgenbuffet med kolde og varme retter kl. 07:30 – 10:00
  • Søndag = champagne og laksemorgenmad kl. 07:30 - 10:00
  • Eftermiddagsnack kl. 15:00 – 16:30
  • 5-rettersmiddag med 3 valgmuligheder eller temabuffet kl. 18:00 – 19:30

  Skiområdet Salzburger Sportwelt - Ski Amadé er en del af Ski Amadé

  Højde

  2180m
  600m

  Piste

  95km

  390km

  275km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 47
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 90
  Sleeplift 81

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  260km

  Funpark

  2

  Skiferie i Salzburger Sportwelt - Ski Amadé
  Tilsammen udgør Flachau, Wagrain, St. Johann–Alpendorf, Radstadt, Altenmarkt–Zauchensee, Kleinarl, Eben og Filzmoos Salzburger Sportweld - eller Ski Amadé. Med sine 350 km pister og mere end 90 lifter er området ideelt for dig, der ønsker lange og varierede ture på ski og snowboard.

  Skiløbet for alle i Ski Amadé
  Lette og middelsvære pister betyder, at såvel nybegyndere og lettere øvede skiløbere kan nyde området. Dertil kommer naturligvis nogle få svære sorte pister, primært i Zauchensee, som nåes vis Flachauwinkl. Filzmoos er ikke direkte forbundet med de andre områder - her findes 8 lifter og 13 km varierede piser. Salzburger Sportwelt tilbyder langrendsløberen ca. 220 km spor.

  Varierede og spændende oplevelser i Ski Amáde
  Med Ski Amadé liftpasset har du ligeledes adgang til skiområderne i Schladming-Dachstein, Grossarltal, Hochkönig and Gastein. Disse områder er ikke forbundet med hinanden, men du kan let komme til dem med offentlig transport eller i bil. Ski Amade består således af 860 km pister og 270 moderne lifter. Her er således masser af muligheder for en spændende og varieret skiferie i Østrig.
  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Salzburger Sportwelt - Ski Amadé

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=97126

  Skiområdet: Ski Amadé

  Højde

  2700m
  600m

  Piste

  97km

  483km

  280km

  0km

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 46
  Gondel 1
  Stoeltjeslift 98
  Sleeplift 125

  Gletscher

  1

  Langrend

  714km

  Funpark

  Ingen

  Skiferie til Ski Amadé - Sammenslutning af mange spændende skiområder

  Det enorme Ski Amade består af fem forskellige områder i Østrig: Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Schladming-Dachstein, Gastein og Grossarltal. Tilsammen har de omkring 270 lifte og ca 860 km pister i alle sværhedsgrader og til alle typer af skiløbere og snowboardere. Disse områder er blandt de bedste i verden og der afholdes regelmæssige verdensmesterskaber i dette område. Dachstein gletscheren holder åbent helt til april. I år er der bygget WiFi spots i hele området! De er placeret på pisten og i de omkringliggende restauranter. Du skal bare logge ind, og så kan du nemt planlægge din dag på ski og samtidig holde kontakten med omverdenen. Med Ski Amade liftkortet kan du stå på ski i alle fem skiområder. Disse områder er ikke forbundet med hinanden, men kan nemt nås med den offentlige transport. Skiområdet består af en bred gruppe af skidestinationer, såsom Wagrain, Flachau, Bad Gastein, Bad Hofgastein og Mühlbach am Hochkönig.

  Skiferie til Ski Amadé - Salzburger Sportwelt

  Skidestinationerne Flachau, Wagrain, St. Johann-Alpendorf, Radstadt, Altenmarkt-Zauchensee, Kleinarl, Eben og Filzmoos udgør tilsammen Salzburger Sportwelt. De omkring 350 km pister og mere end 90 skilifte udgør et paradis for folk, der ønsker masser af varieret skiløb i smukke omgivelser.

  De enkle og middelsvære pister sikrer, at begyndere og øvede skiløbere kan nyde hele skiområdet. I Zauchensee (tilgængelig via Flachauwinkl) findes nogle udfordrende sorte piste. Skidestinationen Filzmoos er ikke direkte forbundet med de andre skiområder. I Filzmoos er der 8 lifte og 13 km varierede piste. Desuden tilbyder skiområdet Salzburger Sportwelt omkring hele 230 kilometer langrendspister!

  Skiområdet beliggende ved foden af den hyggelige skidestination Hochkönig er en drøm for skiløbere, snowboardere, vandrere og familier med børn. Fra Maria Alm bringer svævebanen dig direkte til 2000 meter høje Aberg, hvor du finder nogle af de flotteste nedkørsler.

  For snowboardere findes en half pipe i Dienten, som er 35 meter lang. Langrend kan findes omkring alle tre landsbyer, og der er her i alt omkring 40 kilometer pister. Den længste rute i Maria Alm er 12 kilometer lang. Desuden er der i Maria Alm en 2 kilometerlang belyst pist, som er åben om aftenen!

  Skiområdet Schladming-Dachstein har organiseret Alpine Ski World Cup, hvorunder de fleste af pisterne stadig er åbne, så alle kan stå på ski og se konkurrencen. Skipistene i Hauser Kaibling, Hochwurzen og Reiteralm er også et besøg værd. Det årlige natslalom, er som en festival med livlig musik, og tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

  Skiferie til Ski Amadé med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Ski Amadé. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har Sunweb noget til dig! Når du booker din skiferie til Østrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Ski Amadé

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=97126
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6199361 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel