Skiferie til Obertauern

  Skiområdet: Obertauern

  tilbage

  Piste

  4km

  34km

  61km

  0km

  99km Total

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 1
  Gondel 1
  Stoeltjeslift 19
  Sleeplift 6

  Højde

  2515m
  1630m

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  26km

  Funpark

  Ingen

  I denne region bookede

  Alenerejsende
  0%
  Unge par
  50%
  Ældre par
  0%
  Familier med små børn
  0%
  Familier med større børn
  0%
  Vennegrupper
  50%
  Øvrige grupper
  0%

  Skiferie i Obertauern

  Skiferie til Obertauern – Høj snesikkerhed og vild fun-park

  Obertauern er et lidt mindre, men populært skiområde beliggende i de østrigske Alper i 1630-2357 meters højde. Skiområdet byder på lidt af det i form af høj snesikkerhed, mere end 100 kilometer pister og masser af østrigsk afterski. Størstedelen af pisterne er blå og røde, så dette område er velegnet for både nybegyndere og øvede skiløbere samt snowboardere. Obertauern har i årevis været kendt i for sin 'Tauernrunde'; en rute, der giver dig mulighed for at komme godt omkring i hele skiområdet. For dig, som søger fantastiske hop og slides, så kan du glæde dig over områdets spændende fun-park. Her finder du hele 40 forskellige installationer spredt over hele tre pister med en total længde af tre kilometer. Her finder du også et powder kicker område og en freestyle freeride rute. Dette er en fun-park, som sætter fart under boardet og skiene, og som kan tilbyde vilde aktiviteter for alle aldre, uanset niveau og individuelle præferencer.

  Kan du ikke få nok, så har du også mulighed for at stå på ski/snowboard om aftenen på den 1,5 kilometer lange Edelweissbahn pist, som er belyst og har åben til sen aften.

  For langrendsløbere er der mulighed for at prøve en ægte VM-bane. Her har du desuden i alt 32 kilometer at boltre dig på. For vandrere er der også masser af smukke stier at udforske. I Obertauern finder du for eksempel ruten til Seekarhaus, som ligger i 1797 meters højde. Her vandrer du midt i skilandskabet, hvorfra du har en fantastisk bjergudsigt.

  Skiferie til Obertauern – Livlig landsby midt i skiområdet

  Med en skiferie til Obertauern, har du mulighed for at bo i landsbyen af samme navn. Obertauern er en landsby beliggende i hele 1740 meters. Byen ligger midt i skiområdet, hvilket gør at alle pister er let tilgængelige og mange indkvarteringer ligger på eller nær pisten, så du let kan komme til og fra din indkvartering på ski.

  Obertauern er også et godt valg, hvis du søger god afterski stemning. Byens afterski er livlig, og der arrangeres spektakulære fester i starten og slutningen af sæsonen. De lokale taler i dag stadig om Beatles berømte besøg! Udover landsbyens pulserende afterski og natteliv, byder byen også på et godt og bredt udvalg af hyggelige restauranter og barer.

  Skiferie til Obertauern med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb tilbyder et mindre udvalg af skiferier til Obertauern, herunder det luksuriøse Das Schütz am Obertauern og Valamar Obertauern, som er placeret direkte på pisten. Når du booker din skiferie til Obertauern med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Kort Obertauern

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=92698 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=92698 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=92698 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

  0 indkvarteringer i Obertauern

  Vis alle ledige indkvarteringer i Obertauern

  Obertauern

  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel