Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Gasthof Unterm Rain

  7

  Gasthof Unterm Rain er et traditionelt, charmerende hotel beliggende midt i den hyggelige by Kirchberg og blot 600 meter fra Gasiberg-liften. Det nye, entusiastiske team i denne fine indkvartering, vil varmt byde dig velkommen og sikre dig et uforglemmeligt ophold. Her kan du nyde din skiferie omgivet af smukke landskaber og østrigsk gæstfrihed. Gasthof Unterm Rain består af 13 pæne og nyrenoverede lejligheder og værelser, som kan rumme op til 5 personer. Dit ophold på Gasthof Unterm Rain er med morgenmad, som nydes i den hyggelige restaurant. Sunweb anbefaler Gasthof Unterm Rain til alle, som vil nyde skiferien i komfortable omgivelser midt i Kirchberg.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Afstand til skipiste ca. 1,5 kilometer
  • Afstand til busstoppested til skilift ca. 150 meter ( skibus gratis mod forevisning af billet)
  • Afstand til skilift ca. 1 kilometer

  Læs mere

  • Traditionelt hotel
  • Lejligheder med plads til 5
  • Central beliggenhed
  • Gåafstand til liften
  • Tæt på centrum
  • Oftest booket Kirchberg

  Faciliteter

  • Samlet antal værelser: 27
  • Samlet antal etager: 3
  • Klasse: komfort
  • Autentisk overnatningssted

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Overnatning med morgenmad

  Morgenmaden serveres i form af buffet i morgenmadslokalet på Gasthof Unterm Rain. Desuden tilbydes der aftensmad mod et tillægsgebyr. Aftensmaden (buffet) serveres på Hotel Kirchberger Hof, ca. 600 meter derfra.

  HALVPENSION

   4 dage 30.01 - 26.03 567,45,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   5 dage 26.01 - 22.03 756,60,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   8 dage 25.01 - 22.03 1324,05,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

   Skiområdet Kirchberg/Kitzbühel er en del af Kitzbüheler Alpen

   Højde

   2000m
   800m

   Piste

   25km

   57km

   91km

   0km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 11
   Gondel 0
   Stoeltjeslift 28
   Sleeplift 7

   Gletscher

   Ingen

   Langrend

   Ingen

   Funpark

   2

   Skiferie af høj kvalitet
   En skiferie til Kitzbühel handler ikke kun om ski, for selvom skiområdet er fantastisk, så vil afterski og bylivet også være med til at gøre din ferie fantastisk. At Kitzbühel er af høj kvalitet afspejles i, at Kitzbühel regnes blandt de ti mest mondæne skisportssteder i Alperne. Udover at være blandt de ti bedste steder i Alperne, så er området blevet tildelt Tiroler-Pisten-Güte-Siegel, som gives til skiområder for bedste sikkerhed, hensigtsmæssige lifter, perfekte pister og god service. Så på din skiferie i Kitzbühel er der sandsynligvis alt, du skal bruge for at få en mindeværdig skiferie.

    

   Skiområdet egner sig rigtig godt for øvede skiløbere eller snowboardere. Er du nybegynder er det oplagt at starte på Red Devils skiskolen, inden du starter ud på de begyndervenlige pister. Skiboligerne i området er komfortable og egner sig godt til familier eller grupper.

   World Cup i Kitzbühel
   Kitzbühel er også i centrum, når World Cuppen i styrtløb kommer forbi, så med lidt timing kan du få både godt skiløb og en alternativ oplevelse på din skiferie i Kitzbühel.

   Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

   Læs mere om Kirchberg/Kitzbühel

   #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52188

   Skiområdet: Kitzbüheler Alpen

   Højde

   2400m
   800m

   Piste

   17km

   61km

   101km

   0km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 11
   Gondel 0
   Stoeltjeslift 28
   Sleeplift 7

   Gletscher

   3

   Langrend

   Ingen

   Funpark

   Ingen

   Det næststørste skiområde i Europa, Kitzbühel Alperne er et fantastisk område for både nye og garvede skientusiaster.

   Wilder Kaiser-Brixental - med omkring 279 km pister - er det største skiområde i Østrig, og den 8-personers gondol løber fra Kirchberger Spertental til Gampenkogel i Westendorf skiområde. Ki-Vest kører på under 10 minutter en tre kilometers afstand og kan transportere 1600 personer i timen. Shuttlebusser giver en direkte forbindelse mellem gondolen Ki-West ved Aschau Kirchberg og Pengelstein Bahn i Kirchberg (1,5 km væk).

   Med liftkortet Kitzbühel Alpen All Star Card kan du stå på ski i Alpachtal, Hochtal Wildschönau Schneewinkel, Saalbach-Hinterglemm-Leogang og Zell am See-Kaprun skiområdet. Disse fem områder er ikke forbundet med hinanden, men kan nås med offentlige transportmidler.

    

   Kitzbühel er sammen med Kirchberg, Jochberg, Mittersill og Pass Thurn ét stort skiområde, der ofte går under navnet Kirchberg/Kitzbühel. Uanset om du er skiløber eller snowboarder vil du blive godt underholdt i dette område, der har ca. 168 km pister du kan boltre dig på. Desuden er  Kitzbühel Horn et godt område for snowboardere. Gondolen forbinder skiområderne Kirchberg og Pass Thurn og fra Pass Thurn kan du tage én af de tre stoleskilifte til Jochberg. Hvis du vælger det større liftkort, Kitzbühel Alperne liftkortet, får du adgang til i alt 704 km pister.

   Læs mere om Kitzbüheler Alpen

   #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52188
   #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6156647 #!


   Antal deltagere

   Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

   Voksne Ældre end 17
   Børn 2 år til 16 år gammel
   Babyer 0 år til 1 år gammel