Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Kohlerhof

  8

  Hotel Kohlerhof er et indbydende hotel med gode faciliteter og en rigtig god beliggenhed lige ved Spieljoch-liften og ca. 500 meter fra centrum af Fügen. Her kan du være den første til at mærke den knitrende sne på pisterne fra morgenstunden, og når du vender tilbage til hotellet, kan du lade op til morgendagen i hotellets store wellnesscenter, som bl.a. omfatter swimmingpool, sauna og dampbad. Her er desuden mulighed for både massage og skønhedsbehandlinger (mod betaling). Værelserne på Hotel Kohlerhof kan rumme op til 4 personer og ligger fordelt i to forskellige bygninger, som er forbundet af en underjordisk gang. Hotel Kohlerhof er kendt for sin lækre mad, og da dit ophold på hotellet inkluderer halvpension, får du rig mulighed for at nyde de gode måltider både morgen og aften. Sunweb anbefaler Hotel Kohlerhof til alle, som lægger vægt på at bo centralt og komfortabelt under skiferien i Østrig.

  Læs mere

  • Ved liften
  • Stort wellnesscenter
  • Halvpension
  • Gode faciliteter
  • Værelser med plads til 4
  • Gåafstand til centrum
  • I dag 22°C

  Liftkort

  [SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
  Klik her for at se mere!

  Forplejning

  Halvpension.

  Morgenmaden serveres fra buffet, og aftensmaden består at en 4-retters menu med salatbar. Til børnene kan der bestilles en særlig børnemenu, og her eftermiddag fra 15.00 - 17.00 serveres en afterski-snack.

  Skiområdet Hochzillertal er en del af Zillertal

  Højde

  2500m
  600m

  Piste

  13km

  41km

  28km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 5
  Gondel 7
  Stoeltjeslift 12
  Sleeplift 19

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  65km

  Funpark

  1

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52307

  Skiområdet: Zillertal

  Højde

  3250m
  550m

  Piste

  36km

  244km

  167km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 32
  Gondel 4
  Stoeltjeslift 63
  Sleeplift 77

  Gletscher

  1

  Langrend

  200km

  Funpark

  5

  Besøg Zillertal i hjertet af Tyrol
  I hjertet af Tyrol finder du Zillertal, en dal som består af en række kendte skidestinationer, herunder Kaltenbach, Stumm, Mayrhofen, Ramsau/Hippach, Fügen, Hochfügen, Gerlos, Aschau, Wald/Königsleiten og Zell am Ziller. Zillertal former med alle de idylliske byer og bondegårde, et fantastisk stykke af Østrig.

  Mellem de forskellige byer, kører regelmæssigt skibusser. Du kan også køre gratis med toget fra Jenbach til Mayrhofen og  skulle snekonditionerne ikke være de bedste, kan du besøge gletsjeren Hintertux som endda giver 100% snesikkerhed.

  Endeløse muligheder i Zillertal
  Totalt findes der i Zillertal omkring 662 kilometer pister, og du har mulighed for, at stå hele vejen til Gerlos centrum! Øverst ved Isskogelbahn kan du starte og ankomme på begynderpiste via Rösslalm i midten af Gerlos centrum, hvor snekanoner sørger for at give naturen en hånd, når dette er nødvendigt. Ved gode sneforhold, er der for langrendsløbere uanede muligheder i Zillertal.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Zillertal

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52307
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6120846 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel